Motor popravljen Poleg tega je dobil novo olje z zlatim dodatkom, nove 4 prednje plo??ice EBC, in geliran sede?, pa du?ilec sem dal v auspuh - ni razlike....
?ez zimo se ga samo parkrat zalavfa da olje zaokro?i, spomlad pa samo gas....ready steady GO!
Sam spet moram pojamrat ?ez to Slovenijo...
Zic, bremze, polomljena objemka, desni prvi ?migovc = 420?, od tega 300? zic.
Nem?ija - popolnoma identi?ne zadeve (kode), komplet 180? s po?tnino, od tega zic 110? :ne vem:
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z Ronaldom sta ubila Real, predvsem kolektivno igro....to tudi za nas Barca?e ni ve? zanimivo. V?eraj je ?e Atletico odpadel iz igre, mali je pa prav neverjeten, to bo ene 95 golov letos.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nekaj bo? ?e na?el do takrat, ko bo? menjaval Samo, ?e nisi ravno nadebudni ?istilec, ti odsvetujem napere na felnah. Sploh ne vem, zakaj jih ?e delajo.
Hondin zascitni znak (transalp, africa twin, varadero)
Pa jaz sem zadovoljen s skromno vlogo,ti pa vidim rad posega? po pleharskih vlogah -sj ve? kralji pa dnar in bogastvo,... pa ?e te?ko bi bil eden od kraljev,ker za enega si prestar,drugi nima brkov,?rn pa tud nis O?itno pa ti z Jo?efom nisi zadovoljen ker ?e rad bil negdo drug.
Hja kaj pa vem sam ga pra?aj,jaz ne morem govorit v drugem imenu,tko kot ti ki kar dolo?i? vlogo-si pa sebi?en da ve?!
Hitro povej kaj so prina?ali 3.kralji!
Kruh,kransko klobaso in ajvar-verjetno
Konec ljubezni med vama? Te je prevaral?
- po?i steklo, klical 3x ?akam ?e cca 2 meseca, tle nimam kaj
- ob zadnjih nalivih malo spustil zimski vrt, klical 2x ja pridemo druugi teden, teh tednov ne ?tejem ve?
sem ?el sam zasilikonirat
- crkne toplotna ?rpalka, kli?em 3 dni ja veste nimam nikogar...v?eraj sam zrihtal tudi z MX3 V6 pomo?jo
popravil sam in jo od 04:00 zjutraj nastavljam nazaj na fino, vse dela
- spet po?ile plo??ice v gara?i, o?itno se nekaj poseda ali dviga podenj....boli izvajalca gradbenih del k***
bom zrihtal spet sam preko zavarovalnice
- v Setringu medvode sem kupil crknjeno lu? s senzorjem, nesel nazaj bodo poklicali (Oktobra 2012)
- mislim, da sem ?e prenehal klicati ker sem aprila letos nesel robotski sesalnik na servis....po moje so ga stran vrgli, ali pa prodali
- Za Ar?ona smo tukaj pisali
Jebemu mater ampak to je Slovenija, zaplankana in ker si lahko to privo??ijo o?itno! Vsak no name prodajalec v tujini preko Ebaya se odziva, dila za popuste, po?lje robo takoj in tudi skrbi za garancijo stotine kilometrov stran, en iz okolice te pe jebe.
?e se le da v SLO ne naro?am ni? ve?, pa naj se zadavijo, crknejo itd....
Evo sem se spucal!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mama
http://www.felix-canis.com/kaia.php
ata
http://boxernews.forumcommunity.net/?t=48609006
sin
Povezava za deljenje
Deli na druge strani