Karta je iz mojega pohoda je bil tudi Grintavec u planu če ne bi imel krvi pod nohtom >_> maš pa brez grintvca 2000+m višincev in kar zajetn kos poti
Vem, sem prehodil cele kam-sav. Alpe samo malo drugače, predvsem povezano, da sem čim več prehodil naenkrat in izkoristil svoj prosti čas. Je pa seveda odvisno od marsičesa, kot na primer, vreme, kondicija, dolžina dneva, ali je skupina itd.
Ja,jaz še nisem bil na vrhu,pa nimam predstave koliko se rabi za hojo. Jaz sem samo 2x hodil več kot 4h. Z bajkom se pa itak ne da priti dlje kot do koče (če se ne motim), pa še to je tisti kolovoz od parkinga precej blaten.
Tako je, ni šans s kolesom, je pa urco in pol od koče do vrha-kamot
Če je tolo neko divjanje,potem ne vem kaj delajo kamere od DARSA na štajerski AC ,da ne kaznuzejo voznikov,saj je to že nekako normalna vožnja za nekatere! Krivi za to so pa predvsem tisti,ki cincajo po prihitevalnem pasu 110 in ne jebejo žive sile,pa še razburjajo in mahajo ti kaj jim blinkaš,tole pa tistim,ki tako vozijo !.
Ko startas na mariborski koči, greš čez Osankarico do Rogle, Zreče ... In v slovenskih Konjicah vidiš Boč... In greš na Boč in na slovensko Bistrico in nazaj na Mariborsko kočo...
Bini,sem se spomnil nate , ko sem šel proti Boču (si s tistih koncev ,ne?), Ampak sem bil malo na tesnem s časom... In v zadnjem trenutku sem že odločil iti narediti oncozt preko Boča
Čestitam za dobro turo, ti pa res uživaš, vsaka ti čast in brez skrbi saj boš prišel enkrat na Resevno, da boš lahko dal za kafe, hehehe.
Jutri pa na Olševo peš ne s kolesom,sem se odločil,da bom mojo malo zmatral. Hoje cc 6 ur. Po končani turi pa pade ena strašno dobra pica v ČETARI, Okonina Planiram prihod okoli 14.ure pa se lahko gdo pridruži!
ZMAJ si za,saj veš,ds,lahko prideš s kolesom ker ni daleč pa še vroče ne bo.
Odkar je tale "korona kriza" in je bencin tako poceni vedno tankam 100ko. Ampak danes me je pa (vsaj mislim da) naokoli prinesla pumpa, sploh še nisem bil na rezervi in sem natočil malenkost čez 40 litrov. Se mi zdi da je malo "v prazno" štelo prva 2 litra.
Tankaj 95,bodo prej ugotovili ko bo kaj narobe z litri.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ravno zaradi tega sem pa jaz šel 4x in obdelal vse večje vrhove v kam-sav, tisto kar je v SPP.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani