Sem prepri?an, da nimam ve? najbolj zanemarjenega avta na forumu, ker sem ga temeljito s?istil in sicer zaenkrat le od znotraj (to je zame tisti manj prijetni del), jutri sledi pa ?e konkretna ?ehta z zunanje strani.
Sem se pa spomnil, da sem imel enkrat totalno ?ebulo v denarnici (ko noter pogleda? ti gre namre? na jok) in sem tankal ?e se prov spomnim za 5?, ker je ?e konkretno lu?ka svetila in je blo treba nujno nekaj doto?it. Potem drug dan pa sem dobil neki cekinov ali nekaj v tem stilu in dolil malo ve?jo koli?ino.
No saj LPG je tudi gorivo, ne vem pa ali se tam da tankat ne polno , ampak predvidevam da se da tako da kljub temu lahko odgovori?
Ja, seveda se da tudi tam tankat le "delno kapaciteto", zlasti tam kjer si gorivo to?i? sam, mora? v ve?ini primerov celoten ?as polnjenja rezervoarja ti??ati zeleni gumb, ker v trenutku ko ga izpusti? se zaustavi in po tej logiki lahko prav tako nacentrira? polnjenje za 10? recimo, ?e ve? ne znese ali ne ?eli?.
Osebno pri polnjenju LPG-ja tolk u?ivam, da ?e ne bi bilo res strahovite finan?ne krize, na kaj drugega kot polnega niti ne pomislim. (U?ivam zlasti v Evrskem delu, ko litra?a bistveno prehiteva znesek v Evrih).
Jaz se sicer prete?no vozim na LPG in to ?e kar nekih 7 ali 8 let, kar pomeni da cca. 1x mese?no to?im benz za 15?.
Ko sem se ?e vozil na benz, je bilo pa zelo razli?no in odvisno od financ. Tudi sam sem v ?tudentskih letih (diplomiral davnega leta 2004), najraje tankal "Pre?erna", ker sem imel s tem samega sebe nekoliko bolj pod kontrolo in se nisem kar vozil za brez veze (kar bi se zgodilo, ?e bi tankal za "Kobilico" ali "Cankarja").
V?eraj hitra po?ta Gold Ekspres prevzela paket v Ribnici. Do danes ga ?e niso pripeljali do Lokovca. Mogo?e bo v ponedeljek... ?e bi v?eraj poslal svojo nono pe? v Ribnico, bi prej prinesla tisti paket kot pa ta Gold Ekspres...
?e se ne motim pri njih dela ravno forumovec Neyko, pa ti mogo?e lahko kaj pomaga glede tega.
Kolk bi ?ele jamral lani poleti, ko je bil kurilc ?ez euro?
Ve? kaj je zanimivo, da mi je dostavlja? povedal, da je preko Karavank liter po zgolj 0,66? in bi ga do 1000litrov lahko dobil brez kak?nih te?av. No v primeru, a bi ?ivel npr. v Tr?i?u ali ?entilju, bi garant razmi?ljal o dobavi z druge strani meje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem prepri?an, da nimam ve? najbolj zanemarjenega avta na forumu, ker sem ga temeljito s?istil in sicer zaenkrat le od znotraj (to je zame tisti manj prijetni del), jutri sledi pa ?e konkretna ?ehta z zunanje strani.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani