Zakaj pa se potem ?trajn in njegovi z njimi slikajo in jih pozivajo protestom, ali pa jaz ne vem in imamo ?e kako novo resno stranko brez stricev iz ozadja ali ospredja?????
Daj pazi da strici ne pridejo ?ez dimnik pono?i, so vsepovsod, ps rde?e se obla?ijo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?enin o?e (pokojni) je kot Vara?dinec tudi vztrajal na vsem tudi cerkveni poroki, ampak je pogoltnil in sprejel, da je nama to passe, ?ivljenje je tvoje, otroc so tvoji....ko bodo znal o tem razmi?ljat se naj sami odlo?ijo.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uff dej res planiraj na take dni kjer ne bo snega!
Hmmm bo? imel kj prostora ker jaz poleg torbe za tank in ruzaka nimam drugega
Pajki pa te variante. Vse se da:).
Sneg ni ovira, samo odprto mora biti, ce je odprto je cesta spedenana v nulo, to ni vrsic. Maja sva imela na Stelviu 2m snega a cesta vrezana v sneg suha in topla.
Jaz sem zadnji? pri Silver Davidu kupoval (spet) in sem zapravil tudi okoli 400? s po?tnino vred. Veri?ni kit, zadnji disk, sve?ke, oljni in zra?ni filter, zavorne plo??ice (za vse tri diske) pa... nevem, ?e nekaj, pa sem pozabil (so pa vsi deli originalni od Honde). A ti povem, koliko so mi v Sloveniji ?eleli ra?unat za zadnji disk? 230?! In ko sem za?el jamrat, je rekel, da ga lahko spusti na 170? (poobla??eni trgovci barantajo po novem?). Ve?, koliko sem pa dal v UK za njega? 100?. O?itno po?re?nost ne pozna meja...
Nabavljene imam tudi ro?ke za nastavljanje po vi?ini in naklonu, ker si bom malo privzdignil krmilo. ?e bi se sam vozil, ne bi bilo problema problema, samo se punca vedno nalepi zraven, potem me pa malo dlani bolijo od uprianja te?e...
ja to je cool, jaz sem jih tle nabavu, ker sem 1,80m
pa konzolo za gps, pa tisti plehec za nogo, super stvar za makadam in zemljo parkirat se ne vgrezne, mika me pa sedaj tempomat.....sem lani pre?ivel ene 30 ur na avtocesti, in to po 5-6 ur v kosu, kjer mora desna roka stalno delati, samo skr?i? jo pa otovorjen motor pade pod 100 na uro....
Pozabil se pohvaliti, da sem sel drugic na pregled za vozno/izpit na URI Soco in ga opravil, dobil zdravnisko spricevalo, sicer so na levo stran se prisotne nekatere pomanjkljivosti, ki pa pravijo da ne bodo vplivale na voznjo avtomobila, tako rekoc sem zdravstveno sposoben voziti do 80leta
LP
Welcome back
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pocitnice so jeba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani