Ni panike, X5 pol ni bil ve? vozen(vsi airbagi + odpovedala vas elektrika), saker pa ma povr?inske rane, ?e vedno pelje(srce ?e vedno bije ) in je na vseh 4h kolesih, gume cele, feltne cele, airbagi nedotaknjeni, hladilnika sta se mal "uscala", ?ez haubo ne vidim, lu? spredaj ena manjka, druga dela samo je zlomljena, skratka ni tako grozno za hitrost manj 20 km/h.
Bomo videli s sosedom pogledamo ka?ne so "skrite" rane ?e so. :ne vem:
Ja pa oba tud kontra driver sva OK.
Fajn zrihtej kaj nej ti druzga re?em. Va?no da si cel.
Ja lahko bi pa tam ko bodo in?talacije zidal z tanj?imi cigli pa nebi rabil ?temat
Samo pol bi te zidar verjetno
Tudi ko je ometano se lahko zgodi da mora? ?e kaj ?temat
Itak. Sem pa videl zanimivo idejo, sosed je kopalnico znotraj oblo?il z 2 cm siporeksom in pustil prostor za vodovodne cevi. Domiselno ali neumno. Kakor vzame?.
Ni direkt nate letelo ampak na vse tiste komentatorje po raznih forumih in blogih, ki kar pike dobijo, ko samo sli?ijo Ljubljana in Ljubljan?ani. Nekateri so prav tekmovali kdo bo bolj privo??ljiv , da je tudi Lj oreng fasala.
Poznam take kalibre in sr?no upam, da nisem kdajkoli komu od njih niti malo podoben. ?ist vseen je komu narava uni? bajto, pa naj bo kopr?an, jeseni?an, novome??an ali lendav?an.
Je pa ?e vedno res, da v petek o nas ni blo veliko sli?at. Pa saj, po svoje ni ?udno. Smo le majhni.
Mirno lahko re?em, da so ostale regije kasirale bistveno ve?, tudi Ljubljanska.
Upam, da se zadeva ?imhitreje sanira in da ne bo samo obto?evanj, ampak ?imve? konkretnih akcij.
seveda z sesalcem poleg ampak bi rekel, da je malo preslab za cigel (mo?no da sem imel preslabo elektriko).
V siporeks pa gre brez problema, zaradi sesalca se tudi kadi bolj malo.
Amoak ve?ino kablov in in?talcij (kanalizacija, voda centralna, zrak) sem pa vseeno za?temal na roko.
pri kablih ni problem ker ponavadi sploh ne rabi? velikega utora in gre? v ciglu lahko samo po enem kanalu, doze je vseeno fajn da jih zvrta?, mora? pa vseeno malo ?e ?temat okoli, da jo dobi? noter zaradi nastavkov za sestavo.
no videti je super. Upam, da ne ko?ta jurja, glede na firmo je pa res bedarija, najprej zidamo, potem pa za elektriko pol bajte podre? in pogipsa?
Tole je posneto pri nas na Vi?u pri O? Vi?. Tolk o tem da sta bla v Lj poplavljena samo dva podhoda, ker nekateri ?e vedno mislijo, da ljubljan?ani pretiravajo/mo in se zmi?ljujemo glede poplav pri nas.
?e to leti name, se moti? . Jaz sem to?no povedal, kaj in kako. V petek smo mi kasirali, kasneje ?e vsa ostala SLO.
Sicer pa res ?koda - sli?im ?e prepucavanja v smislu kdo je kriv, kaj je kriv in pri?enja se kazanje s prsti drug na druzga - volitve so blizu. Saj ne mor? verjet.
V glavnem svak prihaja z Vica, ker je povsod zmanjkalo peska, in peljeva z 2 avti, ce bova prisla do bloka se.
Sre?no vsem.
Kot sem rekel, nobene ne privo??im da ga zalije. Upam, da re?ite zadevo.
Je pa prav, da se poudari stalna medijska ignoranca Zasavja. Samo to sem hotel. Eni pa? ne razumejo tega. Vsekakor pa dr?i, da to nima vpliva ne na potek ne na re?evanje tak?nih katastrof.
Ne vem ce se 'zabarji' glih strinjajo, Lj Vi?, Vrhovci, Brdo, do obvoznice...skratka LJ J-Z vse hise 1m pod vodo....
sicer pa ne bi delal razlik vsi smo enaki v dani situaciji.
GOVORIM KAJ SE JE PORO?ALO V?ERAJ, VSI SMO PLAVALI, iz LJ do Zagorja je od 5 mo?nih cest bila prevozna le ena. Ne re?em danes, v?er pa je bilo govora le in samo o dveh podvozih v LJ in o tem kaj bo v ?eleznikih. Tukaj se pa ne dam, kjub temu, da po vseh temah vztrajno drugim dopoveduje? in vsiljuje? svoje mnenje. Sem gledal prav vsa poro?ila.
Pa saj je vseeno, vsak ki mu zalije, je reve?, nikomur ne privo??im, a Zasavje je bilo tokrat spet pozabljena regija. Kot ponavadi.
Zasavje, oziroma Zagorje, Kisovec in Izlake je popolnoma zalilo. ?abarje pa skrbi tisti en al dva podvoza. Ne vem no....Sej ne re?em, da drugje ni ni?, ampak po TV poslu?amo samo o ?eleznikih (ki jim menda ni ni?) in o Lj, ki jim je zalilo podvoz.....
Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel...
Dejstvo je, da se bi na sami varnosti morda lahko naredilo ve? kot le najbolj?e usnje in najbolj?i materiali za protektorje (??itnike). A vse to pomeni dodatno te?o, to pa ni v interesu tega cirkusa. ?e zdavnaj bi bili lahko vsi zapakirani v airbage. V tem primeru bi verjetno pomagalo. Vedno pa lahko pride do situacije, ko ne pomaga nobena za??ita. Meni npr je skrajno zanimivo, da imajo vsi gole vratove. Pri hitrosit, ki jih dosegajo ?e samo mu?ica ob udarcu v ko?o zelo boli.
No, AJTI - JEVCI, prosim za predloge za kak?en enostaven program za risanje tlorisov. Enostaven zato, ker se mi ?al ne da delati faxa da bom lahko narisal kvadrat kot npr ACAD.
?e je zraven modul oz mo?nost da se to potem predstavi tudi v 3 d tolk bolj?, ni pa nujno.
Nekaj hvalijo googlov sketchUp ampak se mi zdi da je za kupit in ne kar za risat....
Eh, ljudstvo, jaz sem ?e zdavnaj obupal nad na?imi kravatkami v parlamentu. Referendum gor ali dol, hrvati nas rinejo vse bolj na sever, pa naj kdo to demantira ?e lahko. Zato pa ?koda pri?akovat hrbtenico in jajca od na?e vlade (Pa naj bo Ropova, Jan?eva al pa Pahorjeva).
Saj ni treba bit ?aljiv. Jaz samo povem kako se po?utim, ti si pa pa? zadovoljen s stanjem v dr?avi, kar je zlo lepo v bistvu. Ok, lahko bi ti argumentirano odgovoril, pa se mi ne da iskat podatkov, ker edino na argumente obstaja majhna mo?nost da se s postom, ki je drug?en od tvojega mi?ljenja strinja?.
Lako seveda re?e? notori?en nezadovoljne?. Vsekakor. Morda tudi sem. Rad pa bi dal neko primerjavo. Predale? v preteklost ne smem, ker ponavadi potem o?ita?, da takrat ti pa dr?ava ?e ni dala optike na vhodna vrata (mi?keno pretiravam), zato so danes tolk in tolk vi?ji davki pa? upravi?eni.
Pa poglejmo kako ?ivi sosed Jaka
Leta 1995, je pri?el sl?beno kariero, imel srednjo ?olo in se zaposlil. v slu?bi je zaslu?il nekje 80.000 SIT. Ni bilo veliko, ni bilo malo. Bencin je bil okol 57 SIT, cca (ne me za jajca, ker nimam teh podatkov, prav tako ne vem koliko je takrat stala ko?arica) Torej ?e povzamem benz kot nek indikator, si je Jaka lahko kupil za celo pla?o 1400 litrov. ?e bi ostal na identi?nem delovnem mestu, bi danes po menjavi valute in ni?kolikokratnih podra?itvah vsega mogo?ega in nemogo?ega Jaka zaslu?il okrog 650 do 700 eur. To je ?e na grobo zaokro?im ceno, natanko 650 do 700 litrov benza. Sledi?? Ampak JAka je rekel klinc naredimo ?e fax ker V stopnja ni dost. Jaka dobi delo in?enirja, za katerega se na sploh trdi, da je dobro pla?ano, saj nosi v kuverti domov 1200?. Jaka se nekako ne more na?uditi dejstvu, da ?e vedno ne more kupit 1400 litrov benza, kot leta 1995. S tem, da je ?ef z Jako zadovoljen ker je jaka v slu?bi priden. Torej ?e povzamem, si je JAkaz izobrazbo dvignil standard ampak je ?e vedno na slab?em kot je bil z ni?jim standardom pred 15 leti. Da ne omenjam kako so na?i star?i napol zastonj vsi po vrsti postavili bajte, kdor je le hotu .Ampak takrat ni blo optike in patrij.
Tukaj po?asi moj smisel za optimizem potone v morju pesimizma ali kot ti pravi? notori?no nezadovoljstvo ali ?e druga?e - okopi. In od tukaj moje menje da se vse brezsmiselno dra?i in da denar "notori?no" izgublja vrednost, zaradi interesov nekoga - koga, ne vem. Bank, vlad... mi je tud vseeno.
Medtem pa mimo ?vigajo Q7, petice, E-ji in ostala vozilca nad 50k?... O?itno je veliko magistrov in dohtrjev, ker in?. Jaka si tega ne more privo??it.
Pa da ne bo? kakih vzporednic vlekel - jaz nism in?enir, niti ne delam od leta 1995.
boss dejva midva raj? kako o DPF, jst pa obljubim, da v krneki ne bom ve? zahajal pa bo. Pa brez zamere, evo ti roke, ok?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo fantje, da vidite kak?ne mojstrovine zmorejo nekateri...
Hvala ti, ?alabajzeru
P.S. ?e rabi kdo kak kos pohi?tva... najdete vse na nalepki.
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani