Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tle je za pohvalt Vajperja, ki se je dr?al dogovora glede bluvajpra - po obrokih in roka je dr?ala obljubo  :rispekt: , kljub temu, da kdo do njega ni bil tako fer. 

Ga?per je res poba na mestu in idealen za blagajnika, ker kar se po?tenosti in rokov ti?e, ve?jega po?tenjaka ?e nisem sre?al.  :jupiii:

?e bo? rabil izvr?ilni predlog sestavit, ve? kam se obrnit, ker recimo da vem nekaj o tem.  :ph34r:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

U?eri?nja zabavna prigoda iz Dom?alskega Lidla;

?akamo na vrsto pri blagajni in je pri sosednji v vrsti ena mikavna mladenka stara cca. 25 (nekak?en remix med Pamelo in Stone-ovo v njunih najbolj?ih letih 20 let nazaj), pred mano pa v vrsti en mlaj?i par (oba izpod 30 let) in je poba kar strmel v omenjeno mladenko. :ljubezen:

Pa ga njegova draga vpra?a, katere ?ve?ilne naj vzameta. Pa ji on ne odgovori ni?esar, niti ne odreagira, pa? pa ?e naprej nepremi?no opazuje prepovedani sad. Nakar njegova ponovi vpra?anje glede ?ve?ilnih. Takrat on vpra?a: Kaj? Ona pa mu le odvrne: "Pozabi, nima veze, o?itno ima? pomembnej?e opravilo kot komunicirat z mano!" :hohoho:

(predvidevam, da je zadeva potem izven trgovine dobila svoj epilog). :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pred leti smo ?e imel kune belice, potem smo po?agali bli?nje drevje in pregnali vsiljivce. Zdaj se drevesa spet bli?ajo strehi in bo treba kot ka?e ponovit vajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na podstrehi mi spet bivakirajo kune (?al ne tiste unov?ljive v sosednji dr?avi), pa par sr?enov se o?itno tudi namerava naselit pri meni, ?e nimajo ?e zdaj kak?nega zasilnega bivaka v bli?ini.  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej...samo to je zelo neugodna situacija...verjetno si jim rekel di jim smrdijo noge in da si gelipter...he he lp:-):-):-)

Vsaki? pozabim na tisto pravilo, da ko sem fajn razkurjen, takrat najprej 3x globoko vdihnit (medtem razmislit) in ?ele potem zinit.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ima kdo od vas ?e bolj (kur?evo) firb?ne sorodnike kot jaz, potem vam res izrekam so?alje.  :huh:

Mam pa obenem tudi precej dolg in nabru?en jezik, tako da ko sem povedal kaj si mislim o tem anketiranju, sem si zagotovo prislu?il zamero.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e par dni nekako za silo "balinam" s polnilcem za tabli?nega, ampak zdaj se je o?itno odlo?il, da ne bo ve? polnil in bo treba uporabit garancijo. Pa sem tok besen, da bi najraj vse skupej ob tla fliknu, mah.  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eh, ?e bi tamodre klical, obstaja tudi mo?nost, da dobi? kak?nega, ki se avtomatsko postavi na stran "varnega voznika", ti pa si potem mulc, ki nori po cestah.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa prekleta re?, kako so lahko ljudje tako nafarbani...

Ravnokar smo se pri malici v slu?bi pogovarjali o nedavnem dogodku na hribu Koko? pri Diva?i, ko so neki muloti razmetali kamenje, iz katerih je bil sestavljen napis TITO. In najbolj zagnani sodelavec za?ne trditi, da ?e ne bi bilo tovari?a Tita, bi Primorska govorila Italijansko. Pa ga vpra?am, zakaj tako misli. In me mo? ?udno pogleda kot najve?jega bedaka in malo cini?no razlo?i, da je Italija v drugi svetovni vojni zasedla Primorsko in da ?e ne bi bilo tovari?a Tita in partizanov, bi bila Primorska ?e vedno italijanska. Pa mu mirno re?em, da to pa ne bo dr?alo, ker je Italija kapitulirala jeseni 1943, torej pribli?no pol leta pred koncem vojne???. Mo?akar pa u luft pa name pa kri?i zraven, da sem zdrahar in da sem Jan?evec in da take bi bilo treba postreliti in da me bo ?e on nau?il prave zgodovine in da sem se od Jan?e dobro nau?il delat zdraho in da zaradi takih je v Sloveniji tako kot je...

Ma saj ne morem verjeti, da so lahko ljudje tako nafarbani...

Pa kako je kri?al. Ma ne morem verjet, no.

Slivka, a te je ta mo?ak tudi podu?il kdaj je bilo konec 2. sv. vojne? Ker od leta 43 je treba potem nekako pridet do pomladi 45.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.