Zanimivo je predvsem to, da je RB imel v mislih mogo?o napako in kazen in je namerno Torro Rosso zadr?eval kolono za safety carom, da bi bil ve? kot 20s za Vettlom ampak se je u?tel za 0,8 sekunde. Vsi so bili 2 sekundi razmaka on pa 19,2 za Vettlom in 17 za ?umijem
Saj mi je kar malo nerodno, ko vidim, da bi me tukaj vsi radi spoznali.
Saj sem reku, povejte kje in kdaj to?no se dobivate zadaj za Gamo, pa vas pridem enkrat mogo?e pogledat, ko bom mel cajt. N? ne obljubim kdaj, ampak enkrat enga lepga dneva se to ?ist lahko zgodi.
Ej, a tukaj vsi prehitevate tako kot Boss?
Enkrat se zavzemte in lepo prosite tukaj?njega ?efa YavarYe X6V6- ja da vas nau?i pravilnega in varnega prehitevanja. Vpra?ajte ga kdaj je motor najboj odziven in kdaj pod kak?nim gasom ima motor najbolj?i navor.
Le vpra?te ga le.
Ta pravga, k ga noben ne ujame pod temi pogoji....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
se pa zadnje ?ase ?edalje bolj pogost dogaja, da folk na avtocestah pri prehitevanju dobesedno sko?i na prehitevalni pas in ?e je recmo vozil 110 km/h, prehiteva z 111 km/h, ti mor? pa na polno poj bremzat, ker pa? ni predvidel hitrosti bli?ajo?ega se vozila na prehitevalnem pasu, ki vozi z 130 km/h pri re?mo temu tako zelo teko?em prometu :S
prej?nji teden trikrat v 20 min na AC Grosuple- Dom?ale
Uvav na vasem koncu se celo neverjetnih 110 peljejo po levem, svaka cast!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se pa govori da je v treh momentih prehiteval pod rumeno zastavo, ne samo takrat s kobayashijem...pa baje da ena od teh treh ni legalna ?eprav ne vem ?e ljudje sploh razumejo vso zmedo...
Eno res ni - poglej vsa 3....s komentarjem, in Torro rosso je bil pod rumeno - fact
Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani.
Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res.
Ne ti nisi mene. It was a joke, ker si napisal tako kot da si zase napisal:)
tle je tko par komadov k so dobri za razne treninge k se ti rab mal odcufat ... pa ?e velik ve? jih je ... jest sm meu to skos na u?esih k sm bicikl gonu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani