Baje, da Rimokatoliška cerkev uči, da je njihov Bog vsemogočni in da lahko naredi čisto vse - tudi nemogoče stvari.
Jaz sem našel trdne dokaze, da to ni res, da Bog ni vsemogočni. In dokaz je tu: tega, kar politiki pred volitvami lahko obljubijo, tega niti Bog ne more izpolniti. Torej, Bog ni vsemogočni.
Pred šolo se ustavi avto, voznik odpre okno in ogovori 10-11 let starega fantiča:
- "Se greš peljat?"
Fantič odgovori:
- "Ne!" In gre naprej.
Moški zapelje 100 metrov naprej, iztopi iz avta, počaka fantiča da pride do njega in ga spet ogovori:
- "Mulc, če se vsedeš v avto, ti dam 20 evrov."
Mulc spet reče:
- "Ne!" In gre naprej.
Moški zapelje še 100 metrov naprej, počaka fantiča in ga ogovori:
- "Mali mož! Če se vsedeš v avto in se greš peljati z mano, ti dam 50 evrov in sladkarij koliko lahko poješ. Daj, prosim."
Mladenič odgovori:
- "Poslušaj, tata. Kdo je želel Dacia Duster: ti ali jaz? TI! Sem ti lepo govoril, da nam ne delaj sramoto? SEM ! No, zdaj se pa sam vozi."
V sklopu zdravniškega pregleda imel tudi EKG. Ni ravno spodbudno. Omenila zdravnica, da bomo čez dva dni ponovili pa bomo videli, v katero smer naprej...
"No, Janezek, povej mi," reče učitelj, "rešitev naslednje naloge: Tvoj oče gre peš iz Ljubljane proti Medvodam s hitrostjo 3 km/h. Tvoj stric gre eno uro pozneje za njim s hitrostjo 5 km/h. Kje se srečata?"
Janezek kot iz puške: "V prvi gostilni!"
Ferrari je od nekdaj najbolj nevaren sam sebi. Torej bo še zanimiva sezona. Me prav zanima, a jim bo uspelo ali se bodo tolikokrat sabotirali, da se jim bo še Enzo odrekel?
Se potoži pacient pri zdravniku:
- "Veste, vse mi je motno pred očmi, sploh ne vidim, kdo gre po drugi strani ulice."
Zdravnik ga pošlje na preiskave in ko dobi vse analize, govori pacientu:
- "Joj, gospod, to so pa zelo slabi rezultati, veste. Holesterol, sladkor, krvna slika,... Nič ni v redu. Morali boste paziti na prehrano: nič slanega, nič mastnega, nič klobas, nič pršuta, nič sira, nič sladkega, nič vina, nič piva, nič žganja,..."
Po kratkem molku pacient odgovori:
- "Ma veste kaj, gospod doktor, če dobro premislim, j**e se meni, kdo hodi po drugi strani ulice..."
Jest mam pa en problem... Sem namreč kmet an s hribu doma, pahl se ne zastopm prou peuč na sodoebno elektroniko. In s tem imajo potem probleme drugi...
Torej, ko sva se včeraj peljala iz Predmeje domov, je žena naredila dva posnetka pa minuto z mobitelom. In šele danes sem opazil, da je bil mobitel narobe obrnjen in da zdaj posnetek "leži" - če ga hočem lepo videti moram nagnit glavo za 90 stopinj levo ali pa ekran obrnit... A obstaja kak program, da video obrne v pravo smer?
- "Ti je všeč?"
- "Ja. Koliko si pa dal zanj?"
- "Nič. Dobil sem ga..."
- "Kje?"
- "Zmagal sem na dirki..."
- "Koliko pa vas je tekmovalo?
- "Jaz, lastnik telefona in policist..."
Nekaj sem popravljal in sem imel v rokah cevne klešče - ma cevne klešče za tri-colsko cev so konkretne!
Alora, pridem mimo sprejemne, tam tri mlade "medicinke" in nobene gužve. Pa se ustavim, malo posedim malo poklepetamo in se hecamo. A ne pride en tip (malo pod "gasom", če veste, kaj mislim) in začne nekaj najedat. Vstanem, v rokah pa cevne klešče. Možakar malo gleda, se umiri in gre spet do avtomata za kavo. Tiste tri dečve me ogledujejo in ena reče: "Všeč so mi pogumni moški." Jaz stopim do nje, jo pogledam v oči in rečem: "Zredila si se."
Resnici na ljubo: pričakoval sem drugačno reakcijo...
Da ne odpiram nove teme in ker je ta očitno že "izzvenela", bom kar tu nadaljeval. Torej, doma smo se odločili, da v letošnjem letu malo preuredimo po dvorišču, ker so se pojavile dodatne zahteve. Radi dvojno garažo dimenzije približno 5,8 x 5,8 metra. Poleg take dvojne garaže bi potreboval še prostor širine 1,5 metra in dolžine približno 5,8 metra z dvokrilnimi vrati z odpranjem navzven, ki bi ga uporabil kot skladišče polen.
Pozna kdo kakšnega izvajalca, ki izdeluje montažne garaže iz pločevine?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Baje, da Rimokatoliška cerkev uči, da je njihov Bog vsemogočni in da lahko naredi čisto vse - tudi nemogoče stvari.
Jaz sem našel trdne dokaze, da to ni res, da Bog ni vsemogočni. In dokaz je tu: tega, kar politiki pred volitvami lahko obljubijo, tega niti Bog ne more izpolniti. Torej, Bog ni vsemogočni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani