Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ma jaz bi jih dal na AC vozit med promet v nasprotno smer - to bi šele bil šov za gledalce. :whatever:

Tamle so letel kr med drevesa pri 60-70 al pa več km/h. Ma da ti pamet stane.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop
Napisano

Ne bi rad pamet solil, ker vsake oči imajo svojega malarja. Ampak vseeno, če bi sam bil pred izbiro bi dal gor samo ene hude feltne. Pa luči spolirat in to je to.

Aja, pa sanke na streho....***

*** ok ta je bla prvoaprilska.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Shrek napisal:

Sovražim kolesarje. Se ne umaknejo par km, ko jih ne morem varno prehitet s tovornjakom...ko sem zunaj pred hišo, slišim neko dretje in kričanje, pol pa 3 ali 4 kolesarje, ki se "pogovarjajo" med vožnjo...se po mestu ne vozijo po kolesarski stezi... 

Te čist razumem in se strinjam s tabo pa sem kar veliko na kolesu in se imam tudi za kolesarja. Včasih mi je tako nerodno, ko vidim kaj počnejo pol pa folk mene glede, k nimam s tem nič razen, da sem slučajno tam na kolesu in spoštujem CPP.

Me včasih ima, da bi se zapeljal za kakšnim in mu prisolil kako vzgojno ali dve.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je godlike napisal:

V drugi temi sem poslušal, da ni važno če kitajc dela, samo da je kvalitetna kontrola kakovosti.

Ja, pa ne od mene.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Kirurg pripravnik si zadovoljno umiva roke. Starejši kolega ga pobara:

- “Kako pa kaj operacija?”

Novinec prebledi:

- “Operacija?! Jaz sem pa mislil, da je obdukcija…” 

A to je vic al zapis po resnični zgodbi?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Motim se, a res? lansko leto so že pošteno gagali in prva reakcija je bila, da so prodali Polstarja, ki je zdaj direktno v rokah delničarjev Geeleya.

Poleg tega se hočejo v petih letih transformirat v only EV proizvajalca, ker bo še dodatni udarec. In je made in PRC ni enako kot če gor piše made in Sweden.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obujam spomine...
Napisano

Ko so dali notri 4-taktni motor 1.3, ki je bil pobran od VW-ja s 58KM so pustili stari števec hitrosti, ki je imel skalo le do 140km/h. Zadevo so naredili tako, da so dali mehanski omejevalec obratov, da je avto zmogel res samo do te hitrosti.

Ampak kot nadebudni mulec, sem seveda to pobral ven in sprostil dihalne poti, tako da je zmogel po ravnem tudi 160km/h. Po AC klancu navzdol med Razdrtim in Senožečami sva se 1x z bratom peljala tako hitro, da se je kazalec dotaknil oznake km/h, kar je moralo biti tam nekje med 180 in 185km/h. In ne nič s se ni pokvarilo ali skočilo ven iz motorja - to je bil le tankaj in vozi. Ker sem občasno vlekel tudi prikolico z manjšo jadrnico je šla sklopka, ampak sem jo zamenjal sam za tako smešen denar, kot bi danes rekel, da me je recimo prišel ves materjal cca 100€. Hladilnik, ker je bil iz ene slabe plastike sem sam rebuildal in naredil bakrene cevi namesto plastičnih, ki so pokale. Pa kakšen termostatski ventil je odletel in to je bilo več ali manj to.

Aja, pa še ta zanimivost... že leta 1988, ko je prišel ven ta model je imel tako za temperaturo kot količino goriva prikazovalnik z ledicami in ne s kazalci, kar je bilo za tak nivo avta takrat nezaslišano napredno. 😁

image.png

..

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obujam spomine...
Napisano

Mal me daje nostalgija.

Bilo je tam nekje med leto 1995 in 1998 in tole je bil moj tretji avto. Točno tak sam brez krame na strehi in točno take barve. Danes zgleda smešno, ampak takrat je bil to za mladince kr dobra izbira, če nisi bil glih pri dnarju in fejst izbirčen.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 minutami je Alex napisal:

Tudi gledajo, koliko škodnih zadev si prijavil v enem letu. Sodelavec je imel Mitchubishi Lancer Evo 9. Bil je več v jarkih kot na cesti. Najprej so mu ful nabili zavarovanje, kmalu pa je imel problem, kje ga sploh zavarovati. Potem ga je  prodal. 

To že, sej to so potem teli bonusi... ampak tam pa prav vlečejo karto pristrasnkosti in ne glede a si vzoren voznik ali ne te popredalčkajo glede na druge škodne primere s takimi vozili, pa v formuli za izračun je starost in tudi poklic, ki ga opravljaš. Vse ma svoj faktor in vpliv na končno ceno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam to ni več stereotip ampak to je dejansko dejstvo in ga gledamo vsak dan na cesti. V VB to že leta vedo in prilagajajo ceno zavarovanj tipu vozila in celo poklicem voznika, ki to vozilo uporablja. Tako, da recimo BMW za mladega objestneža je tako drag pri zavarovanju, da si ga enostavno ne morejo privoščit.

Edino kar mene preseneča na tej lestvici bi za naš prostor zamenjal mesti Audija in Mercedesa. Pri nas Mečka ni tako zaželena pri takih neprilagojencih, je pa zato paraolimpijec toliko bolj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Kaj je najboljša kontacepcija?

Streho premažeš z oljem in štorklja ne more pristati...

A maš kdaj občutek, da je tale nasvet prišel malce prepozno? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 21 urami je g.Wankel napisal:

Kordiš bi bil ubistvu tapravi kaliber klovna za v SDS; škoda ker je na ''drugi'' strani.

A da bi konkurenco delal Grimsu in Mahniću? To pa bi bil trijo fantastikus. 🤣

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole se pa lepo stopnjuje. Prvi članki so bili 20m, potem je blo 22 a zdaj je pa že 25m. Drugače je pa vse skupaj zelo senzacionalistično napisano. Otrok se je zavalil po strmini v vodo in ni padel iz 25m direkt prostega pada. Tudi oče ni skočil 25m globoko za njim ampak se je spustil po strmini in šele potem skočil v vodo.

To sicer nikakor ne zmanjšuje njegovega poguma, ampak zgodba je precej napihnjena. Še največji problem je bila mrzla voda in ker sta bila kr nekaj časa v vodi je pri manjšemu otroko že prišlo do podhladitev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 40 minutami je godlike napisal:

Na skrinji mi drži majn kot pol leta. Zdaj je tretja šla. Pred tem pa delala od vedno.

Mogoče pa hodiš prevečkrat na prigrizke in se lučka vžiga in ugaša k žmigavc.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To nisem rekel, ker recimo Ljudmila je krščane kr dobr vodila. Hočem samo povedat da al si al pa nisi sposoben in najslabše je da se iščejo kvote. Takoj ko to začenjaš ne iščeš več najboljše ampak le težave.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak avto je nov... pa kako kurac ima že pregorelo žarnico. Fak jaz sem na prejšnji šestki v 11 letih in skoraj 300kkm menjal samo eno za tablico in eno pozicijo. Ksenonke sem pa preventivno tam nekje na 220kkm, k sem imel en tak čuden filing, da že malce vijolično svetijo. Se pravi menjano predno so sploh crknile.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.