A si hotel povedati, da sem neodgovoren, ker se samo sprašujem zakaj moram podpisati za stvar za katero nedvoumno ne vem ali je res oziroma podpisujem nekaj kar ne morem vedeti kot nestrokovnjak.
Zakaj potem moj podpis - a se šole izogibajo odgovornosti, a se zdravstveni sistem in NIJZ ravno tako in bo potem to odgovornost starša, če recimo pride do eventuelnega izbruha v šoli? A bomo potem se šli lov na čarovnice in odgovornost prevalili na starše, katerih je obveza, da pošljejo otroke v šolo, kar je edino pravilno.
Res bi rad vedel zakaj rabijo podpis in če vse skupaj ni nič in le formalnost, potem je pač brez veze da se podpis sploh zahteva. Aja pa podpisat moraš točno določen obrazec in ne tako, da pripraviš svojo izjavo, kjer lahko opredeliš, glede na nivo znanja, ki ga imam ali je otrok bil bolan za korono oziroma je bil v stiku z nekom, ki bi lahko imel korono.
Ne ti ampak tisti ki pošiljajo bolane otroke v vrtec in šolo in grejo sami v službo kot, da ni nič. V tem primeru pa ne more napisat izjavo da je zdrav! Pa brez zamere.
Slabo bereš - moj komentar je bil na objavo prej. Jaz pri moji hčeri nimam težav z učenjem ampak to je vseeno naloga učiteljev in pedagoškega sistema. Zato pa imamo šole in učitelje (z vsem dolžnim spoštovanjem do poklica), katere financiramo iz proračuna. Glede učiteljev pa toliko... ja nekateri res veliko delajo in so enako obremenjeni kot prej, nekateri se pa globoko švercajo. Pripravijo eno predavanje za en razred in ga posnamejo, nato pa isto zadevo posluša še ostali štirje razredi. In ja tudi se "pohvalijo" da ima delo za prva dva dni v tednu pol so pa "frej". Tko, da bo dovolj s takim "dopustovanjem" in je treba čim prej stvari spravit v normalo. Pa to upam, da je tudi učiteljem jasno, ker zelo hitro se bo našla kaka "pametna" buča in bo rekla, saj tak sistem učenja od doma dobro laufa in bo kar naenkrat pol učiteljev in tričetrt šol preveč.
Ni samo to, sem razmišljal da pri nižjih obratih do 4k tako ni neke razlike, večinoma se pa vozim do tu nekje tak, da ne vidim nekega smisla pa še avto je v garanciji (rada bi bila....)
Sori ker smetim temo, ampak kako zavraga se voziš, da imaš porabo 5,4? Kater aditiv si vliv v avto?
Nič zato, to je poraba na komaj na 120km skupne vožnje, drugače delam bolj kratke od 5 do 15 km. Na celotni tank imam pa 6-7max,odvisno koliko je zraven dolgih relacij. Po drugem celotnem tanku bom napisal če je kaka razlika zaradi aditiva. Ponavadi ga dam na 10k v rezervoar preventivno. Na nekaterih znamkah se mi je zdelo, da so motorji bolj mirno tekli, Mazda pa ima tako ali tako tih motor tako, da ne vem..... (STP)
Oba starša delata v šoli... Nebi zamenjal z njima. Ne zdaj in ne v normalnih razmerah.
Hčera dela z učenci 1do5 in ji prav fino gre, nobenih problemov z otroki, malo več s starši jim pa privošči malo, da spoznajo bolj svoje pridne otroke! (nekateri). Drugače pa po osmih letih dela še vedno uživa v delu z otroci....
Zanimivo, ta sfalena država je zgradila bolnišnico v kateri lahko ti danes delaš. Pa še mnoge druge v državi. Tako da le ni bila tako sfalena, seveda pa je bila tudi daleč od idealne.
Se pa nekaj strinjam, da res ni dobro, da otroke doma učijo starši. Zato morajo biti ustrezne pedagoško usposobljene osebe, ki jih tudi temu primerno plačujemo. In počas je konc dopusta, učitlje bo treba poslat delat in otroke v šole. Šola je še vedno obvezna.
Je videt,da ne zdržite več z učenjem doma,učitelji pa niso na dopustu in zraven poučujejo še 25 taki kot jih imaš doma in še svoje zraven......
Malo trekinga po Bohorju-Bohorski 4 slapovih cc5ur. Vreme ravno prav. Spet ena razgibana in dinamična vožnja po kozjanskih gričih in na koncu ugodna poraba 5,4, mogoče se kaj pozna aditiv za čiščenje bencinskega sistema s šobami in( ventili).
Uf,ne žičnica.... Ne,ne... Ali z bajkom,ali pa nikakor
Mah,saj če pride dacia duster/lada niva od oskrbnika , bo tudi mtb.
Smotano je zgolj to, da je včasih kakšen makadam tak,da bi se ga dalo tudi s specialko prepeljati. Ker z mtb je vsak km po asfaltu (v tem primeru do Trojan) neke vrste mučenje... In potem po 50ih km asfalta pridem z mtb na makadam,ki bi bil ok tudi za specialko... Ampak,ja ,kakor sem uspel izvedeti,tu specialka res nebi šla...
Ja, to vem. Itak mam namen iti z mtb,ampak ravno po gozdnih vlakah se mi pa tudi z mtb ne da voziti (včeraj zalutal na sv.planini in tovoril Gorca in ruzak s spd čevlji in ni bilo zabavno).
Mislim, da bi šlo ker je gori koča je pa tudi tovorna žičnica....
Moja hiša je velikosti 9x11 in v treh etažah, tako da nisem prepričan kaj bi lahko z dvema klimama postoril pozimi V 2021 sledi nakup toplotne črpalke in to bo TO
Ah,tm bi bla višja tarifa . Jbg... V 14letih poklicne vožnje in 80t km kombinirane vožnje /leto v službi, je tole drugi radar. In obakrat ista prekoračitev ; 56 namesto 50...
In če bi čebela če ne imela, bi čebela bela bila. 😆
Dodano: Če ne bi bilo ukrepov in bi na koncu umirali kot v Italiji bi bila kriva vlada ker ni storila nič, če pa umre premalo ljudi je pa vlada kriva ker je delala hojladri za brezveze. Odvisno od tega kaj se zgodi in katero politično opcijo kdo podpira. Tko je s temi če-ji, kaj bo, če bo in kaj bi bilo, če ne bi bilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri nas je to normalno že kaki 10let(akvonij trgovina)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani