Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Eh trenutno se dru?im z najbolj dolgo?asnim in brezveznim bitjem ? spola. No, ne bom se ve? dolgo.  :rolleyes:

(ju?ni bratje bi rekli, da sva?ta p.?ka rodi, samo traktor ne?e)  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

V spomin na verjetno na?o najve?jo in danes preminulo glasbeno legendo, katerega dela (verjetno) vsi poznate, poslu?am zdaj tole;

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tok sem te?en (pa? splet celotnega dneva), da sem ?el zdele v svoj mini fitness kar mal pokvihtat in gre bes po?asi ven na ta na?in.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Na?a semaforizirana kri?i??a so pa bolnca in to ne katerakoli, pa? pa PSIHIATRI?NA, ker da ko vozi? na zgornjem robu hitrostnih omejitev in trofne? VSAK, ampak RES VSAK semafor na rde?o lu? in se zdi od Ljubljane do Kamnika prava avantura in megalomansko popotovanje.  :ouje:

Drugi?, ko bom imel enkrat ?asa na odmet, torej vem kaj bom po?el in kje ga bom potro?il.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej,,,Zmaj to je nekam ?udna polo?nica...he he lp

Verjetno ?eli? povedat, da na na?i strani Karavank bi bil znesek zanesljivo znatno vi?ji?  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pretekla 2 dneva totalno u?ival v Veldnu (sportwagen treffen se je odvijal) in sem bil z enim avtom, ki je po?el precej zanimanja (pa ni Mazdurina), dru?ba pa itak najbolj?a.  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko se me je dans ?e konkretno lotevalo "vremensko po?utje" in morala strmo padala, sem obiskal eno restavracijo in naro?il njihovo najdra?jo jed.  :hudicek:

(pojamral bom pa spet ko dobim ban?ni izpisek, hehe).  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V kratkem me ?aka nakup ?e 3. letne vinjete za 2015, obenem pa se spra?ujem kaj mi bo vinjeta, ?e sem dans spet stal na odseku AC pri Vranskem in to kar leeep cajt.  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Plaval v modri ?pilji na Cresu in bil tolk zagret, da sem z roko pri zamahu odlomil del hrva?ke naravne dedi??ine sebi pa razklal noht na roki. Se pravi Boss : Hrva?ka = 1 : 1

Le pazi, da ne pade kak?na ovadbica!  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Postal lastnik se 1 Mazde, gre pa za mojo najmocnejso doslej in drugo najlubso izvedbo, takoj za Wankli! Izdatno moram pri tem pohvalit ptedsednika Mazda kluba!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej, da nisi ti mogo?e moj ?ef?

Mislm da nisem, sem pa odkesiral lepo vsoto za poravnat poloznice Dan's in me je rahlo prizemljilo oz zamorilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.