Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zleze štromar na štango, Janezek ga pa gleda.
Pa mu padejo kombinirke na tla in mora dol. Janezek pa pravi:
- "Veste, moj ata je tut štromar in ima zmerej dvojne klešče da mu ni treba dol lest če mu lih dol padejo."
Štromar odgodrnja nazaj gor in 'lej ga vraga, mu pade fazenprobar.
- "Veste, moj ata ma tut dva fazenprobarja, lih če mu en dol pade."
Majstr malce besn šlic odpre in gre scat v grmovje, Janezek ga pa gleda. Štromar ima dost in se zadere:
- "Kuga je, mulc, a boš reku da ma tvoj fotr dva !?!"
- "To glih ne, ima pa dvakrat večiga.."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes opoldan zvem, da moram biti ob 14ih v okolici Pivke. Krenem na pot in na avtocesti sami resni stroji, vsi pa vozijo 100 in nič več. Nekaj časa tuhtam, potem mi pa kresne: poraba raste s hitrostjo. In pri teh cenah goriva...

Sem iz sočustvovanja do njih še jaz poskušal peljat samo 100...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vsem staršem, ki svoje otroke učite o moralnih vrednotah, otroci delajo pa po svoje:
- Tarzan sprehaja napol gol,
- Pepelka pride domov ob polnoči,
- Ostržek laže ves čas,
- Aladin je kralj tatov,
- Batman vozi 200 na uro,
- Trnuljčica je lena zaspanka,
- Sneguljčica pa živi s sedmimi tipi…
IN POTEM NAJ BODO OTROCI MORALNO NEOPOREČNI?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano (urejeno)

Janez se vrne z dela v Nemčiji in doma kar ne more verjeti svojim očem:
Micka se sonči pred lepo vilo z bazenom, osebje ji streže kot kraljici, za vilo je teniško igrišče, na katerem igrata Nadal Rafael in Cicipas Stefanos...
Seveda ga zanima, od kje tako zvišanje standarda po vsega pol leta. In Micka mu pove, da v bližnjem potoku živi zlata ribica, ki ti izpolni tri želje, če jo ujameš in potem izpustiš. Le eno slabost ima, je rekla - malo je naglušna.

Janez seveda takoj teče k potoku in po nekaj neuspešnih poskusih ribico ujame. Ribica mu v zameno za svobodo obljubi, da mu izpolni tri želje.
Prva želja: super avto.

Druga želja: še ena velika vila.

Tretja želja: veliko seksa.

Nato Janez teče domov in res - čaka ga velika vila, spredaj je parkiran nov BMW, pred vilo pa je tudi ogromen kup keksov, kar Janeza zelo razjezi. Zato začne kričati:
"Jebi se, Micka, ta zlata ribica je budala. Jaz rečem za veliko seksa, a dobim veliko keksa!"

Pa ga Micka poskuša pomiriti:
"Pomiri se, Janez, vem, kako je to. A ti res misliš, da sam jaz rekla za vrhunski tenis?!!"

Popravljeno od Slivka
Pravopis.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ja, ampak vedno zahteva Google račun, sploh ne pridem tja, da vpišem geslo, s katerim sem se nekoč prijavljal v YT...

Posnetek zaslona.jpg

Vedno hoče Googlov račun. Kaj pa zdaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jest mam pa en problem...

Nekaj smo delali, se proti koncu spomnili, da bi lahko tudi posneli, pa sem naredil en filmček in... Se ne morem prijavit na You Tube, kjer sem že bil prej prijavljen in kjer sem že objavil kar nekaj posnetkov. Kakorkoli se hočem prijavit na YouTube, me vrže na prijavo Google.

Poskusil sem vse, kar sem znal, prišel pa do sem:

yt.jpg

Pa zdaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, ja, mislim, da je moja žena zgubila ves smisel za romantiko. Jo pričakam v sobi z vrtnico v zobeh pa me vpraša kaj se je zgodilo z vazo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no... I mean male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Danes je bilo pa nekaj dela na urološki. Sem bil prav presenečen, kakšna je razlika med čakalnico pred ginekološko in čakalnico pred urološko. Včeraj kup dobrih vicev, danes eden, pa še ta ne kdovekaj...

Torej, vic:

16 letni sin se ob treh zjutraj vrne domov in oče ga natuli. 

Sin: "Ja, veš, torej, hočem reči, se pravi, danes sem izgubil nedolžnost."
Oče se ustavi, ga pogleda in reče:: "Sin, sedi, da se malo po moško pogovoriva !"
Sin : "Bom kar stal, me še vedno rit boli."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes pri avtomatu za kavo sedimo po skupinah in klepetamo in mi v oči pade ena simpatična medicinka pa si jo malo ogledujem. Pa je tudi ona opazila, da jo ogledujem. Enkrat mi pa šine preblisk, vstanem, stopim do nje in jo na ves glas vprašam, če bi šla z mano za 50 evrov. Obsedela je odprtih ust, vsi okoli so utihnili, ona najprej vsa bleda, nato rdeča, nazadnje že lila, ko se je "nabralo dovolj pare" pa eksplodira, da kaj se pa grem, kaj pa mislim kdo da je, kakšna neasramnost,... Ko ji je malo zmanjkalo, izkoristim priliko, skomignem z rameni in rečem: "Škoda, pa tako prav bi mi prišlo 50 evrov."

Ko bi vi videli ta izraz na njenem obrazu. Neprecenljivo! No, pa tudi njene prijateljice in sodelavke so strmele...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V petem razredu imajo kolesarski izpit. In eden naših herojev se zdaj doma uči cestno-prometne predpise. Pa ima vprašanje, kdo ima prednost. In mi odgovori:

»Če je kolesarka, lahko pelje. Če pa je kolesar, pa mora počakat tisti avto, ki gre nasproti.«

»Zakaj pa to?«

»Ja, ženske imajo prednost…«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ženske so rojeni vozniki:

- najprej te vžgejo

- potem te malo vozakajo

- pa te povozijo

- in na koncu se ti izogibajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Kakšna je razlika med pogledom z visoke pečine in ko ti ga vleče ženska od 80 let?

Pravzaprav nobene, v obeh primerih uživaš, samo dol ne smeš pogledat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Danes imam nekaj več dela na ginekološkem oddelku, pa se pozna...

Kakšna je razlika med državo in ženo?

Državo je treba čuvati pred sovražniki, ženo pa pred prijatelji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ženske se delijo na 5 skupin:

1.) devica - ne da nikomur

2.) punca - da samo svojemu fantu

3.) žena - da samo možu in ljubimcu

4.) kurba - da vsem

5.) prekleta kurba - da vsem samo meni ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Gre Golob proslavit zmago na volitvah. Pa se odpelje na Bled, si najame čoln in gre malo veslat. Ker pa je bil malo neroden, se čoln prevrne. V bližini so bili trije mladeniči, skočijo v vodo in ga rešijo. Golob jih iz hvaležnosti takoj pozove, naj vsak pove eno željo, pa jim bo poskusil urediti kaj.

Prvi reče: "Rad bi se enkrat peljal v vojaškem letalu kot sopotnik."

Golob: "Ni problema, glej, bom urgiral in se bo uredilo."

Drugi reče: "Rad bi si enkrat ogledal notranjost parlamenta in sedež vlade."

Golob: "Ni problema, glej, bom urgiral in se bo uredilo."

Tretji reče: "Rad bi električni invalidski voziček."

Golob: "Zakaj pa, saj si čisto zdrav?"

Tretji reče: "Ja, zdaj še. Ko bodo pa oče, bratje in prijatelji zvedeli, koga sem rešil..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Tata, danes smo se pa v šoli naučili besede, ki jih do zdaj še nismo poznali."

- "Lepo, lepo, a to pri angleščini?"

- "Ne, pri slovenščini. Smo učiteljici blazino na stolu namočili, pa je opazila šele, ko se je usedla..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.