Več plačal za zamenjavo (kvalitetnih) zavornih ploščic na kolesu, kot mi je dr. Pelko računal za zamenjavo le-teh na Geckotu, no saj cena tega kolesa je pa verjetno tudi višja od Hyundajca.
Kadar pogovor nanese na ljubljansko letališče, se tudi tisti, ki mu najprej jezno očitajo (pre)slabo povezljivost s svetom in (pre)drage vozovnice, pogosto omehčajo, ko pomislijo na pristanek tam. Ko te ob izkrcanju z...
V nedeljo zvečer so ljubljanski policisti na ljubljanski obvoznici in cesti proti Tacnu lovili avtomobil, v katerem sta bila voznik in sopotnica. Voznik kljub opozorilom Policije ni ustavil in med begom trčil v odbojno...
Pred natanko 80 leti so na Plečnikovem stadionu plapolale nemška zastava s kljukastim križem, črna zastava zločinske SS in tedaj prepovedana slovenska zastava z grbom kranjske dežele. Bil je...
Moram pohvalit hči; 8-šolko, za zdravo in pametno razmišljanje in sicer sva bila na sprehodu pa sem imel v nahrbtniku edino MONSTER pločevinko, ko me vpraša če imam kaj za pit, povem da imam edino to pošast, pa mi odvrne, da je raje cel dan žejna kot da pije ta strup in da če mislim, da pa meni ta svinjarija koristi, da se krepko motim. Pametna 14-letnica, za razliko od fotra, hehe.
Španski prebivalci turistično obleganih regij kot po tekočem traku izražajo svoje nezadovoljstvo. Po Malagi in Ibizi zdaj proti množičnem turizmu protestirajo tudi na Kanarskih otokih. Tam so pripravili celo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Popoldne osvojil lokalni grič z 940 mnv, koliko klopov sem ujagow pa sodi v Jamralnik. Neki neverjetnega, enih 12, uff
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani