Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Uuu spet tale policijski Mondeo. Sem bil pri?a ko so z njim prehiteli na morav?ki cesti ene romune, jih blokirali, zmetali pop tleh ko v kakem akcijskem filmu. So pa po doma?e povedano ve?ina teh Romunov navadna golazen. So tudi v Dom?alah ukradli denarnico moji mami v trgovini. Sodelavec, ki hodi v Romunijo slu?beno je rekel, da so ve?inoma ok ljudje, tile ki ?vercajo sem ter tja vse so pa ponavadi kar cigani, ki jih ?e Romuni ne prena?ajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lu?tna barva. Kako je pa zadnja klop dosegljiva, ko ima samo troja vrata? Najbr? je kar malo nerodno otroke pripenjat v sede?ke. ?eprav je pa ena skrb manj: med vo?njo ti gotovo ne bodo odprli zadnjih vrat...

Za Clia ne vem, je pa prijatelj imel Twinga RS in je ful pohvalil dostop zadaj. Sprednji sede? podere?, se skloni? k otroku in ga zapenja? od spredaj ne, da od strani i??e? pas na drugi strani. Imata pa oba isofix, to pa itak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hosto, koruzo, travnik, marsikje se da to je res....  :hudicek: 

Ja to, da bo tako opazen mi ne sede spet toliko kot to, da je pa? huda barva, pa prav veliko izbire ni bilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne morem, da se ne bi pobahal... Na Facebook sem dal Civica gor v Honda skupini, napisal vse o avtu, vse predelave, kak ?as (59s) je bil na racelandu in spodnjo fotko in sem imel takoj dva ogleda (ok enega prijatelja, potem je klical drugi in rekel da bo pri?el prej kot on!) pa ?e danes bi en pri?el. Po prvem kilometru testne vo?nje se je kupcu ?e smejalo, potem gre peljati ?e njegov prijatelj, imel 7 Hond in je bil prav ?okiran/presene?en kako se normalno visok civic vrhunsko pelje in kako ma?ina lepo potegne z minimalnimi predelavami. :D Potem, ko je bil avto ?e prodan dam ?e unemu prijatelju/kupcu za peljati, ima Civica pa je do?ivel enak ?ok. No v glavnem v soboto pa po avto na sliki ni?je.

10443443_10203210688175257_7735322454739

10350612_10203235163747131_6386033972109

:ouje:  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

vreme res ekstra, nazaj pi?il ?ez pavli?evo in jezersko   :pepsi:

Jaz pa danes: Morav?e-Jezersko-Pavli?evo sedlo-Logarska dolina-Morav?e. 200 lepih kilometrov na sve?em zraku.

10329157_10203090841259159_4875417240921

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma daj daj, vsi skupi so ene pi?ke. Naj postorijo za kar so bili izvoljeni ne pa da o prvem izgovoru spizdijo iz vlade in zahtevajo nove volitve. Na katerih bo ?e manj ljudi, ?e manj glasov ampak oni bodo z rahlo preme?animi kartami sicer, ?e vedno pri koritu. 

A se ni v?asih nesposobne in ?kodljive ljudi odstranjevalo iz polo?jev? O?itno se skoraj nih?e v na?i politiki, ko pride enkrat h koritu ne zna ve? umakniti. Par odmevnej?ih izjem je bilo (brata Podobnik, Lahkovnik) vsi ostali se pa rinejo vsaki? nazaj.  :vskalo: 

Pa naj bojo to levi ali desni, vsi so isti. Ko bodo to vsi verniki (zaradi katerih nekateri ?e prilezejo nazaj v parlament) dojeli bomo pa mogo?e po?asi napredovali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi vs. avtomobilisti
Napisano

Boss tovornjaki so pa ve?inoma isto pezdeti in ti grejo na en organ ane? Vidi?, to?no zato ker nisi izkusil vseh na?inov transporta in prednosti in slabosti vsakega. Simpl k pimpl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi vs. avtomobilisti
Napisano

Sam sem enako gledal na motoriste, dokler pri 'izku?enih' 30 nisem tudi sam postal motorist. In tu se ti pogled kot voznik avta in motorja povsem spremeni. dokelr nisi mislim, da nima? pravice kritizirati (sori moje mnenje iz izku?enj), tako kot jaz nimam pravice komentirati kamionarjev in avtobusdriverjev (pa ?eprav se v?asih zjezim na njih).

Pa brez veze, naj ima vsak svoje mnenje

Evo to?no tako kot si napisal v prvem odstavku. Motoriste ponavadi najbolj glasno kritizirajo tisti, ki imajo s samim motorjem najmanj izku?enj. Sme?no, ker je nekdo ?e napisal, da enim so napoto kolesarji, drugim motorji, tretjim pe?ci, eni sovra?ijo tovornjakarje. Bog ne daj, da bi se kdo postavil v ko?o unega drugega. Najla?je je kritizirati nekaj kar niti ne pozna?...

Kako dopovedati nekomu, ki celo ?ivljenje fura avte, da je motor pa? bolj prakti?en, okreten in hitrej?i in sama narava motorja zato omogo?a, da se la?je prehiti avto, da ko se pelje? za avtomobilom 70 da ?e ga na?ge? si mimo ?e z 120 ali ve? in si seveda zato divjak pa ?eprav bo? potem spustil....  Ma saj si napisal v drugem odstavku, nima smisla. ?alostno, da se zaradi takih "frajerjev" kot je tale na posnetku kritizira vse povprek. Bedak je kdor misli, da je tak motorist ambasador vseh ostalih. Takega bi tudi vsak normalen motorist okoli kepe ali pa mu vsaj razlo?il, da je sam kriv glede na to, da je dobesedni pikiral v avto.

Sicer pa prodajam motor zato ker smo itak divjaki :jezicek:  ?e koga zanima. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsaj nekdo je na forumu, ki pi?e neobremenjeno in nepristransko, ko pride do politike in daje objektivne ?lanke!  :prstgor: Ne pa neko nau?eno sranje, in izjave, ki jih ven me?ejo politiki in njihove oprode in levi?arski ?asopisi!!!!

hitler_nigga_please.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam to ma? kr prav... samo predsednik stranke se zamenja pa je cel halo. Pa kaj je to otro?ki vrtec al kaj.

Ja no a ni tako? Ko pa koga najdejo z roko v marmeladi pa redko kdo naredi tak halo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tile so kratkomalo za pred zid. Pri drugi stranki se zamenja en na vrhu in ?e bi stisnili rep med noge namesto, da bi storili kaj dobrega za dr?avo. Reve usrane! :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa seveda zato, ker je Kucanu zgleda zmrzovalnik crknil :hudicek:

Tale Ku?an bi se pa lahko ?e malo umiril z vme?avanjem v politiko. :vskalo:

Mi gre pa ?e na jetra, danes sem na radiu antena tolikokrat sli?al da bo to njun dvoboj, ki bo vplival na prihodnost kot, da smo pred vrati vojne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Uf potem ima pa samo David sre?o, da ga pustijo pri miru. :blink: Sva imela teorijo, da bi jim tak roadster mogel biti nesumljiv. Je pa res, da recimo Rokyev primer je recimo poseben.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Eno vpra?anje. Z Davidom sva nekaj debatirala... sramezljiv A so kakega Miatarja policaji sploh ?e ustavili ali se enostavno ne spravljajo na Miate? Saj veste, ko za?ne? kaj predelovati itd, ?e jim je Miata sploh sumljiv avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naredimo to de?elo spet normalno
Napisano

Zakaj tale predlog s te?o ne bo sprejet?

Avti z ve?jimi motorji (2,5 in ve?) so ?e v ?tartu presti?nej?i/?portni in kot taki dra?ji. Popijejo ve?. Ker se smatra, da kdor kupi tak avto ima za ve?jo porabo in bo imel tudi za vzdr?evanje so torej ?e deli dra?ji. Mogo?e tudi na ra?un tega, da jih je manj kot npr Cliotov 1,4 ali Golfov 4 TDI.

Zaradi zgoraj napisanih stvari so potem ti avti ?ez 5 ali ve? let v bistvu cenej?i kot bolj ekonomi?ne variante ker se jih vsak otepa. Tu se pojavi pa fora, tak avto dobi? ceneje zato ker gre v resnici ta "privar?evani" denar itak za bencin in cestnino. Jebiga, zato se pa spla?a prej preveriti vse stro?ke preden se kupi avto.

Da ne omenjam, da bi potem spet imeli aburde, ko bi biznisman v kakem 3.0 roadsterju pla?al manj kot fotr s Scenicom?

Da bi pa usekali po tovornjakarjih pa ne gre ker na koncu bi vseeno pla?evali ljudje ker bi se po?asi cene transporta podra?ile. Pa? cestnina je nujno zlo in ?e bi v tej dr?avi funkcioniralo bi se s tem denarjem lahko furali po lepih cestah.

Prej bi rekel, da je zastarel sistem, da se pla?uje po zavarovanje po dolo?enih razredih. 15 let nazaj je bilo vse nad 100 kW res ?e presti?, nad 130kW so bili pa ?e skoraj super?portniki. ?e bi lahko pla?evali recimo ?/kW bi bilo bistveno bolj fer. Ne pa, da nekdo z 131kW pla?a isto kot nekdo z 200.

Sicer imajo to v UK (in kolikor sem se pogovarjal z nekom tudi francozi) zelo detajlno urejeno, tam pa res pla?a? kot zme?an. ?e si 50 letnik v enoprostorcu bo? pla?al ?isto malo, ?e si 50 letnik v hot hatchu malo ve?, ?e si pa 20 letnik v naprimer Peugeotu 106 Rallye si ga pa najebal, bo? pla?al parkrat ve? kot je vreden avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od Sunnya grejo itak direkt, pa avto je 200 kil la?ji tko, da zadostujejo, preverjeno. Pri Primeri majo pa luknje v diskih druga?en razmak, pa vpra?anje, ?e ni ?e vi?ina kaj druga?na.

EDIT: Prej?nji mesec registriral Hondo, danes pa ?e Yamaho. Pa ji kupil novo olje, filtre, sprej za ketno in doma naredil servis. Pa je spet za celo sezono mir (?e ne prodam in ?e ne upo?tevam, da je zadnja guma na koncu :D ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.