komar 0 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 Zanimivo, da jaz iz monitorja vse znam prebrat iz papirja pa so te?ave??? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 Orwella nisi ?ital? Aja mladina ne bere ve? knjig ... jaz pa tudi ne ... pravi ?ena, da sem nepismen ... haha Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 Veliki brat osebno - hahahaha Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 strange days of the Mazda forum So pa res bili, dokler nismo mi pri?li in re?ili zadeve... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 14. julij, 2005 Happy Birthday Morpheus ! Napisano 14. julij, 2005 Ej, obilno preznuj ... P.S.: Pa te ?estitke sploh kdo preglejuje? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Kli?em ... tut-tut-tut-tut ... sranje-zasedeno majo... :mi pijemoo: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Aha, bom takoj traktor ?tartal, pa ?e ?ibam v .... kam ?e??? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Tomi slinko pobalinko si..... Ehhh, David , nehi nooo.... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ufff, da ne bo teta huda !?!? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Kaj pa voda on rocks? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 A si opazil MM samo opazuje in ?aka na svoj trenutek... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ej, kolega, kaj bodo pa sosedi rekli, ?e jim zaparkiram most??? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Slikica lepa - realnost obrnjena - petelin?ka kura DAVI! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Lahko komaj ?ez 10 min. - sedaj sem na ra?kotu od dece - moj nekaj mleje in ga no?em motit! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Sppett ?ena unplugala ra?kota....... Tomi bodi fajn.... daVid Jap, ?ivljenje je kruto - pa bo? ?e ?e spoznal...hahahaha Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Moram it - bo elektrike zmanjkalo ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ej, si videl KAALman prodaja V6 - bi verjetno rad traktor kupil ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Experto pravi - bravissimo! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Kje se kopate experti v Puli??? Na KAmenjaku al kje drugje??? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Neee, niti ne - Pula....to ni MORJE! :ne vem: OK, bolj?e to, kot pa doma bit... Voda - mrzla - umazana - meduze - cveti morje ???? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Aha... ...res ni nikogar gor zadnje dneve ... ?e pa ?e, pol pa samo prebirajo in papa ... NI? DOGAJA ... ampak, mi se ne damo!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Bela praznuje Napisano 13. julij, 2005 Odli?no praznuj in vse naj... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 eeeeeeeeee morgen ? sem ali nisem ? prvi... : DEj, danes pa nisi! Prvi mislim... Guten morgen !!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 12. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 12. julij, 2005 eeeeeeeeee morgen ? sem ali nisem ? prvi... : D Si, ja si.... Ne bom smel ve? tako dolgo pole?avat!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Zanimivo, da jaz iz monitorja vse znam prebrat iz papirja pa so te?ave???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani