Skoči na vsebino
Pokemon GO
Napisano

Veliko od teh novick je tudi izmisljenih... Oz. dodajo besedico "Pokemon" predvsem zaradi tega da je bolj zanimivo... Pac to je trenutno "moderno" ;)

to je pa tut res

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokemon GO
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje avtomobilov ...
Napisano

Ni znal razbrat med vrsticami in se mi zdi da je vzel osebno, kar seveda ni bilo. Napisal si univerzalno dejstvo, npr. kdaj bo? avto bolj "merkal", ?e ga bo? dal od bajte ?ez pol leta ali ga ima? v mislih imet do?ivljenjsko v svoji lasti? :zvizga:

Ah, odgovoru sm nasplosno, da vsi, ki mal bolj pogosto menjujeml pa pac nismo taki... Nc osebnega!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje avtomobilov ...
Napisano

Ker nekdo, ki ima tak na?in, da po parih letih avto zamenja dostikrat nanj pazi mnogo manj, kot nekdo, ki ima avto za dlje ?asa.

S temlem se pa js nebom strinju! ?e nikol nism dal avta s prikritimi napakami od sebe!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro.  :rispekt:

Pri men se je dan nadaljeval ?e zelo pestro.... In sicer, sm pol skocu se do Lumpija po en material, nato sm ?e interventno mogu na ?iht letet, ko sm pr?u domu sm delno re?u servo na Mazdi, potem pa od 21h dalje na ?verc ?iht, ki je traju do zdej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Koncno spet najdu cas, da sm spet prebiciklu en manjsi hrib (Gora Oljka) :)

Je blo pa navzdol velik bolj extremno in blatno kot navzgor, med drugim sm pokasiru tut par prask :D ampak vazn, da je bicikl cel :P

post-1139-0-54959000-1466099917_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.