Zdej je ideja total v povojih, mi?ljena je bila cela nekdanja YU, pa tut en kolega naj bi ?ov zravn, k je poznavalc bitk NOB, pa nam bi mal razkazu, kerga bi to zanimal, npr. reko Pivo, Taro, Sutjesko, kjer je potekala znamenita bitka na Sutjeski itd. Jz sm ful ljubitl zgodovine, sicer pa bo ?lo prete?no za ?ur.
Glede Kosova, pa upam da nav do tkt ?e kako sranje tam nastalo, ker pol pa tko al tko da ne gremo tja! :ne vem:
Glede dreka ma? najbr? prou, sicer nimam kej dost izku?n, razn k sosedova pseta, kej govnarjo okol moje gra??ine!
Nasledni? pa se mormo mal bl mu?ko sre?at, sploh ko bo? meu osebn praznk, a misl? kako veselico organizirat, al bo bl na izi, financam primerno? :ne vem:
Sodnik s kerim sem dons de?urn, je navdu?en nad mojimi plehnatimi zverincami, ?e posebej mu je v o?i padu ?rni vouk, je reku da je meu njegov brat pred leti tacga rde?ga, men je kr hitr morala zrasla, k je blo govora o tem!
@Mare - ?e ?e nkol nis biu na dili, lah ra?una? prej na prvo opcijo kot na drugo, prvi dan zihr, konc dneva te znajo svinjsko bolet tricepsi, od stalnega vstajanja s tal!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pop Design - Na Ba?i?na no?!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani