Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pivo ze neki cajta ni vec moja nr.1 pijaca, PAC pa imam raje navadn jogurt, zlasti MU ali Milfino iz Hofra. Hec je bil ob obisku prjatla in me napoti do hladilnika, naj so vzamem karkoli za pit in ko se vrnem z litrskim jogurtom, me je zelel pod nujno peljat do zdravnika. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fantasticen wikend bo tole, ker grem ju3 najprej na Visoko potem pa dalje na privat bazensko vecerno zabavo. Nedela naj bi bla pa se bolj zanimiva, oujea! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gelipter pa greste se v blizini na Mang sedlo ali sv. Visarje z gondolo, ce se niste bili, ker je res leeeepo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uceri prezivel fantasticen dan na Savinjskem in najprej s hcetko na goro Oljko, potem na polzelski kebab in sladoled, kasnej pa se kopanje v prelepi Savinji v Letusu. Res je bil super dan in nula dezja!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nadiza pod Napoleonovmu mostom je zame prava podoba zemeljskega raja. :)

Ali pa Idrijska bela Lajst, osvezilna zadeva!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grcija cel cajt na sporedu po vseh medijih. Sem razmislju tja na glavni dopust in me je ze rahlo popustila ta zelja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spektr, zakaj pa nisi prej kurjave izklopu, da si tolk segrel, madona, ?e res da je kurilno olje relativno poceni glede na prej?nja leta, ampak vseeno me?e? gnar ?ez okn z lopato.  :o  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sem se pa opogumil in ga pol litra (na eks) kar med delovnim ?asom spil. Pa moram priznat da je res pasalo.  :vesel:

(Alpskega mleka namre?, da ne bo pomote in to direkt iz hladilnika).  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.