Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Popoldne osvojil lokalni grič z 940 mnv, koliko klopov sem ujagow pa sodi v Jamralnik. Neki neverjetnega, enih 12, uff

IMG_20240429_172611.jpg

IMG_20240429_172637.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ne, ne, nisi razumel. Jaz se hvalim, da imam za sodelavko eno gibčno akrobatkinjo...

Potem bo naslednje hvaljenje, da si zamenjal soprogo za gibčno mladenko? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano
pred 15 minutami je Alex napisal:

Še dobro, da me ne bo na dan volitev v Sloveniji in mi ne bo rabilo volit enih večjih pacientov od drugih. 😊

Predčasne bodo na voljo, brez skrbi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Navdušeno ugotovil, da ne potrebujem karavana ali pa prtljažnika ali prikolice, da greva s hčerko nekam kolesarit; 26 in 24-colski.

Zgolj na 26 sem odvil prednje kolo, verjetno bi šlo tudi brez tega. Gecko stroj od Hyundajca! :)

IMG_20240427_162950.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Več plačal za zamenjavo (kvalitetnih) zavornih ploščic na kolesu, kot mi je dr. Pelko računal za zamenjavo le-teh na Geckotu, no saj cena tega kolesa je pa verjetno tudi višja od Hyundajca. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
WWW.24UR.COM

V nedeljo zvečer so ljubljanski policisti na ljubljanski obvoznici in cesti proti Tacnu lovili avtomobil, v katerem sta bila voznik in sopotnica. Voznik kljub opozorilom Policije ni ustavil in med begom trčil v odbojno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pohvalit hči; 8-šolko, za zdravo in pametno razmišljanje in sicer sva bila na sprehodu pa sem imel v nahrbtniku edino MONSTER pločevinko, ko me vpraša če imam kaj za pit, povem da imam edino to pošast, pa mi odvrne, da je raje cel dan žejna kot da pije ta strup in da če mislim, da pa meni ta svinjarija koristi, da se krepko motim. Pametna 14-letnica, za razliko od fotra, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kanarčki so PONORELI :)

WWW.24UR.COM

Španski prebivalci turistično obleganih regij kot po tekočem traku izražajo svoje nezadovoljstvo. Po Malagi in Ibizi zdaj proti množičnem turizmu protestirajo tudi na Kanarskih otokih. Tam so pripravili celo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pravkar je sportman333 napisal:

@dvorjan te ne bo pohvalil, ampak ti bo dal @Boss en velik minus :)

Vsaj LOPATE mu ne ponuja kot opcije; za razliko od našega GORJAN-a oz. brkatega kmeta in s hribov. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.