Ni glih, da jamram ampak cene na Murterju so res napihnjene vsaj po večini!
V Tomy trgovini so piva Laško, Union, Karlovačko, Žuja N1, PAN itd po 1.89€....🥴Roglički marmeladni ali čokoladni 0.99€,Argeta paštete 2.19€,CocaCola 2.49€.....
V lokalih pa po večini ravno tako, pica 15€,mešano meso s prilogo 35€,lignji na žaru 19,prženi 22€ itd. Apartmaji 3*** ali več so nad 100€ na noč brez zajtrka in so ravno tako zasoljeni.... Je pa tudi res, da na Murter hodi sama Slo. elita in se prepucavajo kdo ima česa več in kdo ga več nese...
Paviljon St. Tropez je absolutna paša za oči na vrtu ali terasi. Inovativni paviljon, izdelan iz prašno obarvanega aluminija in prašno obarvanih aluminijastih strešnih panel, bo pričaral...
Moja je Lucca, ki jo očitno ni več na zalogi je pa enako kompaktna kot tale samo, da nima el. obračanja lamel in led osvetlitve!
Sem tudi sam gledal podobne ampak 10k€ ne dam za to, da sedim v senci s pirom in čevapi na mizi... 🍺🍕🥩Aja, še alu. raztegljivo mizo sem kupil 90x230-270cm v akciji iz 650€ na 350€.... 😊
To so ti “na ključ” postavili? Koliko € te je to olajšalo, če ni skrivnost?
Oprosti, šele danes sem videl tvoje vprašanje🥴
To sem vse sam izdelal, markiza iz Bauhausa je 3x3,cena s prevozom iz MB je 2.400€,plošče pri fontani in robniki okoli klopi ter malta v vrečah cca 200€,stranska markiza, ki je na teh slikah še ni je 90€,nekaj dodatnega materjala cca 20€ in to je to....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni glih, da jamram ampak cene na Murterju so res napihnjene vsaj po večini!
V Tomy trgovini so piva Laško, Union, Karlovačko, Žuja N1, PAN itd po 1.89€....🥴Roglički marmeladni ali čokoladni 0.99€,Argeta paštete 2.19€,CocaCola 2.49€.....
V lokalih pa po večini ravno tako, pica 15€,mešano meso s prilogo 35€,lignji na žaru 19,prženi 22€ itd. Apartmaji 3*** ali več so nad 100€ na noč brez zajtrka in so ravno tako zasoljeni.... Je pa tudi res, da na Murter hodi sama Slo. elita in se prepucavajo kdo ima česa več in kdo ga več nese...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani