Ampak, kakor koli ?e, povod za tako situacijo je bil "varni" Lojz ...ekhm mislim Stardec v AX s svojo nadzvo?no hitrostjo in vsiljevanjem tempa drugim voznikom. Potem se najde ?e kak?en pacient, ki nima najmanj?ih osnov, kako se izvaja prehitevanje.
Edino kar bi sam naredil v dani situaciji druga?e kot Jures je, da bi se vrnil v kolono za Mercedesa se pravi tja od koder je ?tartal pacient z Laguno.
Ko sem pogledal desno, sem imel Citroena (za mercedesem) ob boku, o?itno je tudi on imel namen v prehitevanje, ker je malo pospe?il...
Samo ne vem, ali sem jaz divji al se spravljajo prehitevati res ko p no srat!
Muzika: sploh ni tako zelo naglas, ampak mikrofon je zelo ob?utljiv - da bi pobral zunanje glasove
Kamera - to je to, ampak je to trenutna ta stara, zaradi slabe slike menjam - z novo ki je naro?ena. Ta zadeva je nujna (zame) v avtu...z novo se bodo pa ?e tablice videle....
Jures kar trobu v ritmu glasbe
Druga? pa, sva?ta res. Je mogel bit kak star dedek not, pa pomoje kar v skoz isti prestavi...jao
Ampak ok, on je tukaj postranski problem...?e misli? dedka v axu...ta v laguni je bil mojih let
Tole je v smeri proti KR a ne? V kontra smeri sems e zaradi podobnega idijota ?e vozil napol po bankini..pa? sem divjak
yep
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lojz lepo prosim za strokovno mnenje v dani situaciji:
cesta: ravna pregledna kak 1km, vreme jasno brez megle (Jeprca)
omejitev 90 na uro
Situcija:
sam sem ocenil da sem sposoben v teh razmerah voziti 90 na uro, zato sem prilagodil hitrost na 90
pred menoj se je zna?la kolona 3h vozil, ki je nastala ker je starej?i gospod v belem aixu ocenil, da je za njegove sposobnosti prilagojena hitrost 50 na uro.
Ko se je cesta sprostila v nasprotno smer sem odlo?no pospe?il s smernikom seveda, do moje prilagojene hitrosti 90 in ?elel prehiteti gospoda s prilagojenih 50 na uro
A glej zlomka, med naju se je zna?el ?e nekdo z laguno, ki pa je ocenil da so njegove sposobnosti prilagojene za 60 na uro...
Zdaj me zanima to, saj nih?e ni prekora?il hitrosti, vsi smo jo prilagodili sposobnosti v danim razmerah, a vseeno je pri?lo do premajhne varnostne razdalje, prehitevanja (vra?anja) preko polne ?rte, in skorajda hudega ?elnega tr?enja vsaj treh vozil...
Prosim za komentar in kaj storiti v teh razmerah
Hvala
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa to ni agresivnost, to je zgolj obiranje turistov, kajti to je ratal ?e edini income, pa ?e ta se po?asi poslavlja. Obiranje ni drugega kot izkori??anje prilike, druga?e pa je vzhodnja?ka kultura zelo na nivoju, predvsem romuni me presene?ajo, so druga?ni kot si jih predstavljamo - tisti pravi romuni ne nomadi...
Pojdite malo na zahod - Pariz, Barcelona, Lisbona, Rim....boste videlo drug efekt - efekt imigracij, tam ne najde? ve? v trgovinah, lokalih, barih, restavracijah, hotelih doma?inov, tudi slu?ajno ne, indijci, pakistanci, turki, kitajci...
Da o Franciji ne govorimo, maro?ani, senegalci, sloni, vse francoske province.
Ker delajo za pre?ivetje za drobi?, so izrinili vse doma?ine. Ko se sprehajam v velikih zahodnih mestih me je groza, ne da bi se jih bal, ampak ima? ob?utek da si v drugem svetu nekje v aziji ali afriki.
Brez pomo?i doma?inov bo? jedel neko obupno kitajsko fast food hrano, pa ?e tudi pi?e tapas original, bo? barantal za ni?vredno kitajsko robo, indijske majice....
Bodite veseli, da ?e ni tako tukaj oz. v Vzhodni Evropi....(se pa zato seli ven iz SLO vse, ker smo zaplankani in predragi..)
Boss in Sirius, vajinga nakladanja nisem vsega prebral, ker se mi ne da brat vsega tega vajinega dolgega ?peha, zato sem pogledal samo na vsake tri metre kaj sta naklofala.
In ve? kaj sem ugotovu? Da sta se vidva zelo poglobila, kako naj bi sledil protokol in kak?na so pravila glede polmilostitve kriminalcev. Povdarjam, NAJ BI.
Hja, tak?na so mogo?e res pravila, ampak, kje ima? ti garancijo da se je vajin Turek teh pravil tudi dr?al in da so se teh pravil postopka dr?ali vsi v tej pomilostitveni verigi, ki si jo na?tel? To kar sta vidva napisala je mogo?e tako kot bi MORALO bit, videli pa smo, da tako v praksi NI. In da v resnici tako ni, je dokaz to, ker je kriminalec pa? na prostosti, in lepo lovi ribe na morju pa ?olnari s svojo jahto po dalmaciji.. In za konkretno pomilostitev tega kriminalca je IZKLJU?NO KRIV SAMO IN ZGOLJ TURK, KER JE ON TISTI, KI JE NA KONCU TO VSE PO?EGNAL. Saj si sam reku, da je Turk prva in glavna faca v tej dr?avi. Torej?
Ve? Boss, ti si tukaj zadnji, ampak res ?isto zadnji, ki bi mi lahko pridigal in govoril, kak?na so pravila in kako se je treba pravil dr?at, pa kako zadeve pravilno potekajo itd...
A se ti ni? ve? ne spomni? najinih debat okoli cestnih pravil? Ti ma? en kup izgovorov, zakaj se ne dr?i? cestnih pravil, zakaj ne vozi? po omejitvah itd... zato si ti dovoli? in po cesti kar tako malo po svoje vozi? in po svoje handla?, ker so ti omejitve butaste itd...Kaj pa ?e ma Turk v politiki mogo?e tud tako navado kot ti v prometu in zato kar malo po svoje pomilosti kriminalce, ali po naro?ilu tistih, ki prav tako ne upo?tevajo pravil kot ti? A? Boss, kaj misli?? Zakaj se ne zgleduje? po sebi? Teb se jebe za pravila, a Turku misli? da se pa ne? A pol to pomeni, da ti bolj Turku zaupa? kot pa sebi? On se pravil dr?i, ti pa ne? Pa ne me fotrat s takimi, ?e? da je vse na papirju zapisano. Papir prenese vse.
Vidi? Boss, zato pa jaz zagovarjam cestna in druga pravila, ker druga?e se igre brez pravil ne da ?pilat. Zato pa imamo tako kaoti?no stanje, tako na cesti, kot v politiki. Zaradi takih kot si ti, je tako kot je.
Boss in Sirius, dejta bolj kratke spise pisat, ker nimamo vsi tolko cajta, kot vi ta levi, da bi brali vse vajine neumnosti. Eni moramo tud delat. A vi ta levi veste kaj je to delo?
Se strinjam
pa cez neki casa se kak ?leper in lahko potem odpres spedicijo ali pa najem vozil itd.. pri tebi pa res ni da ni.. motor, sportska kola, familijarna kola, coln, pocitniska prikolica, zdej ti manjka se ta..
Just go for it..
od tega sta moja - 100% moja samo prikolica in ?oln. Zdi se kot da manjkam na lestvici financ sam je dale? od tega
Torej ?e bo kriza se preselim na morje in v ?tacuno po vodi
Pa bajta tudi ?e ni moja.....
Za razliko v ceni bi si lahko lastno tovorno prikolico kupil za takrat, ko rabi?, da je Mazda tovornjak. Sej vem, zdele ti mal nabijam ampak ni dale? od resnice, a ne?
sigurno ne, res pa da za vsak drek to prklaplat....ne hvala (pa psa ne bi z njo vozu....)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo ne vem, ali sem jaz divji al se spravljajo prehitevati res ko p no srat!
Muzika: sploh ni tako zelo naglas, ampak mikrofon je zelo ob?utljiv - da bi pobral zunanje glasove
Kamera - to je to, ampak je to trenutna ta stara, zaradi slabe slike menjam - z novo ki je naro?ena. Ta zadeva je nujna (zame) v avtu...z novo se bodo pa ?e tablice videle....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani