Vsa ?ast Massiju da se je spomnil na slovenske partizane, ki imajo vseeno mal ve? zaslug za smu?arijo kot italjanski fa?isti, ki so v zimi 1942 prepovedali smu?anje, ljudem po vaseh pa smu?ke zaplenili in jih uni?ili.
...najbr? zaradi tega, ker so imeli na partizanskem prvenstvu slabe rezultate.
Evo sedaj so pa eni ?e v ?port za?el me?at politiko in ni ?uda, da potem Massi popeni. Naj tisit, ki ne zanjo delat profesjonalno se ne vtikajo v ?port.
Pa dobro no Vid, a ti ?e ni jasno, da pa? eni imajo radi komuniste in bi jih radi imeli nazaj eni pa jih ne maramo.
Tako pa? je in vsak tera svojo plat zgodbe in dodaja neke kvazi dokaze, ki jih itak verjetno tri ?etrtine ne dr?i, ker novinarji itak pi?ejo kr neki.Zato pa smo tam kjer smo.
Tejle politi(kanti), ki so do sedaj harali pri nas od leta 1900 naprej so ?isto vsi delali za lastno r*t in ne mi hvalit ene in blatit druge.Bodite sigurni, da nobeden ne gre v politiko zaradi dobrobiti naroda.
Tako da so vsi do zadnjega diha vedno nastavljali svoje pacijente na polo?aje.Ko ne bo ve? ni? dr?avnega (upam, da ?im prej, da za?nejo res vsi delat v tej na?i dr?avici) ne bo ve? kaj nastavljati, ker takrat bodo tej razni pacienti bli brezposelni.
To je bila ?ista natega folka....ampak OK...za no?e mi dol visi, ?lo se mi je za princip....in sem limal te nalepke....a no?ev ni....kreteni....evo zdej na OMV tankam, ?e zelo OK so...in sem nabavil toaster, vse na zalogi, ni? problemov...pa ?e zelo dobr dela, me je kar mal presenetilo.
Jaz tudi ne bom ve? tankal (?e je le mo?no) na petrolu.Zdej sem spet tankal na omv-ju in mi vebasto ?isto ni? ne dimi.Prej z Petrolovim pa vsaki? oblak dima izpod avta.
Ko se gre za vojno, se sklepajo zavezni?tva z vsakomur, ki utegne koristit. In tudi takrat je slovensko vodstvo Hrvatom predlagalo skupen voja?ki nastop proti JNA. Ker je bila takrat napadena samo Slovenija, so Hrvatje na predlog odgovorili z: "jebte se". Se ?e dobro spomnim nastop Tuđmana na televiziji, ko je ta "jebte se" zavil v celafan z besedami, citiram: "U smislu smirenja situacije..." In zanimivo, prav ta hrva?ka poteza je v kon?ni situaciji re?ila Slovenijo morebitne ve?je vpletenosti v balkanski vojni ples, ker potem Slovenija ni imela ne moralne ne kakr?ne druge obveznosti do Hrvatov.
In ti, Vid, nabija? o stvareh, o katerih nima? pojma, kar je zna?ilno za vse, ki jim je Kim Il Jan?a opral mo?gane. Se pa strinjam s teboj da je oro?je pripeljano iz Slovenije morilo na Hrva?kem. Ampak za tistega je tvoj ideolog dobil kufre z ne?kimi markami.
Kar se ti?e takratne vojne sem tudi sam aktivno sodeloval v njej.In bodite sigurni, da so se "partizani" morali umakniti takrat zaradi komande iz "vrha"in ni imelo nobene veze ne Hrva?ka ne nobena druga balkanska dr?ava.Pa? so jih dobili po p***i na brzino, so bili presene?eni in voja?ki so se pa? predajali.
Kaj je zdej zombiji - a gre ?e kdo na trg republike pogledat, da vidimo a so se transparenti ?e kej spremenili in a Vodu?ek ?e vedno sam snema dogajanje za svojo TV.
Baje, da ni ni? novega ...?e vedno imajo zvezde na zastavah in veselo prepevajo partizanske pesmi.
Frej si vzemi drugi? ... jebat ga, jaz zase vem, da ta dan sem vedno jemal kot dan za regeneracijo in vem, da bi bil v slu?bi kot megla kot jih je danes 90% tako, da naj se brihtne?i, ki so nam ga ukradli, vsaj malo zamislijo. ?ist ni? niso naredili sam eno veliko zgago, ?e pa so ?e rabli en dan jemat pa naj ali velikono?ni ponedeljek al pa dan letalcev... mislim marijino vnebovzetje. Ta dva cerkvena praznika sta pa res nepotrebna in bi ju ve?ina la?je pogre?ila kot 2. januar.
Dan kot vsak drugi in delo potekalo normalno.Raje si vzamem dopust kadar sam ho?em in ga res rabim.
Tudi jaz podpiram proteste, da ne bo pomote, samo da bi bilo res bolj?e-za pravno dr?avo, pa naj potem zaprejo vse, ki jim pa? doka?ejo, da so krivi (ker le tako bo res za?ivela pravna dr?ava), ne pa, da bomo spet gledali iste face v drugih kao novih strankah.Res bi morali izbrati nekontaminirane ljudi in jih izvolit na novih volitvah.Seveda bi morali biti v?e? vsem in ne spet z kak?nimi ?udnimi idejami hodit ven ali pa z kak?nimi
starimi idejami stra?it.In nato bi morali raz?istiti z starimi zamerami za vedno, ker to ni bilo nikoli re?eno pri nas (obsoditi krive in oprostiti nedol?no obsojene).In nato vsi skupaj naprej za iste cilje.Bi pa moralo imeti ljudstvo v rokah instrumente za takoj?nje kaznovanje oz.odstavitev vsakega, ki bi le pomislil na kak?ne lumparije v politiki ali bilo kak?no povezovanje z sumljivimi lovkami.
Mene zvezda ne moti, se pa strinjam da jugo zastava nima tam kaj iskati. Mislim da je ideja ?e vedno proti aktualnim politi?nim facaam. Men gre bol na ?ivce, da se kar eni ?tulijo bit organizatorji Darko ?trajn pa Vuk ?osić,ki je tolk dnarja zmolzu od dr?ave za neke projekte. Sam kdo je politi?no neobremenjen si pa kar ne upam podat oceno.
Zdej bo treba res pazit na te paciente, ki bodo posku?ali uletet kao neki novi voditelji.
Mislim, da bi moralo iti naprej po starem (brez voditeljev in fac v ospredju), brez prijavljanja in ?ele pozneje stopit skupaj in odlo?it, kako naprej.Pa preve? je ?e enih fejzbuk strani o isti stvari, tako da folk ne ve ve?, katere so prave in katere so "re?irane".
?e nisi opazu je bil Janković tud obe?en na drevesu v dru?bi z JJ.
Pa ?e bi poslu?al mal ljudi bi vidu da so proti obema in zavra?ajo pred?asne volitve ker ?e je alternativa Janković pa? ni dosszi razlike.
<proti obema liderjema so vlo?ene kazenske ovadbe in potekajo postopki.
Zame so ti levi in desni isto sranje drugo pakovanje.
Kot sem ?e miljonkrat napisal lahko da desno orientirani imate predstavnike. Levo oz levo sredino pa? en Luk?i? in Jankovi? ne moreta predstavljat oz. vsaj zame to levica ni. ?e ne drugje ma? dokaz v sprejetju novega pokojninskega zakona.
Dopu??am pa tudi mo?nost da se ti zdi da je v tej dr?avi vse normalno in da je slabo zaradi vseh starih vlad in da se sedaj dobro dela in da je to razlog da ne protestira?. Kdo ve.....
Ni? ni v redu.Samo folk se je spet razdelil na leve in desne (tega v prvih protestih ni bilo in zato so tako odmevali in bili uspe?ni), pa provocirali so z jugo zastvami in zvezdami in zdej je kar je.Oblastniki se pa zabavajo.
Aha, bi bili potem vi enako zagreti, ?e bi bil Jan?a ?upan Ljubljane?
