Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Nvm a bi joku al se pizdu al kaj, se tistih par ljudi ki pokli?e za Alfo se jim je na da pogledat,ceno bi ni?al kr po telefonu,da o tem zlo?inu da nimam prakti?no novih letnih in zimskih gum vsakih na svojih feltnah sploh ne govorim :(

Se nikol nism tok dobrga avta prodaju pa se nikol nism mel tok te?av. Hondo letnik 1996 z 0 opreme sm v 1 tedn prodal za ve? kot zdej to oglasujem, pa je bla razbita :/

Pred kratkim prodajal 156-ko, pa je bilo prav tako en cel kup klicev, komunikacija pod vsakim nivojem in samo 1 ogled. Ampak ta edini ogled je pomenil tudi prodajo. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:blink:  A to se sploh da... men namre? ?e ni ratalo.

Da da (na?alost).  :zvizga:

Dans sem se pa ?pilal avtoli?arja in lahko re?em, da nisem ravno mojster oz. vedno naredim potezo preve? (recimo, ko je ravno idealno dodam ?e 1 sloj).  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No in kaj je bilo?

Sicer veliko obeta, ampak obenem se pa obeta tudi veliko dela z njo, da bo svoje obete lahko realizirala.  :hohoho:

Naspal sem se k zmaj, kmalu odrinem na en piknik, potem do vode in popoldansko kopanje, zve?er pa na zabavo. To bo dan in pol!  :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eni pa fejst samokriti?ni (v?asih tudi do sebe).  :hohoho:

Dans popoldan sem prov kvalitetno odpo?il (beri: prelenaril). Kok pa?e ko ni treba po?et NI?ESAR, zraven pa pa?e :pepsi: (v hmeljni izvedbi).  :rulam:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ok, potem sva 5cm narazen, s tem da jaz ne premorem vi?ine 199cm kakor Marko Mili?.  :hohoho:

Katja, daj ga po?lji ju3 na na?o rekreacijo.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti si pa ?e te?ji primerek k moj desc:)

Verjetno tudi dejansko oz. v kila?i, ?e ni tvoj kak?en dolgin in totalni hrust.  :zvizga:

Kupil novga tabli?nega, tokrat Lenovo in baterija mu kar traja in traja.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se posku?am pri vsaki zadevi dr?at na?ela, da ?e nekaj po?ne?, zadeve ne naredi le polovi?no. Pa sem pomalcal 1L sladoleda Planica.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Iz prve roke vam lahko povem, da najni?ja prometna kazen, ki jo pri nas lahko predpi?ejo  :policaj:  :policaj:  :policaj: zna?a 40? oz. polovi?ka v roku 16-ih dni je 20?.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja 5-letnica dans osvojila svojga 1. 2-tiso?aka in sicer Raduho z njenimi 2062m. Hodila je celoten cajt sama in bila na vrhu totalno navdu?ena.

Lahko si mislite kolko sem ?ele jaz (nad njo), ki hodim v gri?e prav tako od svojega 5.leta.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a sem prav sli?al da se  je Ajvar za?el ukvarjat z vrti?kanjem :ph34r:

Lahko, da je na?el tr?no ni?o in posadil kak?ne ilegalne rastlince.  :hohoho:

Petek je, u?ivejte ga, jaz ga bom sigurno.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.