Na?a semaforizirana kri?i??a so pa bolnca in to ne katerakoli, pa? pa PSIHIATRI?NA, ker da ko vozi? na zgornjem robu hitrostnih omejitev in trofne? VSAK, ampak RES VSAK semafor na rde?o lu? in se zdi od Ljubljane do Kamnika prava avantura in megalomansko popotovanje.
Drugi?, ko bom imel enkrat ?asa na odmet, torej vem kaj bom po?el in kje ga bom potro?il.
Pretekla 2 dneva totalno u?ival v Veldnu (sportwagen treffen se je odvijal) in sem bil z enim avtom, ki je po?el precej zanimanja (pa ni Mazdurina), dru?ba pa itak najbolj?a.
V kratkem me ?aka nakup ?e 3. letne vinjete za 2015, obenem pa se spra?ujem kaj mi bo vinjeta, ?e sem dans spet stal na odseku AC pri Vranskem in to kar leeep cajt.
Plaval v modri ?pilji na Cresu in bil tolk zagret, da sem z roko pri zamahu odlomil del hrva?ke naravne dedi??ine sebi pa razklal noht na roki. Se pravi Boss : Hrva?ka = 1 : 1
Postal lastnik se 1 Mazde, gre pa za mojo najmocnejso doslej in drugo najlubso izvedbo, takoj za Wankli! Izdatno moram pri tem pohvalit ptedsednika Mazda kluba!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolesarji trapast; zdj se vozjo ze 3-je vzporedno kakor tovornjak, razsirili so se mi pa v trenutku prehitevanja!
BOLNCA!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani