Sej vem, da naj bi bil center ravnote?ja, ampak zgleda ?e ni hudega, no zdej sem dobil nek antibiotik za ga jemat na 8 ur v trajanju enega tedna, bomo vidli.
Pol ma pahor tud to...mal na desno, mal na levo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ze neki casa se ne splaca take stvari popravljat, ker ti pride vse skupaj drazje pa se vedno mas star kavc..
Tega kav?a ne menjam.....je res dober, vreden svoje cene samo 8 let, je 8 let in je nekje zguljen al zama??en ampak to je pa vse kar je narobe. Takega ne delajo ve?, - dobesedno, ker so ?li cu grund...funkcionalen in uporaben je ko nov, pa je dal skoz otroka, dve selitvi....(un s posnetkov ko mala 2 ple?eta gor)
Loh grem po kav? ampak vem da bo vzdr?al pol manj kot je ta sedaj, pa ma ?e veliko pred seboj. Sem mnenja da je kvaliteten izdelek vredno vzdr?evati....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rad bi dal webasto v Audija, pa me zanima, ?e rabim ?e posebej obto?no ?rpalko, ali ta v webastu samem zadostuje.
Sem pri enih opazil, da v kompletu prodajajo benz pumpo in obto?no pumpo, ali tisti nimajo svoje ?rpalke?
Pri audiju pazi - ima poseben Sw in tako naprej, ni nujno da bo delal z daljincem kar takoj, ker can bus ne bo dovolil. Poleg tega imajo nemci dodatno blesavost proti kraji (ja radi jih jemljejo) in sicer da ob vsakem tokokrogu brez klju?a vklopijo blokado....
Exea sem takole imel, ker nisem hotel posegati v elektronko:
- pri?gal webasto na daljinca
- ko dela webasto avta ne more? odkleniti ali zalavfati, ker se je vklopila blokada (?trom webasta lavfa notranjo ventilacijo), ?e? kradejo ga....
- torej pred vstopom ugasniti webasto, da lahko odklene? in zalavfa? avto...
ta je bila pa ?e bolj lovska
- ?e je webasto deloval med vo?njo (da sem ga ponovno vklopil po v?igu motorja) si lahko ugasnil avto, izvlekel klju?, avto je pa ?e lavfal - dokler nisi izklopil webasta
Kolege sem nategoval - si ti videl kaj sem dopla?al? Daljinski izklop avta....vsi wtf?
Parkiral sem avto, pustil v leru, izvlekel klju? in od zunaj z daljincem webasta ugasnil avto
Tako dont fuck wiz za ?ermans...
Kanglerju so z avta ukradli tablice, jih pritrdili na svoj avto in se potem ve?krat z veliko hitrostjo vozili po Ptujski cesti in Cesti proletarskih brigad mimo novih radarjev....
oh ja... eden bolj krvavih vikendov ampak vseeno si eni zatiskajo o?i samo zato, ker je martinovo, da ja slu?ajno kdo ne bi pijan?evanja povezal s hudimi prometnimi nesre?ami.
Za ta prvega lahko re?em jaz - droga....vedo kdo je, vendar sploh ne vedo iz kje je ta mladina, njegov kolega (ki pa ?ivi na Grintov?ki)pa pred pol leta brez noge ostal na motorju, ker se je zabil zafiksan v kamion - to mu je morda celo re?ilo ?ivljenje v naprej, ker je sedaj lahko pod kontrolo). Ti divjaki, ki ze zbirajo na igri??u Drulovke in okolici so bili strah in trepet ko sem ?e jaz stanoval tam (zaradi otrok in njihovih kaskaderskih - filmskih ganjanj po cestah, zanimivo vsi pa so imeli avte, motorje (itak vse brez tablic)
Teden poprej je tale tip z istim cliom, priletel z Grintov?ke na glavno cesto za kranj (pri merkatorju) pri tem obrnil v ovinku z ro?no, zasuk je bil tako mo?an da ga je obrnilo ?ez plo?nik na parkplac merkatorja kjer je zbil k sre?i samo 6 avtov.
Pri tem je vzel tablico enega od po?kodovanih in ?el naprej v kranj...Policaji so ga izsledili, in vse kar so naredili je to, da so lastniku vrnili tablico!!!
Pri tem se vpra?a? kako je ta 'mulc' lahko ?e danes imel cliota in s tem ?el v smrt (po lastni krivdi), kar mislim je to da je ?e naprej ogro?al druge??
Edini meni zanimivi mod kar sem jih naredil, ?e iz ?asov srednje ?ole:
Potem je pa naslednji dan sledil ?us v ?oli, ker sem raje modal, namesto u?il
Sem pa modal ?e svega sva?ta, od GP1, GP2, GP3 (kar je ?pil na sliki), GP4, F1 challenge, GPManager, GP2Manager, GPWorld...ste dojeli vse v povezavi z F1 Pol srednji ?oli je pa volja minila, kdaj pa kdaj pa ?e odpeljem kak krog...
zjutri je pes ob 06:00 laju za lulat, pa sem pol eno uro nabiju GP2 Kera imena, Fitipaldi, Alesi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joza vstane ob 04:00 in gre v stalo delat.
Prileti nazaj v bajto in vprasa Micko: Ja kdaj si pa ti ze skidala gnoj danes?
Micka: saj ga nisem?!?
Joza: ja pol je bil pa Pahor ze tle....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani