V zadnjem tednu sem prevozil res ogromno (in to po italijanskem otoku in po sami Italiji), kjer naj bi bili pregovorno divji in nekulturni vozniki.Ni? ve?. Ve?ina vozi res previdno, po predpisih in nih?e ve? ne trobi in gestikulira z rokami kot ?e do pred kratkim.
Se mi je pa pri vrnitvi domov pri Bologni en Audi res nalepil za rit in mi blendal kot nor, ?eprav sem vozil malo nad 130/uro
In uganite iz katere dr?ave je bil? Pravilen odgovor- iz na?e prelepe Slovenije, to?neje iz na?ega glavnega mesta.In drugi? pred cestninsko postajo pri Monfalconu-spet na?e gore list in naprej -spet nestrpen Audi z Kp registracijo, ki me je skoraj potisnil s ceste. Katastrofa od voznikov,res. Mislim, da smo trenutno najbolj grave vozniki dale? naokrog.
?e Romuni vozijo bolj?e.Si morete misliti, kaj si mislijo tujci o na?ih voznikih?
Pred ve? kot 15 leti sem imel prilo?nost vozit M3 prve generacije (e30 ?e se ne motim) s 195KM in avto je bil prav pasji. Na suhi podlagi je bil super in pravi joymachine za driftat, ko pa je postalo mokro ali vla?no je bil pa za ubit se, ?e si le malo bil preve? samozavesten.
Kolega, ki mi ga je takrat posodil ga je potem tudi razbil - cesta je bila suha, most nad reko pa rahlo vla?en in je ?e letelo bo?no ter v ograjo, da je avto bil konkretno zvit.
Jaz sem tudi pred davnimi, davnimi ?asi vozil od kolega M3.In sem (na suhem) napi?u v ovinku na gas in ko se je cesta zravnala, sem ga lovil bo?no malo v levo pa malo v desno po celi cesti ?e 100 metrov;skratka, no gut za moj okus.
hehe, nam ga je Majer spet uturil v rito pa bo ve?ina spet ?e tanj?e piskala... poleg dviga cen nafte ?e okoljska dajatev za CO2 kot, da ne pla?ujemo tro?arin in DDV.
Ja car Majer pa res zna - pa tako je gobezda?il par let nazaj ?ez Pahorjeve odlo?itve glede cen goriv. La?nivec na kvadrat.
Mislim, ne vem no, ali imajo hitre po?te kaj proti meni ali kaj?
Danes sem moral re?evat en paket iz Anglije (sva z Batkotom naro?ila zadnje ?eljusti).
Tipo (prodajalec) mi ga je poslal prej?nji ?etrtek in jaz ?akam...in ?akam... in ?akam...pa preide petek (?ez en teden, 8 dni bolj to?no) in mi javi prodajalec, da zakaj no?em dvignit paketa.
Jaz pa
Mi po?lje tracking number in tam je bilo razvidno, da je paket ?e od torka v Sloveniji in potuje malo sem, malo tam,malo nazaj v Ljubljano vmes ga dvakrat kao jaz nisem hotel prevzet. Ampak ?tos je bil, da jaz z angle?ko ?t. po?iljke nisem vedel niti tega, katera po?ta ga je pri nas prevzela. Tega niso vedeli seveda niti pri nas. Te?ko je enim uslu?bencem za pisalno mizo dvignit riti in malo poizvedeti, kaj bi lahko bilo narobe.Kli?em na to ?udno hitro po?to (ki naj bi prevzela paket pri nas) in tam mi uslu?benka zatrdi, da ni bilo nobenega paketa za moj naslov. Razpizdjen pokli?em ?e enkrat v Anglijo in prodajalec (res zelo prijazen Angle?, vsaka ?ast) mi da tracking number (ki ga je dobil na njihovi angle?ki po?ti po poizvedbi , kje je paket kon?al v na?i d?ungli ) in potem so ga -glej ?udo ?udno takoj "na?li".
Sem ?e enkrat omenil, ampak res plujemo z hitrimi koraki z napetimi jadri Aleksandru Velikemu naproti.
Sej sem vedel, da je ?ivljenje s "francozom" dogodiv??ina... kapelci se je v tanajhuj?i vro?ini pokvaril ventilator.
v glavnem super so teli francozi - vsak mesec je kak?na stvar za popedenat - sicer same malenkosti nekje do 50? ampak to je zdej ?e kr vsakomese?ni stro?ek... po moje bi se v porabo moralo poleg benza ?tet ?e vse obiske mehanikov, da bi se realno videlo kolk je ker avto var?en oziroma ni.
He,he a si tudi ti pre?el med lastnike francoskih "mlin?kov", ki jim stalno nekaj crkuje?
Samo Peugeot je na za?etku res delal mlin?ke... mogo?e zato? ... neee.
Hmmmm na Po?ti v Ljubljani, ?e pride? tja opravijo pregled expresno pred teboj - povpra?aj o tem, jaz vedno tako naredim in dobim paket tisti dan ko listek pride, samo tja je treba iti
Sej ?tos je v tem, da je kolega ( skupaj sva to naro?ila in je iz Lj ?el ?e v petek tja), pa so se izgovorili na praznike in ful dela.V?eraj je bilo isto, kao po praznikih je spet ful dela in danes (malo prej mi je sporo?il kolega) so se blagovolili pretegnit malo riti, da so kao "uspe?no" re?ili ta kompliciran primer.
Res posnemanja vredno in dober zgled za zaposlene v gospodarstvu.
Porka ma..na.Vzel sem si dopust ta teden z namenom , ker je ?e prej?nji ?etrtek pri?el iz usa paket na na?o carino, da bom ta teden eno stvar kon?al. In glej ga zlomka, izgleda kot da na?i vrli cariniki ?e ?tajkajo (no ne glih, ker ko ?trajkajo delajo kao po predpisih in vestno).Danes je sreda in ?e vedno si ogledujejo paket z par barvami in ne morejo in ne morejo se verjetno odlo?it, ali bi za?eli delati ali ne.
In potem naj bi podpiral javni sektor? ?e bi vsi tako hitro delali, bi lahko zaprli barake v par tednih.
Kaj mi pomaga hitra po?ta iz usa (po?ilka je pri?la v 4 dneh) do na?ih, ?e pa potem tam stoji en teden.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moram pa nekaj res grajati.
V zadnjem tednu sem prevozil res ogromno (in to po italijanskem otoku in po sami Italiji), kjer naj bi bili pregovorno divji in nekulturni vozniki.Ni? ve?. Ve?ina vozi res previdno, po predpisih in nih?e ve? ne trobi in gestikulira z rokami kot ?e do pred kratkim.
Se mi je pa pri vrnitvi domov pri Bologni en Audi res nalepil za rit in mi blendal kot nor, ?eprav sem vozil malo nad 130/uro
In uganite iz katere dr?ave je bil? Pravilen odgovor- iz na?e prelepe Slovenije, to?neje iz na?ega glavnega mesta.In drugi? pred cestninsko postajo pri Monfalconu-spet na?e gore list in naprej -spet nestrpen Audi z Kp registracijo, ki me je skoraj potisnil s ceste. Katastrofa od voznikov,res. Mislim, da smo trenutno najbolj grave vozniki dale? naokrog.
?e Romuni vozijo bolj?e.Si morete misliti, kaj si mislijo tujci o na?ih voznikih?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani