kako klasično "Slovensko", Volkswagen uber alles :), več kot še 1x več glasov kot pa m3 oz. skoraj več kot 2,3,4 avto skupaj....zakaj sploh dajo anketo, če vejo da bo VW prvi
Začeli smo nov primerjalni test PRIMA, v katerem tokrat podrobno ocenjujemo avtomobile spodnjega srednjega razreda. V rokah imamo deveterico kandidatov, ki tvorijo zanimivo kombinacijo povsem novih...
piše že, kot tudi made in china :), pravo usnje, da res rečeš usnje ga moraš pri kakem "stricu" iskati ki dela še na jugo način....ravno zadnjič sem preobračil kuhinjske stole, kjer sem imel kao usnje, mi je tapetnik rekel, da je to umetno usnje in da tudi on, pa dela v fohu 40let dandanes težko dobi res pravo usnje kakršno je bilo 20-30let nazaj....ga dobi, ampak bi potem za 6 stolov plačal več kot da bi nove kupil....sem se nato odločil za alcantaro oz. nek podoben material....
Vrtna kosilnica. Kaj uporabljate in kaj priporočate. Sem pred nabavo vrtne kosilnice. Sedaj imam stigo že cca 15 let, pa je riknil pogon, vendar je še v rezervi. Kupil čip šit iz bau, pa je riknil pogon po petih letih. Sedaj napadam novo. Kaj kupiti? Nagibam se japoncu - Hondi. Kaj vi vozite po travi in kaj priporočate?
Jaz imam zdaj 5.let Hondo HGR 466, super zadovoljen, dela bp, servis 1x leto 25eur in to je to....imam cca.300m2 ravne površine za kositi za kar je povsem ok (če imas za kositi vecjo povrsino, ki ni povsem ravna bi ti priporocal en model mocnjeso oz.odvisno kaj zelis)
jaz sem pa danes zjutraj s psom odtekel 4km, nato pa v KR v olimpijskem bazenu preplaval 2,5km (z serijo 400m razplavanje, (4x50, 2x100, 1x200)X3 z tempom pod 1:20 in štartom na 1:40)....kdor se je kdaj ukvarjal s tem športom pozna, sicer pa recimo da dober rekeratievn tempo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
siol pač
Povezava za deljenje
Deli na druge strani