Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zdej je ideja total v povojih, mi?ljena je bila cela nekdanja YU, pa tut en kolega naj bi ?ov zravn, k je poznavalc bitk NOB, pa nam bi mal razkazu, kerga bi to zanimal, npr. reko Pivo, Taro, Sutjesko, kjer je potekala znamenita bitka na Sutjeski itd. Jz sm ful ljubitl zgodovine, sicer pa bo ?lo prete?no za ?ur. :danzoman::P

Glede Kosova, pa upam da nav do tkt ?e kako sranje tam nastalo, ker pol pa tko al tko da ne gremo tja! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi pa snujemo na?rt, verjetno za prvomajske, trans YU trip, cela nekdanja dr?ava, mjbi ?e Albanija! :danzoman:

Eni ?e niti ne vejo, da so na listi povabljenih! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja predlagam Pokija, kot obvezni del, pa Bobi ne sme manjkat, pa Vajper in Brejni, pa ?e kdo? :ne vem: :bravo:

Sej nej se Denis pozanima za plac, drga? pa rezervna opcija pa vem kje je! :D:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Glede dreka ma? najbr? prou, sicer nimam kej dost izku?n, razn k sosedova pseta, kej govnarjo okol moje gra??ine! :P:hohoho:

Nasledni? pa se mormo mal bl mu?ko sre?at, sploh ko bo? meu osebn praznk, a misl? kako veselico organizirat, al bo bl na izi, financam primerno? :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Matr milo, to pa res, sej to ma? nasledn ?etrtk a ne, se mi zdi da na isti dan kokr ?uhmaher! :danzoman::bravo:

S tem da si 18 let mlaj od njega! :P

No pa mormo se zdej kej pogostej vidt, k nazadne je kr precej cajta minil. Kaj pa razpolo?enje, se je ?e kej normaliziru, ve? kva mislm? :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Hja diha dobr, sam ena vrata se pa od tkt naprej ne dajo ve? ne odpret ne zapret, to lih tista, zadnja leva, s kerimi je itak zmerom en cirkus! <_<:D

Kva pa Korejc pa laufa, da je joj?! :bravo:

Denis, kje bo? pa za nou let, kaki so plani, no loh da si mi ?e povedu, pa sm pozabu! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sodnik s kerim sem dons de?urn, je navdu?en nad mojimi plehnatimi zverincami, ?e posebej mu je v o?i padu ?rni vouk, je reku da je meu njegov brat pred leti tacga rde?ga, men je kr hitr morala zrasla, k je blo govora o tem! :danzoman::bravo::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

Pa zna??? Al rabi? in?trukcije? :P

Lomljenja al bordanja? :ne vem: :hohoho:

@Mare - ?e ?e nkol nis biu na dili, lah ra?una? prej na prvo opcijo kot na drugo, prvi dan zihr, konc dneva te znajo svinjsko bolet tricepsi, od stalnega vstajanja s tal! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.