Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ma jeba, k je kopalnica in verjetno hočeš imet čim ožje fuge? Kle se bo res videlo, ker je razlike kr precej. 🥺

Ploščice so že vrnjene in je že vse zmenjeno. Čakam nove. Stroškov jaz ne bom imel. Porabljen/uničen paket tudi krijejo.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nimam slike kako je zgledalo, ker je keramičar že vse sploščice dol pometal prej k sem prišel domow. Lahko ti pa dom postavim obe ploščici skupaj, poravnam spodnjo fugo pa boš videl razliko.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Maja potato tomato...0.5 bi bla bolj debelina 🤣

pred 26 minutami je mazdaman napisal:

Aja sem slabo bral sem mislil da so predebele pa sem te malo zezal. Jeba je ker tako malo tudi rezati ne moreš vstran

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi moral dodajat. Ker že položene so 25cm 😅

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Ma kaj se sekiraš, vsaj plastik nimaš na avtu krivih.

Ja pol bi pa res znoru😛

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Ploščice so komplet 2mm nižje (gladke so 25cm, te s teksturo so pa 24.8cm)in se fuge z drugini nikakor ne polovijo...v 3 vrsti je že pol centima razlike v fugah. Bodo poslali nove je že zmenjeno sam mal bo za počakat. Jaz dodatnih stroškov ne bom imel.

Vaše rešitve so use mal šalabajzarske, pa brez zamere

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko mi je hotel keramičar montirat druge ploščice(s teksturo) smo ugotovili da so mi poslali drug caliber, ene so caliber 7 ene 6, razlike v višini 2mm. V tovarni nimajo več zaloge, proizvodnja in dobava šele v marcu. Zdej potnik klicari po skladiščih njihovih če se kaj dobi. Noben ni opazil,..niti tovarna, niti prodjalec, niti mi. Sej nevem al nej se smejem al jočem :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

ČUDNA ŠTORIJA, ČE TAKO VZAMEŠ

Bil sem tako bolan, bled in Bohinj, da nisem mogel ne brat ne sestra. Šel sem v posteljo, zaspal in začel sanjati, da sem se povzpel na Pohorje, kjer je bilo zelo jasno, Špelo, Tanjo in Sandro. Dol sem se spustil z zmajem, junijem in julijem. Na vso srečo pristanem v puščavi. Takrat me pa obkrožijo levi in nato še desni. Na srečo TAM vidim eno lado nivo, vrt in travnik. Sedem noter, osem ven - in se odpeljem v gostilno. TAM naročim kos torte in golob vina. Natakarju naročim, naj tudi sebi natoči kaj za popit, Dolanc in Kardelj, čeprav je bilo v gostilni zelo drago, Vinko, Dejan in Tomaž. Družba se je razživela in začeli smo peti in šesti: Marko skače, Jože s koze, Franci pa z delfina. V tistem trenutku vstopi moj boss, filter57 in milde sorte ter zavpije name: "Izgubili ste delo, Dnevnik in Anteno." Ni mi preostalo drugega, kot da spakiram kufre in se spokam na morje. Upal sem, da mi bodo pomagale pravljične vile, kosa in grablje. Šel sem v Lucijo, Andrejo in Matejo ter nabiral školjke, lijake in bideje. Zaradi svoje višine (151 cm) sem pri košarki dobil veliko banan, limon in pomaranč. Še zdaj ne vem, zakaj se po vsem tem moja mama tako sekira, žaga in lopata.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Dobro poznam fanta mehanika, ki je nekaj zadnjih let delal na pooblaščenem Volvo servisu. Tudi pri Volvu so starejši motorji bistveno bolj vzdržljivi in neproblematični, kot novejši. Recimo 5 cilindrski 2400 cm3 motorji okrog letnika 2014 so zelo dobri, tako bencinarji kot tudi dizli. 

Jaz sem imel 5 cilinderski 2.4l dizel,..to je vleklo uff

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Pa nevem kaj je tak pom pom okoli burje,..sej sploh ne piha tolk...

leta 2009 al 2010 marca meseca je pihalo preko 220km,..so zaprli ceste komplet za promet med Podnanosom in Selom

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ste si kaj zračunali porabo elektrike za 2023 v primerjavi z 2022? Koliko se je podražala, koliko ste plačali? Je pa res da smo meli v 2022 tiste 3 al 4 mesce popust.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Bini napisal:

Da lako tako dolgo delate vse skupaj. 🫣

Jah tako je ko delaš sam pa delaš po svojem delu. Drugace pa so bili prazniki in nismo delali takrat.

Pa še vse na novo je...ostali so le zidovi in betonska plošča 🙈

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nova voda in odtoki v kopalnici porihtani, mešalniki za pipe vgrajeni, IC BOX tudi, v ponedeljek še talno položiva s tatom. Potem tlaki...računam na sredo.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.