ja no ce je to res...je avto mocnejsi, cenejsi, in sploh boljsi s tem, zakaj tega ne vgradijo na vse lancerje evo? hmmm. ne vem no, mogoce pa res en tip z jesenic ve vec kot micubisi tovarna.
ja joza kar naprej prodaja LPG v sportnih avtih...ne morem.
sam to pa res ....plinojebci
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Halo v pri?o njega jih potrgam dol ?e mu ni kj u?e?.............sam halooo zaradi lastne varnosti ki o pove?a? ?e ne pomeni da avto ni izpraven,samo kaj ?mo v na?i pofukani dr?avi so pa? zakoni pofukani od zadaj!
sory sam to me pa razp.....
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Jaz sem tudi dal vse od sebe, ?lo je na vse ali ni?, v prvem delu sem sicer naredil 2 manj?i napaki, a je v zadnjem delu steklo, kot sva se zmenila s trenerjem. Rad bi se ?e zahvalil navija?em in sotekmovalcem, ki so mi stali ob strani, res je vzpodbudno tekmovati v takem vzdu?ju, hvala tudi sponzorju mazda, ki mi omogo?a prevoz na tekme in treninge, ter Petrolu za njeno cukanje na poti....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani