No ja - tud njega so parkrat torpedirali, k ni bil ni? kriv tko, da je bla zadeva glede sre?e in smole kar lepo razporejena med vse dirka?e ?ez celo sezono. Sicer nisem glih nek fan Alonsa sam je letos res izvlekel nadpovpre?no veliko pri Ferrariju, ki ni bil najbolj konkuren?en ne RedBullu ne McLarnu, v dolo?enem obdobju niti Lotusu.
Samo a se ?e komu zdi, da je bil Massin avto namerno downgrade-an prvo polovico? Ne more? se kar en dan zbuditi in dirkati za prvaka.... :ne vem:
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kar se tega ti?e, smo bili pa mi pridni, ko smo ?li tretji? (pred ?tirimi meseci). Ob 20ih so se za?eli popadki, sem ?eno nalo?il v avto, vozil 45 minut do porodni?nice, ob 21:05 je pa ?e jokal. Komaj sem fotoaparat pri?gal, ?e je bilo fertik. ?e dobro. En rde? semafor ve?, pa bi rodili v dvigalu...
Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.
Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.
Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.
Na?a dva enako 09:00 porodna, 10:40 je ?e spal zunaj
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t.
Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj.
Vozi v rikverc, ka kompliciras...
Jaz vozim serijsko narejen avto. In od serijskih avtov ma moj avto ene najbolj?ih bremz v svoji konkurenci, ?e ne celo najbolj?e.
Jaz no?em, tako kot tukaj nekateri, iz svojga avta delat nekak?en okrancan avto za v cirkus in nanj ?raufat vso mogo?o doma v gara?i ali pod kozolcem na?raufano ?aro. Jaz sem te otro?arije prerastu.
Tud ne da se mi na kak?nih parkplacih zbirat pa dirkat, gume kurit, pa kazat in gledat svoj avto pa pred publiko polirat doma narejen spojler in pri?igat nalepljene diodice v raznih barvah, ?ponat glasno musko itd.....to so zame otro?je traparije. Ampak glej, vsako tele ma svoje vesele. Vi kar med sabo primerjate, ?e vam to pa?e.
Jaz za enkrat kar zaupam zavoram in firmi, ki je moj avto nardila. Pa uradni servis me zaenkrat ?e ni razo?aral. Mogo?e me ?e kdaj bo? Bomo vidli kaj bo cajt prnesu.
Pa saj Lexus in Mazda imata veliko enakih delov....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanjga je samo ?e beli glineni golob od Rijavca....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani