Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Dejan, mi?ljen je tale Clio kot Katrca. Od starodobnikov mi je pa sicer precej bli?je VW Hro?? kakor pa R Katrca (to naj kar g. Pahor vozi, hehe).  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem neki na hitro ra?unal in se mi je LPG investicija v R4 Katrco ?e povrnila, saj sem na LPG prevozil ?e cca. 8000km z njo. Skupaj pa v natanko 3h mescih odkar nimam ve? Korejca ?e krekpih 10.000km. Naj ?ivi plehnati ?parovc.  :ouje:

Je pa zanimivo, da za nobeno ki?to doslej ?e nisem imel toliko ponudb bodo?ih kupcev. Za Katrco so trenutno ?e 4-je interesenti.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Priporo?am ogled filma African cats. (ne ni iz sklopa ?anra za odrasle, pa? pa je dokumentarec).  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh butasti tabli?ni comp v kombinaciji z mojimi ?torastimi prsti; danes sem (vsaj) 2x pomotoma kliknil ogled profila LadoK, medtem ko sem hotel le prebirati in komentirati temo Nakup Cx7.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sebe nimam kaj za pohvalit, bom pa zato pohvalil 2 mojstra, ki sta mi v?eraj pomagala in sicer Simon Pelko ter Alja? Cajhen (Avtocona in Sigas). Sicer pa Klijo ni krepnu, niti ni nagajal, samo neke malenkosti smo ?timali, npr.  :macek: je menjal ?arnice po Renoldu.  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem sre?al 3 Cerar-je; najprej varoval ?efa na?ih ministrov, potem obiskal ?efa MK, kasneje pa ?e njegovega ?efa (se pravi fotra Cerarja). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.