Jaz bi vse po vrsti leve,srednje in desne poslal v penzijo(ampak brez penzije).Sej pravim, da so se demonstracije izrodile in je ?lo vse skupaj v smer ru?enja vlade.In potem stopijo na sceno (seveda zakamuflrani v paketu kao novih fac na sceni) stari obrazi.Tako pa? imamo pri nas.
a protestirajo proti jankovicu tud al vecinoma jih sam jansa moti?
ker, ce je samo za janso, pol je to kr neki vse skupi
Mislim,da je prvi cilj ru?enje ta drugega vsaj po trenutnih nastopajo?ih.
Glede na to, da sem bil na protestu skoraj ?tiri ure je bilo popolnoma jasno proti komu je bil. ?e pa se notri najde kak?en z rde?o zvezdo al pa dva in kak?en dvoumen transparent pa to ?e vedno ne pomeni, da je narod na protestu bil razdvojen.
Je pa res, da uravnote?eni novinar?ki so ure in ure skakal gor in dol in z lu?jo (se ne hecam, lu?ke na kamerah so mel skoz pr?gane) iskali tudi transparent, ki ne bi bil namenjen trenutni vladajo?i kliki. In pol najdejo med 15-20.000 protestniki (ne nisem se zmotil, vsaj toliko jih je bilo, ker so precej prihajali in odhajali) par takih ter pri treh kadrih nato dajo enega od teh vsi, ki gledajo to na TV mislijo, da so bile neke ideolo?ke demonstracije jugonostalgikov.
Nekaj je gledat protest po TV, ?isto nekaj drugega je biti pa zraven in v ?ivo vidit situacijo.
Tko, da zastave so bile ve?inoma NA?E Slovenske, 99% transparentov je bilo z nedvoumno vsebino, 99% protestnikov je to?no vedelo zakaj smo tam.
Lahko pa vpra?a?, kako zgleda ko smo nagnal tri neonacije s protesta, k so pri?li se kur?it. Baje so bili pol kasneje spet nazaj sam mene ?e ni bilo ve? tam. Upam, da jih je kdo drug spet ven fuknil.
A bi bil tako dejaven na protestih tudi, ?e bi bil janković premier?
V va?ki gostilni smo sino?i proslavljali, da smo pre?iveli konec sveta. Pa smo se za?eli spra?evati, koliko smo jih ?e pre?iveli - o?itno smo bolj trdo?ivi kot ??urki... In bi Vas vse prosil za pomo?: Koliko koncev sveta smo ?e pre?iveli?
Tudi mi tukaj na obali baje,da smo pre?iveli.Ampak vsega ?e ni konec.Namre? ugotovili so, da naj bi se zmotili v ?tetju in na vrsto pride konec sveta to nedeljo.
Sicer sem pa vedel, da se bodo tej protesti izrodili in po forumih se (?e)spet obkladajo z ?aljivkami ta rde?i in beli, ?igavi so "bolj" pravzaprav sploh tej protesti. Sej res, ?e vidi? zastave z rde?imi zvezdami in celo jugoslovanske vmes je velika mo?nost, da se bo folk sprl, to je jasno.To ni Islandija.
Za moje pojme bi morali protestniki izbrati neko novo zastavo (brez obele?ij pretekle zgodovine), nove udarne pesmi (brez besedil pretekle zgodovine) in nove govorce (brez piscev pretekle godovine) in pod to novo zastavo ne bi bilo kreganj. Sedaj se je (vsaj tako izgleda) vse skupaj sprevrglo bolj ali manj zgolj v napadanje sedanje vlade in "mali strici" so ?e uvideli, da je tukaj ?ansa, da se ponovno plasirajo na "oder".
?koda, pa tako dobro je kazalo po prvem ?tajerskem protestu, kjer so imeli vsi istega nasprotnika in cilje.
Dokazni materjal so policaji po izjavah o?ividcev na Metelkvo prinesli v merkatorjevih vre?kah, kar je samo ?e en dokaz, da za vsem tem stoji Jankovi?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He,he, o pokvarjenosti teh ?lanov bi se dalo kar diskutirati.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani