Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

ja tole je res en grob ?e se v angle??ini napi?e z enojnim V

sam mi pa ni jasno od kod primorcem izraz grave? Nisem glih ekspert sam, ?e je to iz italijan??ine prevzeto grave pomeni resno al neki tazga in nima glih nekega negativnega prizvoka. :ne vem:

Ne vem to?no iz ?esa ali kako je pri?la ta beseda ampak, ?e ti nekdo re?e, da ima? grave avto to pomeni, da je bolj?e da ga proda?, ker je katastrofa. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na vo?njo voznikov zadnje ?ase se mi vse bolj zdi, da jih je kupilo izpit vsaj 50x toliko, kolikor so jih na?li.

Ponavadi (do sedaj) sem bil obziren in strpen voznik sedaj pa ni? ve?.

Danes grem lepo po?asi po glavni cesti in na priklu?ku se pelje en model v starem ni?anem mercedesu.Imel je tisto jakno z lisico okoli vrata in velikanska o?ala na nosu.In ja, govoril je po telefonu.In se pacient za?ne rivat proti meni brez vsakega ?migovca, brez pogledat desno samo govoril je ?e vedno po pol kvadratnega metra veliken telefon-?ku.

In jaz ni?, z enako hitrostjo peljem naprej...in pacient se ?e bolj rine proti meni.Po?asi mu je zmanjkovalo pasu in je celo prijel tudi z drugo roko volan.Nato se je moral zaustavit in niti vozila za mano ga niso spustila .Tip?ek je samo besno trobil.

Nauk: ?e se obna?a? kot pacient to tudi ostane? ?e naprej. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zdej smo kon?no izvedeli, koliko veliko imajo banke-luknjo namre?. :angry:

Ni mi jasno, zakaj moram jaz dal ?olde za te vre?e od bank brez dna, ?e pa sem od vedno na banki, ki posluje z dobi?kom.

Nikoli nisem bil komintent teh zgubarskih bank, nikoli nisem vzel nobenega kredita pri njih.Po mojem bi bilo pravi?no, da jih re?ujejo tisti, ki so delili na lepe o?i kredite in vsi, ki so imeli kak?ne koristi od teh bank-se pravi komintenti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prvi? sankali, testirali zimake in rili po pravem snegu na Pokljuki :cheers:

Kako sem vam fou?. Komaj ?akam na smu?anje. Letos se je nekam zgodaj za?ela sezona. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Original mazda feltne 17
Napisano

V iskanju felten sem nasel tudi tole

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&...id=271291646691

Ce koga zanima je tip pripravljen poslati v Slovenijo za 170 komplet s postnino. Jaz sem jih potem ravno dobil v slo.

Poglejte slike malo lepotnih popravkov potrebujejo ce je kdo peticen, drugace so funkcjonalne za zimski komplet.

Ce koga zanima mu predam kontakt, pa opravi vse direktno, cena je ugodna za 17ke

EDIT

Ta link dela, sorry

http://www.ebay.de/itm/Original-Mazda-Alu-...=true&rt=nc

Meni te nove feltne od mazd so ful grde. Ne znajo in ne znejo naredit lepih felten. :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sorry, ampak teb se pa ?e megli... dej moje pretekle izjave poglej glede GGM pa preveri, kje sem bil navdu?en glede njegovega imenovanja. Vedno govorim samo o pogojnikih ampak, glede na to, kak?en pretiran vihar se zdele dela in na vsak na?in posku?a z raznoraznimi kaskaderskimi prijemi sem pa? posumil v to, da to imenovanje ?e najbolj skrbi dolo?ene elite. In ?e to skrbi elite mi je ?edalje bolj v?e?. :bravo:

Aja, kar se pa ti?e objektivnosti bi pa tebe vpra?al, kdaj si se oglasil ko so tebi bli?ji politi?no kadrovali s popolnoma nekompetentnimi ljudmi, ki so na koncu naredili ogromno ?kodo in iz velikega plusa pridelali v kratkem ?asu velik minus (pa ostanimo pri Luki - ?asar). Za razliko od tebe se osebno sam oglasim s kritiko tudi v tem primeru GGM-ja, ki naj bi pripadal politi?nemu polu, ki mi je bli?ji.

Pa da ne bo? iskal, kjer sem pokomentiral kandidaturo GGM pa dobro preveri v katerem stavku sem se strinjal s kandidaturo

A ve? kak?en bo prvi ukrep, ?e slu?ajno pridejo... ukinili bodo minimalno pla?o ter to prepustili trgu ponudbe in povpra?evanja. potem pa bodo sem pri?li Romuni ipd, ki bodo pripravljeni delat za 300?, jaz, ti in drugi Slovenci bomo pa predragi in se bomo zna?li na cesti. Nobenga reda trojka ?e ni naredila, Gr?ija ?e vedno pada in konstantno se jo fila z evropskim denarjem v milijardah ?. Pojma nimajo kaj narest in mi bi jih ?e vabili, da pri nas nadaljujejo neuspe?en eksperiment. ?eprav ?e vrab?ki na strehi ?vi?gajo, da je zategovanje pasu in strogo var?evanje le pot v nazadovanje in ?edalje ve?jo luknjo pa ?e kar naprej furajo isto zgodo.

To je nekak tako, kot, ?e bi z avtom na istem ovinku vedno ven zletel pol bi pa razmi?ljal, da mi bo naslednji? sigurno uspelo, ?e pridem v ta ovinek ?e z ve?jo hitrostjo.

Res je, da eksperimentirajo, ker tak?ne situacije pa? ?e ni bilo-nekaj pa? morajo probati, ker ?e pustijo nesposobnim vladam, da delajo po svoje bi pri?lo do bankrota ve? dr?av in potem res ni ve? re?itve.

Je pa tam stvar ?ista-jaz ti posodim denar ti bo? pa delal kot ti narekujem jaz, ker sem ti pa? pomagal.

Saj sam dela? v ban?ni?tvu in dobro ve?, kako te?ejo te zadeve glede obveznosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vpra?anje je res na mestu, ali se je Virantu zme?alo?

http://www.24ur.com/novice/slovenija/viran...a-za-pomoc.html

Kot, da bi nekdo na?rtno ?elel naresti ?kodo dr?avi... pred ?asom sta taka bebca izpadla Majer in ?u?tar?i? in o?itno se je tega virusa debilnosti nalezel tudi preVirant. A je res tolk te?ko dr?at zaprt gobec in jezik za zobmi al je vedno treba bleknit kar ti pade na pamet... in ta folk se hvli z nekimi izobrazbami in ne vem ?e s ?im a nima niti tri ?iste kaj dejansko politika pomeni in kako se v njej obna?at.

Jebemu... pa dejmo enkrat te bebce ?e po?as to?it, ker delajo ?kodo dr?avi sploh zdaj k finan?ni trgi samo pre?ijo kako bi spravili SLO na kolena in pokupili za male pare ?e tisto akar sploh ?e imamo.

Lep primer kako finan?ni trgi samo pre?ijo na take novice je nedavni dogodek, ko je zagorel elektri?ni avtomobil Tesla. NA netu se je pojavil video in vsa fama okoli tega je samo v enem dnevu pomenila padec vrednosti delnice tega podjetja iz ve? kot 190$ na manj kot 170$ ali zmanj?anje vrednosti podjetja za skoraj 1,5milijarde$.

http://www.siol.net/avtomoto/novice/2013/1...la_s_pozar.aspx

Na ?alost je to realnost, ker niso zmanj?ali skoraj ni? odhodkov, pa tudi prihodki niso taki, kot so pri?akovali z stalnim vi?anjem davkov.Pri?la bo trojka in naredila bo red-predvsem v javnem sektorju, kjer je ?e vedno preve? porabe.

Ko bodo vsa podjetja, ki so sedaj v dr?avni lasti v privat rokah, se bo za?elo ?ele delati zares-predvsem pa ne bo ve? le?inarjev, ki se samo sprehajajo iz firme v firmo.Takrat bodo novi lastniki izbrali vodsto(tako, ki bo resno delalo in ne politi?no nastavljeno) in bomo po?asi splavali na povr?je.Do takrat pa gre barka samo navzdol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?edalje bolj imam ob?utek, da se vpleteni bojijo, da bo Ga?par na kvadrat Mi?i? razkril vso svinjarijo v Luki. O?itno bodo ?li z vsemi sredstvi nadenj... sem bil najprej tudi sam proti imenovanju samo zdele zaradi vse te ihte, da bi ga zamenjali, dobivam ob?utek, da jih je le strah kaj bo odkril. Ampak, da gredo tako dale? si lahko prvo??jo le v tem, ker jim folk daje moralno podporo in strinjanje, da se GGm-ja zamenja. Brez te podpore ljudi bi se svinjarija zlila ravno po resni?nih krivcih.

http://www.24ur.com/menjava-gasper-misica-...samoumevna.html

V tem primeru se 100% strinjam s tabo.Samo v tem je problem, da se ne bi izvedelo kaj preve?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No potem naj pa kar na obali mede zard mene,...mi ga ne rabimo :harhar:

He,he, pa ga bostevseeno dobili...in to veliko.Sem bral malo po tujih forumih, ki se bavijo z temi "vra?arijami" - napovedovanja vremena in veliko jih napoveduje zeloooo mrzlo zimo z velikooooo snega. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Jaz tudi tako mislim, bolje 5 kot nehvale?no ?etrto :-) Bolje da je bilo tako kot je, pa so potem zabele?ili ?e dve zmagi. Hrvatje so namre? dva poraza :D

Jaz sem tudi zelo zadovoljen z 5 mestom.Saj so klonili proti evropskim prvakom in to ni kar tako.

Ne, res,vsaka ?ast vsem na?im igralcem.So nas res vse zdru?ili za isto stvar ne glede na politi?no usmerjenost.

Tega ni uspelo ?e nobenemu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Uf Hrvatje so bili pa danes preeecej dale? od zmage in bronastega odli?ja. :D

A, tako je bilo.Se pravi, da so jih ?panci v dveh tekmah nabili za skoraj 60 pik.Bogato, ni kaj. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sem tuhtal, kam bi ?el ta vikend.

1. opcija je bila, da bi se v zadnji minuti prijavil za pohod na Triglav z mazda?i.

2. opcija je bila, da bi doma navijal na rallyju v Lokovcu (http://www.turisticnodrustvolokovec.si/prireditve.asp?leto=2006)

3. opcija je bila, da bi se odpeljal v Maggioro in navijal za "na?ega" Tunkka.

Pa je sodelavec doma ?istil ?lebove na hi?i, padel in se polomil. In se je namesto mene odlo?il moj ?ef: dobil sem podalj?an vikend paket s polnim penzionom... Za?el sem danes ob 14:15, kon?al bom pa v ponedeljek ob 14:15. Nekaj je rednega dela, nekaj stalne pripravljenosti na delovnem mestu, nekaj je de?urstva na delovnem mestu, vsekakor pa ne bo nobene od tistih treh opcij...

Pa dobro, namesto, da bo? potro?il ?olde jih bo? dobil polhno malho. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Razocaran.

Pa ne nad tekmo in vsem. Ampak nad tem kako je danes ego zaslepil ekipo, doloceni igralci so bili zgolj za statiste.

Pravilno da smo izgubili, kosarka je kolektivni sport

Obenem jezen tud na trenerja da to dopusca in da ima najboljsega obrambnega igralca ki je izoliral grskega zvezdnika na klopi, parker se nam pa sprehaja.

Se strinjam.To, da ni dal igrat Joksija, ki je za moje pojme na? najbolj?i obrambni igralec (poleg Zorana Dragića) mi je skrajno nerazumljivo.Vodenje selektorja v tej tekmi je bilo totalno zgre?eno.Mislim, da tudi ?e bi premagali Francoze po ?ude?u, bi dobili petardo od ?pancev.?e dajo vsi centri 2 to?ki na celi tekmi je rezultat seveda znan.

Sicer pa je moje mnenje, da imamo vseeno premalo kvalitetnih igralcev, ki bi prevzeli odlo?itve ob pravem trenutku.

Poglejmo si samo met za tri to?ke.?e ne zadene? vsaj 5-6 trojk na tekmo nima? kaj iskat.

Pa skok v obrambi-?e poberejo nasprotni igralci vse odbite ?oge in imajo na razpolago 2 do 3 napade pol ne more? zmagat niti s pomo?jo trikov.Se ve, da se bodo vsi istro?ili v obrambi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In jaz ?e pripravljam lopato, da grem prelopatat nekoga, ki napoveduje vreme... Preventivno, da se ne ponovi lanska zima...

Pripravi tudi kak?en majhen bager?ek.Glede na napovedi bo? imel obilico dela z kidanjem. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne razumem se ravno v te zadeve, ampak ne sli?i se dobro;

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/sl...a-97-mestu.html

To je to: Najve?je omejitve ekonomske svobode v Sloveniji ostajajo preobse?en dr?avni aparat, dav?ni prime?, nefleksibilnost trga dela, prevelika regulativa, negativen odnos do tujih investicij in ?ibka pravna dr?ava, so danes sporo?ili iz nevladne organizacije Svetilnik.Ne rabi? ni? dodati. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Eno vpra?anje phone-frikom.Jaz se namre? spoznam na te nove telefone kot zajec na bobne in bi rabil nasvet iz prve roke;

-imam namre? na izbiro dva telefona: Samsung Galaxy SIII in pa HTC one X. Kateri naj bi bil bolj?i oz. katere so prednosti enega in drugega?

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.