Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

prihodnost ni lepa, ?al....kaj ?ele za na?e naslednjike...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Joj ?e bi vedel da ste bli tam, I was there too, zdej pa otroke merkat....na?i se za?enja veseli december.

Samo toliko o spodbujanju gospodarstva, z novim letom ve?ajo prispevke za sp....vse po starem....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Evo ?e moja psica (pasma Beagle):

Ko mam dopust (oz. delam od doma) me tkole opazuje:

https://www.dropbox.com/s/qhjd56my2olliq7/2...%2010.55.10.jpg

Tkole s tamalo gledate kako de?uje:

https://www.dropbox.com/s/8gntqo56invv2ve/2...%2014.14.28.jpg

Cela ponosna ker je dobila novo posteljo:

https://www.dropbox.com/s/3wjg5svejqy9ps6/2...%2012.23.13.jpg

S fotrovim psom skupaj:

https://www.dropbox.com/s/b51ljjsp4ybt1wx/2...%2019.12.09.jpg

bigli so zakon, je pa kar velika - ponavad so bigli ni?ji in ?ir?i :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zanimivo je predvsem to, da je RB imel v mislih mogo?o napako in kazen in je namerno Torro Rosso zadr?eval kolono za safety carom, da bi bil ve? kot 20s za Vettlom ampak se je u?tel za 0,8 sekunde. Vsi so bili 2 sekundi razmaka on pa 19,2 za Vettlom in 17 za ?umijem

06SEBASTIAN VETTELRed Bull+9.4

07MICHAEL SCHUMACHERMercedes+11.9

08JEAN ERIC VERGNEToro Rosso+28.6

09KAMUI KOBAJA?ISauber+31.2

Sicer pa konec debate

http://formula.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=24823

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Saj mi je kar malo nerodno, ko vidim, da bi me tukaj vsi radi spoznali.

Saj sem reku, povejte kje in kdaj to?no se dobivate zadaj za Gamo, pa vas pridem enkrat mogo?e pogledat, ko bom mel cajt. N? ne obljubim kdaj, ampak enkrat enga lepga dneva se to ?ist lahko zgodi.

Ej, a tukaj vsi prehitevate tako kot Boss?

Enkrat se zavzemte in lepo prosite tukaj?njega ?efa YavarYe X6V6- ja da vas nau?i pravilnega in varnega prehitevanja. Vpra?ajte ga kdaj je motor najboj odziven in kdaj pod kak?nim gasom ima motor najbolj?i navor.

Le vpra?te ga le.

Ta pravga, k ga noben ne ujame pod temi pogoji.... :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

se pa zadnje ?ase ?edalje bolj pogost dogaja, da folk na avtocestah pri prehitevanju dobesedno sko?i na prehitevalni pas in ?e je recmo vozil 110 km/h, prehiteva z 111 km/h, ti mor? pa na polno poj bremzat, ker pa? ni predvidel hitrosti bli?ajo?ega se vozila na prehitevalnem pasu, ki vozi z 130 km/h pri re?mo temu tako zelo teko?em prometu :S

prej?nji teden trikrat v 20 min na AC Grosuple- Dom?ale :blink::blink::blink:

Uvav na vasem koncu se celo neverjetnih 110 peljejo po levem, svaka cast!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ta 24 ur je itak za cajtom :)

Se pa govori da je v treh momentih prehiteval pod rumeno zastavo, ne samo takrat s kobayashijem...pa baje da ena od teh treh ni legalna :) ?eprav ne vem ?e ljudje sploh razumejo vso zmedo...

Eno res ni - poglej vsa 3....s komentarjem, in Torro rosso je bil pod rumeno - fact

http://www.youtube.com/watch?v=LFER0esusF0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Primerjava ?asov Rosberga in Schumacherja, predvsem je zanimivih zadnjih 15 krogov v de?ju B)

http://en.mclarenf-1.com/index.php?page=ch...er#.ULZQWaw3hv8

ne ?tekam kako ma lahko ?umi zadnje 3 kroge ob safety caru take cajte? Saj sta bila oba v lokomotivci....

V petem krogu pa res ?koda da so mu gumo predrl, bi res lahko se odmevno poslovil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V Mariboru pravijo - Gotofi so.

V Ljubljani - Fertik so.

Na Primorskem - Ma je konec.

Na Gorenjskem - Konc je, ejga.

Na Dolenjskem pa - Cvi?ka je zmanjkalu.

not far from the truth

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

na savski mivki se na?mu odtrga....danes bi pa ?e laik videl kje je soto?je - sora rjava, sava zeleno modra...

post-2637-1354112350_thumb.jpg post-2637-1354112377_thumb.jpg

Danes bi pa Flip imel 12 let....RIP

post-2637-1354112548_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

:) skor jo zgubu...se mi skrila med odpadlo listje...ti ti ti :D

oooo ti tud? ja pol se morta pa res dobiti nekje ob Savi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi - strokovno mnenje prosim
Napisano

Kdor ne razume internih for naj si misli svoje... :hudicek: , tako kot si jaz ob takih postih da fov?ija govori - kaj naj si drugega mislim :ne vem:

Ajde zbri?te to temo - slike sem ?e jaz, da ne bo res kakega rokometa ?e pi....pa se raje vrnimo na politiko :blush:

P.S. Za tangice in ostalo pa lahko ajvarja al pa klopa vpra?a?...tudi obvladata pri na?i :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani. :jupiii:

Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res. :D

Ne ti nisi mene. It was a joke, ker si napisal tako kot da si zase napisal:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi - strokovno mnenje prosim
Napisano

Sprasuje me ce obdrzi al vrne za manjsi stikl? Sem rekel, da poznam pravsnji naslov za odgovor...(itak da ne ve da jo popam tle) :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar sem uspel dokon?at izstopno izjavo za klub in to tako kot ste mi predlagali. :jupiii:

Gotof si :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Glede na uporabljeno vozilo bi lahko vsak sklepal, da gre za povsem realen primer :hohoho:

sori Symon morm....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Po moje po Schumiju moj kandidat za navijanje

http://www.youtube.com/watch?v=k_S68LXGY_w

Ko bo pa kaka SLO TV na tem nivoju, jih pa z veseljem pla?am..

http://www.youtube.com/watch?v=JbhmT1SMAlk...feature=related

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

fantje za kk?ne treninge da te najbl odnese je najbol kej tazga ...

Metallica - Enter Sandman

tle je tko par komadov k so dobri za razne treninge k se ti rab mal odcufat ... pa ?e velik ve? jih je ... jest sm meu to skos na u?esih k sm bicikl gonu :hudicek::hudicek:

:punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam a nas je FB in ostalo tolk poneumil al kaj, da folk misli da bo s temi skupinami obrnil svet????????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.