Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Pomagaj si s tem ! Verjetno dosti ne zaostaja Za akrapovi?em!

http://www.akrapovic.com/en/Motorcycle/Pro...playName=Suzuki V-Strom+650 S-S65SO2-RT+Slip-On+Line+(Titanium)

Veliko ne pridobi? na mo?i,pridobi? pa na sami odzivnosti(da se motor malo la?je zavrti,seveda ropota bol(brez du?ilca itaq) pa kak dag la?ji je ;)

ja mo? je itak tam nad 8000rpm ?e sedaj, ampak navor je pa tisti ki me vle?e ve?inoma. Ampak ne dam Akrapovi?u jurja, sem na?el Moto GP razvit ror za mojega za 300?

http://www.ebay.de/itm/250872225522?ssPage...984.m1423.l2649

tega sem ponudil 300?

druga?e pa tole

http://www.ebay.de/itm/250712632845?ssPage...#ht_4921wt_1271

je sprejel 300? s po?tnino, tako se dela! Poleg pa pol kolektorja da vse pa?e :)

Za 2013 ?e narejen ogromen plan za bike - 5000km :vesel:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A kdo ima podatek, koliko dejansko pridobi? na mo?i (ne samo glasu) ?e zamenja? stock izpuh za kak Leo Vince ali podobno?

Spra?ujem za mojega V-Strom 650, ko ga obremenim s tremi torbami se pozna, ko se vsede ?e sopotnik pa resno sede, ?e se pozna toliko da bi eliminiral efekt dodatne te?e - torbe so cca 50-60kg, bi razmislil o tem

thanks

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako spravim led z notranje strani feltne dol brez da bi kaj narobe naredu? :angry2:

Trese mi kot pri norcih :)

zebe jo ?lovek, to je poletni avto.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Fak, fak, fak tele oddaje razkrivajo kako psihotski so ameri, zvecer v postelji gledam pa kar tezko zaspim

http://www.youtube.com/show/doomsdaypreppers/videos?view=0

Lastnemu otroku da pistolo na vrat da vidi ali se je pripravljen brant....

Tale epizoda tud seka

http://www.youtube.com/watch?v=CuUUX-AWu7g...ature=endscreen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Jaz sem sel v petek z ajfonom v zepu tja in ga z veseljem v parlament zabrisem, ampak bi jim spet 500? senkal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Me prav zanima, ?e obstaja kaka guma, ki bi zjutraj v vlagi prijela brez zdrsa na na?em klancu, pri vklju?evanju na glavno cesto....

tam ene 20% klanec, te?a avta vsa navzdol, pa pognat se je treba zaradi mrtvega kota ....

Tle je MX5 z RWD zmagu :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

K tole berem se resno vpra?am a si sploh kdaj v ?ivljenju uspe?no prehiteval, ker tele blodnje so zna?ilne za ve?ne teoretike, ki s prakso nimajo kej dosti veze.

Po eni strani na vse pretege trdi?, da ne sme? prekora?it hitrost kar avtomatsko pomeni bistveno predolgi ?as prehitevanja in bistveno predolgo razdaljo prevo?eno na nasprotnem pasu.

Tik pred vozilo mu ne more? zaviti, ker je to fizi?no nemogo?e saj je tvoje vozilo bistveno hitrej?e (vsaj moralo bi biti) od prehitevanega. Izra?unaj si bo?ne pospe?ke pri zavijanju s hitrostjo 90km/h iz enega pasu na drugi. ?e to naredi? kot ti razlaga?, da je mo?no narest pri neup?o?tevanju varnostne razdalje se bo minimalno zgodilo to, da te bo za?elo zana?ati.

?e rabi? takoj po zaklju?ku prehitevanja zavirat na polno rabi? vsaj sekundo reakcijskega ?asa kot rabi sekundo reakcijskega ?asa tisti, ki si ga prehiteval in v tisti sekundi si ?e pridobil natanko toliko metrov razlike kot je varnostna razdalja. Prehitevalec ima tudi dalj?o zavorno od prehitevanega se pravi, da je nemogo?e, da bi pri?lo do naleta razen, ?e prehitevani spi za volanom sam pol mu nobena varnostna ne pomaga ni?.

Vse se da sprobat tud v praksi v kontroliranem okolju, ?e se ti porajajo dvomi. Tole ti lahko poka?ejo in nau?ijo tudi na Vranskem - sej ve? ?ola varne vo?nje. Ja to?no tisti za katere pravi?, da so brezvezniki in da je ?ola varne vo?nje bedarija n da ustvarja divjake.

In dejmo enkrat za vselej raz?istit ter ne me?at vsega mo?nega sadja v isti ko?ari. Varnostna razdalja je izredno pomembna samo ravno pri kon?anju prehitevanja ne igra nobene vloge ker pri pravilno izvedenm prehitevanju, sploh ne more priti do situacije premajhne razdalje. Se pa strinjam, da ?e prehiteva? kot kreten s 5km/h ali 10km/h vi?jo hitrostjo potem pa lahko pride do takih situacij ampak sam osebno tega ne poznam, ker nikoli v ?ivljenju nisem tako bebasto prehiteval.

Je pa res, da najve?krat prihaja pri premajhnih varnostnih razdaljah ravno na AC-ju in to ponavadi ravno zaradi me?ka?ev, ki ne gledajo v ogledala in kar zavijejo tik pred prehitevajo?ega. Ravno ljudje, ki vozijo prepo?asi ustvarjajo situacije, ki ali prisilijo prehitevajo?e v nenadna mo?na zaviranja ali v nena?rtovana zmanj?anja varnostne razdalje.

