Ni znal razbrat med vrsticami in se mi zdi da je vzel osebno, kar seveda ni bilo. Napisal si univerzalno dejstvo, npr. kdaj bo? avto bolj "merkal", ?e ga bo? dal od bajte ?ez pol leta ali ga ima? v mislih imet do?ivljenjsko v svoji lasti?
Ah, odgovoru sm nasplosno, da vsi, ki mal bolj pogosto menjujeml pa pac nismo taki... Nc osebnega!
?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro.
Pri men se je dan nadaljeval ?e zelo pestro.... In sicer, sm pol skocu se do Lumpija po en material, nato sm ?e interventno mogu na ?iht letet, ko sm pr?u domu sm delno re?u servo na Mazdi, potem pa od 21h dalje na ?verc ?iht, ki je traju do zdej
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e je dizel, pa ?e to ne vsi
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani