Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

jaz pa jutri ra?unam, ?e bo tako kot danes, donse cajt ne sploh

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Motor popravljen :jupiii: Poleg tega je dobil novo olje z zlatim dodatkom, nove 4 prednje plo??ice EBC, in geliran sede?, pa du?ilec sem dal v auspuh - ni razlike....

?ez zimo se ga samo parkrat zalavfa da olje zaokro?i, spomlad pa samo gas....ready steady GO!

Sam spet moram pojamrat ?ez to Slovenijo...

Zic, bremze, polomljena objemka, desni prvi ?migovc = 420?, od tega 300? zic.

Nem?ija - popolnoma identi?ne zadeve (kode), komplet 180? s po?tnino, od tega zic 110? :ne vem:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Izjava zjutraj ene 4 letnice v vrtcu....

Jaz bom mela pa glavobol, ?e me bo ?e naprej glava bolela....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Tole od 18:00

ker ob 18:00 je bila premijera in me je naterala da takoj na telefon...in 18:10 je imela ?e v mp3, zdaj pa nabija.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To ?e ampak kaj ?e ima? ma?ka? :aaaaa:

lavfa pred avtom in usmerja psa....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V teh te?kih ?asih, ko je vsak teden kak?na ?urka ali dve, bi prav pri?el takle ?ofer: http://www.zurnal24.si/nas-bodo-vozili-psi-clanek-176341

?e ga dobro zdresira?, ti ne bo lajal :bravo: , za razliko od ?ensk kjer pa laje? lahko pri?akuje? :( .

mene pelje scat vsak dan :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Z Ronaldom sta ubila Real, predvsem kolektivno igro....to tudi za nas Barca?e ni ve? zanimivo. V?eraj je ?e Atletico odpadel iz igre, mali je pa prav neverjeten, to bo ene 95 golov letos.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Nevem ?e je blo objavljeno ?e ampak vseen....

?e bote rabl pocen zavarovalnco vam tole priporo?am.... pa ?e mesi not igra :D

bolj?a varianta

:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Mislim, da Varadero nima.

a sej res

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Yep, bo takoj videl al rabis se okulista obiskat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Lastovka TV

post-2637-1355518695_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Nekaj bo? ?e na?el do takrat, ko bo? menjaval :) Samo, ?e nisi ravno nadebudni ?istilec, ti odsvetujem napere na felnah. Sploh ne vem, zakaj jih ?e delajo.

Hondin zascitni znak (transalp, africa twin, varadero)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vzeto na znanje,in pa ponavadi kot pri jugotih ,bom dal karton pred hladilnik ;)

Brez veze, ne pomaga, ker tudi zmrznjenih vrat ne bo? mogel odpreti in bo? ?el na bus

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dolenjska, Lo?ki Potok ja jst tud razmi?ljam ?im bol v tej smeri ker mam avto odzun.

sej webasto ima?, nadgradnja tam cca 350? (odvisno od prilik ebaya)

he he razvajanje je z bencinarjom brez krvavenja :):jezicek:

Hmm zmrznjeno gorivo kaj pa je to ...aja ne vem ker mam bencinarja :lol:

ti?ina, da se ti ne bo v?gal... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebena sibirija -28 :o. Sem mogu avto na kable u?gat a pol vidm da je ?e nafta zmrzlna dobro jutro nima? kej :P

notranjska?

-16 tle, vse dela, sicer sem pa velik razvajenc, spla?alo se je krvaveti ob vgradnji Webasta :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pa jaz sem zadovoljen s skromno vlogo,ti pa vidim rad posega? po pleharskih vlogah -sj ve? kralji pa dnar in bogastvo,... pa ?e te?ko bi bil eden od kraljev,ker za enega si prestar,drugi nima brkov,?rn pa tud nis :vskalo: O?itno pa ti z Jo?efom nisi zadovoljen ker ?e rad bil negdo drug.

Hja kaj pa vem sam ga pra?aj,jaz ne morem govorit v drugem imenu,tko kot ti ki kar dolo?i? vlogo-si pa sebi?en da ve?!

Hitro povej kaj so prina?ali 3.kralji!

Kruh,kransko klobaso in ajvar-verjetno :hohoho:

Konec ljubezni med vama? Te je prevaral?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Res smo bananastan, samo en mi naj ?e zajamra!

- po?i steklo, klical 3x ?akam ?e cca 2 meseca, tle nimam kaj

- ob zadnjih nalivih malo spustil zimski vrt, klical 2x ja pridemo druugi teden, teh tednov ne ?tejem ve?

sem ?el sam zasilikonirat

- crkne toplotna ?rpalka, kli?em 3 dni ja veste nimam nikogar...v?eraj sam zrihtal tudi z MX3 V6 pomo?jo :bravo:

popravil sam in jo od 04:00 zjutraj nastavljam nazaj na fino, vse dela

- spet po?ile plo??ice v gara?i, o?itno se nekaj poseda ali dviga podenj....boli izvajalca gradbenih del k***

bom zrihtal spet sam preko zavarovalnice

- v Setringu medvode sem kupil crknjeno lu? s senzorjem, nesel nazaj bodo poklicali (Oktobra 2012)

- mislim, da sem ?e prenehal klicati ker sem aprila letos nesel robotski sesalnik na servis....po moje so ga stran vrgli, ali pa prodali

- Za Ar?ona smo tukaj pisali

Jebemu mater ampak to je Slovenija, zaplankana in ker si lahko to privo??ijo o?itno! Vsak no name prodajalec v tujini preko Ebaya se odziva, dila za popuste, po?lje robo takoj in tudi skrbi za garancijo stotine kilometrov stran, en iz okolice te pe jebe.

?e se le da v SLO ne naro?am ni? ve?, pa naj se zadavijo, crknejo itd....

Evo sem se spucal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

? :ne vem:

vidim da si pokonc ?e od 5h, jaz od 4h....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ej men se zdi pa cool!

Odli?no darilo za nekoga ki je nor na svojo znamko mopeda ;)

nor nisem na znamko, priznam pa da so me vsi 4je sazukiji navdu?ili, dvo in 4 kolesni

pejd spat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

sva?ta

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.