V?eraj bil v La?kem na odli?nem koncertu The dead daisies.Bil v prvi vrsti, dobil trzalice od kitarista Aldricha in basista Mendoze.Pa ?e zastonj koncert!
Zdraven mene so bili Italijan?ki in Mad?ari ter Japonci, ki se kar niso mogli na?udit, da je tak koncert zastonj.
Res neverjetno... Prvi? od oktobra lani , ko sem za?el malo bolj redno tect,sem imel vec kot 3dni pavze. Ubistvu sem nazadnje tekel konec junija.
In grem zjutraj lepo na te??e odlaufat svoj standardni 12km krog.
Super,pocitek je dobro del,razmisljam o prihajajo?em dopustu.
Ampak,ne.... Vedno naletim na neko budalo ali ve? njoh. Te?em lepo svoj tempo,pridem do Klopce,kjer sedita 2zenski (v nadaljevanju : kuzli).
Ko sem bil oddaljen kak?nih 10metrov do njiju, na1x vstaneta, za?neta hoditi pred mano po sredini 3metre ?iroke potke , delata se ?iroke ?e bolj kot sta , krilita s pohodnimi palicami in sta nasploh v napoto.
Brez dvoma sta me videle,ko sem se pribli?eval,saj smo se ujeli s pogledom in tudi jasno je bilo da ju bom v roku 15sec prehitel,saj je bila to edina potka.
No,in prisopiham kuzlama za hrbet,zmanjsam tempo in LEPO re?em : a lhk sam Mal?
In mi debelorita kuzla rece : to je sprehajalna pot in ne teka?ki stadion...
Wtf?????!!!! Gamad neandertalska.
Toliko o tem da smo ?porten narod.
Pa nebi bil ?lovek vsaj malo sovinista....
... in zopet si skenslal dve bejbe, ki so se hotele zaplesti v pogovor.Pa kaj je z vami mladci dan-danes?
Kljub temu, da mi Hr?ki niso v?e? kot nacija jim vseeno privo??im - magari tudi naslov ampak vseeno igrati na sre?o je pa premalo od ekipe, ki je od?la na prvenstvo s popotnico, da so toliko dobri, da bodo prvaki.
Glih v?eraj smo z kompanijo in veliko piva gledali tekmo pri meni doma. Strinjali smo se, da nobena od dveh ekip, ki so v?eraj igrale, ne bi smele bit tu, kjer so bile.
Pa? zani? nogomet in hr?ki so se pre?vercali mimo brez, da bi se sre?ali z velikimi. V?eraj je pa ?e posebej bila slaba tekma. Ne morejo se ve? vle?i skozi enajstmetrovke-svoj bonus so izkoristili.
?e pa bodo slu?ajno prvaki, kar se ?isto lahko zgodi, potem pa bolj?e, da se jim izogibate to poletje... ker bo hudo in neprijetno.Podobno,kot kadar so bili Italijani svetovni prvaki.
Upam, da je Commerzbank najvecji shit od bank v Nemciji, ker ce ni, potem uboge stranke se slabse banke!
Sem vceraj zelel dvignit glavnino denarja na TRR in mi recejo, da je blagajna ze zaprta in naj pridem naslednji dan. (Jebala vas blagajna, nesposobnezi)!
Pridem danes, na tej blagajni neka Helga (kot iz Alo-alo), ful zviska gleda, ker vidi da nisem 'njihov', potem par minut bulji carunalnik ter kasneje mojo osebno ter bancno kartico. In to res traja, potem primerja moje podpise. (Tapravi grafolog strokovnjak)?
Aja pa se tole;
Preden sem dvignil denar, sem moral do enega bankomata, da prinesem izpisek s stanjem na TRR (ja madona kot da nima vpogleda na svojem racunalniku na osnovi moje bancne kartice)?
Ko pomislim se, da me vodenje TRR pri teh pacientih stane debelih 10? mesecno, se jih ne bo tezko odkrizati!!!
V domovini imam Unicredit v Kamniku in to je popolnoma drug nivo, usluznost na najvisjem nivoju; prides na blagajno, dvignes in nasvidenje (kadarkoli v delovnem casu)!
Tako kolo je problem, ker ga je treba registrirat pomoje kot moped... ker presega zakonsko omejitev 25 km/h pa se predvidevam, da deluje tudi brez pomoci... torej vlece samo s pritiskom na gumb...
Uradno je zablokiran na 25/uro.In ima karbonske ro?ke za gas in bremze kot VR.
En moj kolega(inovator), se mi zdi, izdeluje elektri?na kolesa in to vgradi motor 1KW,kon?na po ravnini 68km/uro.Druga?e je osnova polnovzmeteno kolo Cult. Cena 1600?.
P.s To sem se spomnil, ker je ravno v?eraj bil pri meni in je rekel, da bo tak?na kolesa sestavljal in prodajal.
Pac ljudje smo razlicni... Preprican sem, da se nekaj casa ne bo tako, dalec, da bos imel na voljo samo eno varianto... nevem pa zakaj ste eni tako proti alternativam... ...
Jaz sprejemam skoraj vse novotarije razen v avtomobilih jih ne morem in ne morem sprejeti-da klimo rihta? z prstom po zaslonu, pa muziko z nekim gumbom pri sede?u... bljak.
Tudi sam vedno peljem na servis,kjer mi jo zamenjajo. Sicer imam orodje za menjavo,skupaj z quick linkom v mtb ruzaku za vsak slu?aj.
Na vsake toliko se pa? ustavim na servisu,zmerijo,povejo ?e je treba zamenjat in to je to.
Ravno danes smo izmerili ketno na specialki, ki je ravno ?e na meji. Po dobrih 10t km.... Cena za campa veloce pa dobrih 40eur.
Ha, ti te komponente in cene me?e? kar iz rokava. Je kar malo scary ,ko vidi? stro?ke takega napol profi?a kot si ti...zamenjal verigo, zamenjal zajlo od zavor...zamenjal zajlo od menjalnika...pregledal na optiki obro?e...zamenjal pla??e...
Jaz sem enkrat v desetih letih zamenjal verigo in enkrat obe zajli od menjalnika.Servise delam sam in to je to.
Problem je samo,k taki dostikrat mislijo , da so kupili vse okoli sebe.
No,jaz sem dal za kolo skoraj eno pla?o.ce bi imel pla?e 4jurje,bi si tudi kupil bajk za 3jurje.
Ne bi pa se vozil zgolj od Izole do Kopra
Pa a misli?, da je tisto za par jurjev res toliko bolj?e kot za recimo jurja?
Recimo pri kitarah je tako, da tista za 3-4 jurje je nekaj bolj?a a se takrat kupuje ponavadi znamko(frajerstvo).Verjamem, da so lahko boljse komponente in okvir a vseeno so cene preterane.
Meni so pa sme?ni modeli, ki, preden sploh gredo prvi? kolesarit, nabavijo kolo za 3 tiso? ?, dres kot princeske in razlagajo kako so ?li od Kopra do Izole po kolesarski cesti(tja in nazaj 10 km).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moj rezultat x2.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani