Skoči na vsebino
Morje 2007
Napisano

?e bote med 21.7. pa 1.8. pol je mo?no da bote kako rde?o mazdo sre?ali dole :D na pagu :D novalja pa zr?e :D

no, ?e ena je padla in sicer zaj v nedeljo gremo babe malo rit namakat v fieso. ?e bo kdo dole kaj hodo se nja zglasi v africi :D

Lih gre? iz Paga ko jaz pridem :D

Kod da bi se menjali :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Na Jezera smo ?li z dvemi golfi in to 10 komadov ljudi, no tudi ve? <_<:D

In sicer s ?e znanim 4ko rumencom in 1ko belkotom od RedWindovega tasta, makina je odltajmr! :D

Bla je morala, sej drga? sm pa itak mislu it z neregistriranim ?rnim voukom! :ouje:

Voz - rd? duh dobr laufa, poraba ful nizka, ti?im ga srednje, zdej usak cajt dam 17ke gor in na homologacijo sm ?e prjavlen! :bravo:

Kako kej GT ma?inca laufa, kdaj bodo jermen?ki na vrst! :whatever:

P.S. Mi je pa 2 dni nazaj guma spustla, pa sm dav uno tatenko gor, pa pi?e do 80 kmh, no in jasno sm jo stisnu 200, tudi ve?! :vesel::rolleyes:

NORC!!! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1000. uporabnik
Napisano

nisem rekel da ne pi?ite, samo odgovori naj bodo v okviru teme, ne pa da se po 3 odgovorih za?ne off topic o ne vem ?em in se nadaljuje 2 strani preden je nek odgovor na temo. Nekaj postov off topica se ?e ignorira.

Pa v Kr neki lahko pi?ete o vsem kar ho?ete, ne glede na temo

Spet Off <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

Letos ?e bil:

7 dniTenerifa :bravo:

4 dni na RAB-u :D

2 Vikenda v kopru na vikendu :)

1 vikend v Kamien Slaski - Polska :bravo:

Jutri grem v novigrad do sobote B)

potem ?ez 14 dni za en teden na RAB

potem pa do konca avgusta kak lastminit Gr?ija ?zmeden?

Seveda pa ?e vsak vikend ko bo mo?nost v Koper,Novigrad in smu?anje v Zeleni laguni,...

Skratka ni mi dolg?as. :hohoho:

Ali ima? preve? denarja? :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.