Skoči na vsebino
Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:
  Mraušk Mčk napisal:

Nene. Nova tema o poštenosti. Aleks, glede na tvojo sago o poštenosti sklepam, da hodiš v cerkev ali pa da si celo član SDS.

Ne eno ne drugo. Nisem za nobeno stranko  

Aha, te Ivan Janez ni hotel vzet k svojim ker v prejšnjem režimu nisi imel rdeče knjižce. Šlik šlak prav ti je.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Še par minutk današnjega delovnika in ju3 pedalirat na Obalo, huhu

Jutri bo še najmanj dežja

portoroz.png
WWW.VREME-SLOVENIJA.SI

Vreme Portorož / Portorose (6m nmv, Obala in Kras) - trenutne vremenske razmere, opozorila in vremenska napoved za 5 dni: Portorož je znano turistično mesto na slovenski obali. Je priljubljen kraj za oddih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Meni je pa nepredstavljivo, da bi fural z biciklom v take hribe(gore) kot vi. Bravo. 

Meni je tudi nepredstavljivo. Ne rečem v tujini, kjer ima vsaka planinska koča polnilnice za e-bicikle, pri nas si pa res ne predstavljam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes sem imel v Lepeni priložnost spoznati zanimivega gospoda iz okolice Nove Gorice. Kot rezultat debate je nastalo zanimivo tihožitje. Posnetek je nastal ob približno istem času in točno 50m stran od Nejčevega posnetka palačinke.

tihožitje.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 18 urami je Boss napisal:

haha Alex.... alternativna dejstva

Prav je, da je priključitev Primorske obeležena z državnim praznikom. Pri tem alternativci niso nič prikrajšani - še vedno lahko praznujejo italjanski praznik fojb ki je februarja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Išče se prevoznik do Škotske (Anglije)
Napisano
9652_1599216480_118785257_15513669383817
WWW.MOJAOBCINA.SI

Lokalne novice in dogodki občine Medvode za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete. Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Medvode!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Le čevlje sodi naj kopitar... 

Še en o čevljih: Bez Muje se še čevelj ne obuje. In če bi se vi mal potrudili, bi lahko skoz jedli pašto. Ne pa da ste oportunistično kolaborirali s tardečimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsem Primorcem na forumu čestitke ob vašem prazniku - dnevu priključitve Primorske matični domovini. (dobr so vas tile komunisti, brez njih bi zdejle lahko imeli penzijo v lirah, tko mate pa k..)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Meni je želja enkrat po planinski poti od Črnivca do Menine. Ampak bi moral biti v boljši kondiciji kot sem trenutno ko me kolki kar dobr je.. Tista pot je orientacijsko kar zahtevna, in pa bolj za guruje je (je nekaj guranja)

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4 tedne nazaj sem bil nazadnje na Menini. Cesta od vasi Okrog na Menino je bila klub neurju povsem lep makadam z izjemo delčka kjer je v dolžini 3metrov na cesto neurje naneslo večjo količino kamenja, ki pa so ga takoj odstranili. 

Kje gor in kje dol je pomoje povsem vseeno. S tvojega konca obstaja možnost še samo delno "krožne", tako da greš npr. navzgor iz zg. Tuhinja, se priključiš cesti iz Okroga 500m naprej od planine Biba,  dol greš pa na Okrog.

En zanimiv kolesarski odcep je nekje na sredi med Bibo in domom na Menini proti Šavncam (goli vrh) - lep razglednik.Od tam se da priti dol po bližnjici da prideš na cesto na najbolj vzhodnem ovinku pod limovsko planino. Je pa dokaj strma singlca.

WWW.HRIBI.NET

Natančen opis gore Goli vrh (Šavnice) in vseh pristopov na Goli vrh (Šavnice). Goli vrh je najvišji vrh Šavnic, predela na skrajnem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj z biciklom osvojil dva vrhova na Moravškem. S prvega je bila singlca krasna in res užitek peljat, z drugega se je pa grda traktorska vlaka spremenila v grdo hudourniško strugo in sem vmes mal zemljo poljubil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mi je kristalno jasno da je bila meja odprta zaradi dosjejev o trgovanju z orožjem g. Janše ki jih hrčki niso uničili tako kot so jih uničili naši, in pa zaradi Kacinovega bazena. Osamosvojitelji pač.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Poleti je slovenclje vlada napotila reševat gospodarstvo tem neandertalcem:

2855f42246f6e322f9bd-hrvaska.jpeg
SIOL.NET

Na Trgu bana Jelačića v Zagrebu se je v soboto zbralo več tisoč ljudi, ki so protestirali proti ukrepom hrvaške vlade za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom. Iz množice je bilo mogoče slišati vzklike, da ukrepi...

Zato da smo zajebali svoje gospodarstvo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Jaz sem pa danes od veselja zamenjal pakne na prednji bremzi mojega bicikla in pa zadnji rotor na biciklu moje najdražje. 

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.