Obnova.....please

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

imam napad pomankanja cukra :blink: , imamo samo petek sladki dan za tamala, sam ne bo ni? ostalo.... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

premajhna varnostna razdalja ... se strinjam

neprilagojena hitrost ... nevem a to dejansko sam novinarji pi?ejo al tud policaji uporablajo ... a ne znajo napisat zaradi prevelike hitrosti ... tud 5km/h je lahko neprilagojena hitrost ?e tko pogleda? ...

kako komentira? to razlago lojzi ??

http://www.24ur.com/v-predoru-debeli-hrib-...o-15-vozil.html

Debeli hrib zaradi prehitre vo?nje in premajhne varnostne :jezicek:

da bi pa kdo lahko zaspal za volanom, to pa ne, a ne....ali pa da bi kdo pogledal kake gume imajo, ne samo zimske ampak letnik, obrabo itd....to pa ne, tudi ta kombi verjetno ni bil preobremenjen, kamion je imel verjetno vse po jusu......, zjutraj je bil dober minus in spolzko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj pa je tle za komentirat?

A si sli?al tisto, ko je rekel, da ne smemo prezgodaj zapeljati pred vozilo katerega smo prehiteli? Si sli?al to?

Torej, ti ne sme? vozilu, ki si ga prehitel, potem "od?ret" varnostne razdalje.

Povej to ?e Bossu, on to ne verjame.

Seveda, tudi 5km/h je lahko v dolo?eni situaciji neprilagojena hitrost.

PS: Kanon, zakaj si si pa zamenjal avatar? A nisi zadovoljen sam sabo?

jaz sem sli?al:

odlo?no pohoditi plin, ?im prej nazaj na svoj pas

Mene moti pa to da nih?e ne omeni zelo pomembne stvari:

- pogleda? zadnje ogledalo (ker ?e je nekdo v manevru prehitevanja bo to za?el tam s smernikom!)

- preveri mrtvi kot

Potem daj smernik, potem poglej levo ogledalo

- potem ?e enkrat preveri cesto pred seboj! KEr motorist je lahko tam v 1s....

Pol pa GAS in za?ni prehitevati na najkraj?i mo?ni varnostni razdalji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Hja, ?e je ta sistem dober, ne vem. Vem samo to, da tako pa? je pri nas. To je ena od mo?nosti in tako "navadni" volilci lahko dobijo svojega NOVEGA kandidata. Ti se odlo?i?, da bo? kandidiral, mi ti pa damo svoje podpise.

Kolk jih je ?e treba? 10.000?

Pozablja? kako so pa 'stare face' pri?le do kandidature - je ?E EN pogoj.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Z zbiranjem podpisov se lahko pridobi nov kandidat.

ja to je res dober sistem, kdaj zbira? svoje? ?ez 4 leta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Nekaj je pa vseeno zanimivo pri vas zvestih volilcih.

Ve?ina vas pravi, da je treba naredit spremembe in da je treba v politiki izvolit neke nove ljudi, torej sve?e face.

Ja hudi?a, zakaj pa pol hodite volit, ?e pa kandidirajo same "stare" in "pre?ve?ene" face? Vsi trije predsedni?ki kandidati so ?e stari znanci. Turk in Pahor sta pa itak dokazala da znata skupaj zapravit dr?avo. Kaj ma? pol za hodit na volitve, ?e pa kandidati niso pravi? To so "stari" politiki in ti ne bodo naredili sprememb? Oni so pokazali in dokazali kaj znajo.

V teh volitvah smo zmagovalci edino mi, ki nismo ?li na volitve, saj na listi ni bilo ?loveka, ki bi lahko napravil spremembe. ?e bi bil kdo od kandidatov sposoben narest kaj novega, bi to ?e laho naredu v mandatu ki ga je imel. Zakaj pa ni?

Od kdaj in s ?im pa lahko volilci postavijo svoje, nov, sve?e kandidate?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Cao

Evo da se jaz predstavim svojega najboljsega pasjega prijatelja, je cistokrvni z rodovnikom skotski ovcar z imenom Kyros star dobrih dve leti

Z mano je vedno ko bajkam

Objavljena slika

Ter ena pozirska

Objavljena slika

LP

:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne najdem denarnice :vskalo:

a je blo kej not? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Nas levi breg je cel ko havaji v bistvu, dons je spet ril za nafto.

post-2637-1354564128_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

O?itno se nekateri ?e vedno raje vozijo v svojih Q5,Q6,ku7 in ku 8 in udobno gledajo proteste na 95" Led Tv kot pa da bi bili solidarni z folkom. -_-

folk pa protestira da bo imel za Q7....taki smo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Kaa se pizdite ?uj, predsednik je itak smejo?a se nevplivna pojava pri nas kot funkcija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sli?al in ?util :)

A ve? da je pes po ?ipi 10min prej praskal, sva ?la ven in me je zamajalo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

celo za prehitevanje precej po?asnej?ega traktorja rabimo najmanj 300 metrov

Wtf? A jim demonstriram, da tudi ce startam z mesta kjer ima avto 8s do 100 oz po kmecki logiki 28m/s ali 224m prevozenih.

Traktor v vseh osmih sekundah pri konstantni hitrosti 20 na uro ali 6m/s ali 48m.....

Meni ostane se celih 180m .....

Ce bi vozil za njim 20 na uro je pospesek do 50 na uro ene 2 sekundi, torej 2x6m + 14x 4 sekunde (50 na uro = 14m/s) je 68m v 6s manevra pri omejitvi....

V 6s traktor prevozi 36m......spet imam 30m lufta (6 dolzin avta) za 250m manj dolzine kot v clanku????????????????????????

Res so briljantni v teh clankih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.