Sem neki na hitro ra?unal in se mi je LPG investicija v R4 Katrco ?e povrnila, saj sem na LPG prevozil ?e cca. 8000km z njo. Skupaj pa v natanko 3h mescih odkar nimam ve? Korejca ?e krekpih 10.000km. Naj ?ivi plehnati ?parovc.
Je pa zanimivo, da za nobeno ki?to doslej ?e nisem imel toliko ponudb bodo?ih kupcev. Za Katrco so trenutno ?e 4-je interesenti.
Eh butasti tabli?ni comp v kombinaciji z mojimi ?torastimi prsti; danes sem (vsaj) 2x pomotoma kliknil ogled profila LadoK, medtem ko sem hotel le prebirati in komentirati temo Nakup Cx7.
Sebe nimam kaj za pohvalit, bom pa zato pohvalil 2 mojstra, ki sta mi v?eraj pomagala in sicer Simon Pelko ter Alja? Cajhen (Avtocona in Sigas). Sicer pa Klijo ni krepnu, niti ni nagajal, samo neke malenkosti smo ?timali, npr. :macek: je menjal ?arnice po Renoldu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dejan, mi?ljen je tale Clio kot Katrca. Od starodobnikov mi je pa sicer precej bli?je VW Hro?? kakor pa R Katrca (to naj kar g. Pahor vozi, hehe).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani