sony erikson xperia x10 mini pro..aja pa prvic u lajfu mam eriksona,vzel sem ga sam zato k je ondroid hotu sem mal probat zadevo pa zato k je majhen...
no pa da se spet mal pohvalim opral sem avto po dolgmu casu...
od 4 naprej ni razlike v mo?i, gre samo za razmerje obratov (delovno polje), tudi ce das 5 bo ?e enako, le vi?jek o gre? bolj se koncentrira na nizje obrate - za prilagajanju stilu voznje
no js b rad da zagrabi ze pri nizkih obratih..sam ocitno mi ne bo uspelo..
Ko se pribli?ujemo koncu ?e enega leta, bi se Vam rad zahvalil za vse maile, ki ste mi jih posredovali v tem letu.
Najprej se moram od srca zahvaliti nevem komu ?e, ki mi je poslal mail o podganjem dreku v lepilu na kuvertah, ker zdaj ne uporabljam ve? jezika ampak mokro gobico, ki jo povsod nosim s seboj, za vsako kuverto, ki jo moram zapreti.
Iz istega razloga vedno umijem tudi konzerve, preden jih odprem.
Prihrankov nimam ve?, ker sem ves denar podaril bolni deklici, ki ?e 1.387.258-ti? umira v neki bolnici. Ampak ni problema, saj bom vse dobil potrojeno nazaj, ko mi Bill Gates z Microsofta naka?e tistih 15.000 dolarjev za sodelovanje v posebnem e-mail programu. In ?e dodamo ?e tiste milijone dolarjev, ki jih bom dobil v zahvalo, ker sem Mugabejevmu osebnemu tajniku pomagal prenesti njegove milijone, povsem legalno, seveda v tujino preko svojega ra?una, mi ne bo treba nikdar ve? igrati loterije. Ali pa, samo tako za ?alo.
In hvala, ker mi ni treba ve? skrbeti za dobrobit moje du?e, saj nad mano bdi in me ?uva nekih 363.214 angelov.
Nau?il sem se tudi, da se moje molitve usli?ijo le, ?e posredujem va?e e-maile najmanj sedmim ljudem in si zamislim ?eljo v petih minutah od prejetja.
Coca-cole tudi ne pijem ve?, saj je tako mo?na, da odstrani strani??ne made?e.
Ko grem po bencin, vedno vzamem koga s sabo, zaradi varnosti, saj se mi med natakanjem bencina lahko za hrbet prikrade serijski morilec.
Ne nakupujem ve? v velikih trgovskih centrih, ker bi mi lahko kdo podtaknil drogo pri degustaciji hrane in me oropal.
Ne odgovarjam ve? na telefone, saj bi me lahko kdo prosil, naj pokli?em neko telefonsko ?tevilko, potem pa bi dobil ra?un za pogovore z Jamajko, Ugando, Singapurom in Uzbekistanom.
Uporabljam samo svoje strani??e, drugih ne upam, saj se pod sede?em lahko skriva velik rjavi afri?ki pajek, katerega ugriz v zadnjico povzro?i takoj?njo smrt.
Ne upam se niti pobrati 5 EUR, ki jih najdem le?ati na tleh na parkingu, ker jih je tja verjetno postavil morilec s sekiro, ki se je skril pod avto in ?aka, da me zgrabi za nogo.
?e tega maila ne posredujete vsaj 144.000-tim ljudem v naslednjih 10 minutah, se bo ogromen pelikan z akutnim primerom driske posral na va?o glavo in bolhe 12 kamel bodo nasko?ile va? hrbet in povzro?ile zelo neugledno rast kocinaste grbe.
To vem zagotovo, ker se je to dejansko zgodilo vodovodarju drugega mo?a biv?e ta??e sestri?ne mojega soseda, pa tudi na avstralski televiziji so prikazali, v oddaji Good Morning Australia.
Pa ?e to, mimogrede... ste vedeli, da je ju?noameri?ki znanstvenik po dolgotrajni ?tudiji ugotovil, da ljudje z nizkim inteligen?nim kvocientom, ki trpijo za pomanjkanjem seksa, vedno berejo maile tako, da dr?ijo dlan na mi?ki?
Nikar se ne trudite umikati roko z mi?ke, je ?e prepozno.
Fajn se imejte v novem letu 2011, pa ne pozabite name!
se dobr da mam prenosnega..hahahaha
vesel bozic in lepe praznike vam zelim...lepo praznujte
Sirius, a Iceman je kupu Megasel, z namenom zmanj?anja potro?nje Kurilca al se ga ?e za kej druzga uporablja?
js sem ga kupu kot mazilo....bolje da lulja nego da zulja..hahahaha..nisem ga kupu za kurilca ,ceprav lahko da se dol v mak. vozim na kurilno..nikoli se ne ve...drugac pa z megasel delam vse:
- umijem noge (da lahko lazje cevlje obujem)
- mazem bat da lahko bolje opravi svojo nalogo.
- skratka noro,neverjetno..hahahahha
Dosti heca
kupu sem ga ker grem v mak. in kot eni veste mi je lansko leto zmrznila nafta in letos tega nocem pa tudi da mal nafto precisti..to je to..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako dela gps ne vem ker tudi probal nisem, za igo pa mas na mojblink. Meni je kr zanimljiva stvar.
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani