Jaz sem imel volan pa pedala in ko sem igral s kolegi so morali prinesti svoje racunalnike in seveda katodne monitorje, povezalo se je s serijskim kablom...
Pa smo nabijal 'on line' vsi 3 je na enkrat, tako je bilo 1x na teden champion season.
Najbolje pa je bilo ko smo igrali se na menjave pa si med voznjo drugega videl 'jure is out of race' ha ha ha
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nekaj to pomeni, veliko pa ne.Potem bi tej na prvih petih mestih zmagovali.
V Jerezu ne toliko, ampak pride za tem Mugello...bomo videli, top speed je sigurno manj pomemben od handlinga ter pospe?evanja iz ovinka (grip), ampak v teh sezonah ko so si en drugmu na danki, pa je izredno.
Ducati je letos to na primer izgubil in je ?e v te?avah na ravninah, kjer je dominiral.
P.S. Prej?nji tede sem spet obiskal mugello, neverjetno dirkali??e, na TV se zdi pa? dirkali??e....ko vidi? v ?ivo klance, ovinke, spuste, naklone...noro
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pierre Gasly je bil diskvalificiran, saj so komisarji Mednarodne avtomobilisti?ne zveze po dirki ugotovili, da je njegov red bull presegel najvi?jo dovoljeno mejo pretoka goriva. Dirko bo za?el iz boksov.
Antonio Giovinazzi je zaradi tretje leto?nje zamenjave kontrolne elektronike v pogonskem sklopu prejel deset mest pribitka.
HA HA HA HA HA HA HA HA, in to v 'najelitnej?em' razredu.....?e en dokaz ve? da so dirkslniki omejeni na vseh podro?jih, se pravi da bi en torro rosso lahko stresel mercedesa oziroma lahko konkuriral na vrhu, ?e bi jih pustili razviti dirkalnik in pustiti dirkati..................katastrofa
Mogoce pa res rabim jeepa....nasa cesta spet rodeo. Da bi bil samo blat ok, ampak to so jame, ena zraven druge. Bili so dnevi in tedni ko z Barchetto nisi mogel nikamor...
Bolj to, da dr?ava omogo?a ponovno zadevo, je ?alostno to da osebka ne izu?i....ve da gre piti in ?e takrat ko je trezen ne zna pustiti klju?e doma oz razmisliti o drugem prevozu.
P.S. Vsi vemo za koga gre po tvojem opisu
Zakaj? Ker sem motor 2014 prodal v Zagreb in ga tu seveda odjavil, zato se ?e danes vodi kot vozilo odjavljeno iz prometa (pod vozili na moja euprava je ?e vedno voden in viden).
Verjetno je zakon zelo ozko usmerjen zgolj v prora?un (itak da za oklje ne bo ?el niti cent)
Zelo verjetno niti izpita ni imel (to se dela v 5. razredu pri 11 letih) tako, da glede na to da je bil sam (o?itno) vpra?anje ?e je dal roko....?alostno.
?e je bil sam, se pa odpira novo vpra?anje kaj je tam delal brez ?elade, to je namre? odprta cesta 90km/h. Dobro on se je vozil in igral, samo brez spremstva. Po drugi strani pa je to prehitevanje v kri?i??u....ampak zakon je eno preventiva pa drugo....
cesti med Tratami in Lenartom izven naselja Ledinek
V Maroku sem ze bil s familijo avion + avto. Velika razlika je bila ta da sem se z motorjem zapeljal do konca cest in vasi, ki jih v zivljenju ne bi videl. In ravno tam je bilo najbolje. Predvsem ljudje in scena. Blato gor ali dol. Da ne omenjam seveda ganjanja po puscavi.
In kot si rekel, za Toskano me ne skrbi kje se bova ustavil, parkirala, spala. Povsod so zastonj mesta za mopede, pa tudi ?e ne.
Maroko statistika: 4100km. Porabljeno manj kot 1000? v celoti (najvec je bil trajekt 295? povratna, in benz 14 tankov po povprecno 20?). Hoteli so bili vsi s hamamom in bazeni, garazo.
Kar je zelo ugodno za 14 dni.
V petek pa z zeno v Toskano
Pohvale kaj je nastalo iz tega srecanja, po moje najvecje tradicionalno v slo. Je pa to meni totalno mimo (ne iz verskega pogleda), ampak se raje peljem drugam na odprto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In zdaj so sli se Barcelono izbrisati s koledarja.....wtf. Baje je naslednja Monza in nato Silverstone. Same zibeljke formule...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani