Je pa verjetno "dosadan" predvsem tebi ... Spet bom napisal, da najprej pometi pred svojim pragom... ker se Shrek z "dosadnostjo" dobesedno skrije pred tabo ... Shrek gre vecinoma samo tebi na zivce... kar pa zate ne morem ravno napisat...
Ampak ob takih predlogih je treba zaceti najprej pri sebi... in se drzati lastnih predlogov in biti za vzgled drugim ... 😛 ... Ne pa predlagati nekaj, cesar se potem sam ne drzis ...
Ali se malo umiris in ne preides takoj na zaljiv nivo? Ko se vname, pa je vse skupaj samo hec... To je pomoje najvecji problem orto desnicarjev... da se zelo radi kregajo... zato pa vec kot drzi tisto, kar je ze @Boss prej napisal... 🤔
Dej malo ti raje tega šreka umiri. Je že dosadan. Kot muha podrepnica.
Pravkar je Jest napisal:
Ce zivis dva km od sluzbe to ni tak problem... Kolikor vem, pa imas dva avta v familiji... do pred kratkim se celo tri, ce me spomin ne vara ...
Edega vozi sedaj sin. Ki študira v Ljubljani. Se pravi, da imamo doma samo en in to premium avto. 😉
Ampak ob takih predlogih je treba zaceti najprej pri sebi... in se drzati lastnih predlogov in biti za vzgled drugim ... 😛 ... Ne pa predlagam nekaj, cesar se potem sam ne drzis ...
Its a lie... ti nimaš kolegov levičarjev. Če si jih imel si se jim že med korono odpovedal.
Drugač pa tud men Taubi ne sede ampak Logar je pa zdrizast ljigavac, ki si ne upa reči bobu bob, da se ja ne bi Janši zameril. Mislim in ti za takega brezhrbteničarja navijaš. lol resno? 🤣
Kaj to pišeš, pa to nima veze z vezo... dej bova jutri nadaljevala, k ti bo maček popustil.
Imam, imam. Od enega najboljših kolegov sin je celo kandidiral na lokalnih volitvah na listi levice. 😊 In je član levice. Verjetno ni potrebno dvakrat povedati, da se na vsakem žuru skregano. Kaj mu je tega treba. 🤔Pa prav najbolj "leva"stranka.
Ja seveda, vsak jutr ugrabim tri babice k grejo v štacuno al pa tri študentke (hmmm ) k grejo na faks pa jih pol pred šihtom ven zabrišem al pa študentke nabri...m. Mislim, kaj mate eni ideje, resno. Serjejo nam po glavi in Alex in tebi podobni bi pa jih še nagrejevali za take abotne ideje. Da fak, kam gremo?
Ja, en red kora bit. Ne pa kr neka anarhija. Vsak bi delal kr neki, vsi bi radi imeli plače kapiralistov, živeli pa v socializmu. To ne gre, ljubčki moji. 😉
Ni panike, še 5 let maš cajta, da rataš bogat pa se te ne bo nič od tega dotikalo. Ukrepi bodo samo za rajo.
Takemu početju na jugu pravijo "zavaravanje neprijatelja". A resno misliš, da se bo umaknil, ko pa tako lepo nastavlja satelite tipa Logar in Rupar, vsakega s svojo stranko, da bodo lovili tiste, ki ne marajo levega spektra a istočasno jim gre SDS na organ. To je tipičen scenarij - tale ficko čelavi se ne bo umaknil pa če ga s konji vlečejo ven iz stranke.
Logar je zmagovalec na naslednjih volitvah, definitivno. Moji kolegi, levičarji, ki so po pomoti glasovali za pernatega, pravijo, da bodo na naslednjih volitvah, če Logar ustanovi stranko, glasovali zanj. Perutnine itak niti eden ne prebavlja, ker delajo samo škodo. So škodljivci. 😉
pred 7 urami je Bini napisal:
Ponekod imajo tri.... 😁😉
Zaradi službe to nebi šlo....
Nima veze. Dal bi komando, da se morajo vozit v vsakem avtu po tri, štiri osebe. Ne pa, da je v vsakem avtu eden. Potem pa gre vse v maloro. 😊
No, no, sivka, ni tako hudo. 😉 Sedaj si pa ti pesimist. Še se bomo vozili z dizli, tudi po letu 2035,nič bat. Edino, če si že kupil električno kosilnico namesto delovnega stroja. 😊 Potem ti ni pomoči. Je pa EU, za normalno misleče ljudi, edina možna opcija za kolikor toliko normalno življenje. Obstaja pa še druga možnost.
Da se jugonostalgiki, ki toliko nergajo, enostavno preselijo v kako južno republiko in tam uživajo v ćevapih in rakiji. In lahko plešejo cele dneve. 😊
Oled je res carski... Vsaj slika... dokler se ti ne zapeče kak znak na ekran. Kdor ima T2 recimo, se mu lahko zapeče tudi rumena črta, ki se vedno pojavi, ko gledaš kaj za nazaj. In imaš potem viola črto zavedno gor. 😉 Jaz imam, mislim da philipsov oled kakih tv pet let in je že polno nekih odtisov gor. Pri nekaterih novejših Philipsovih Oled so to "popravili" tako, da načeloma tega ni več.
Desus glasba, bi rekla moja 13-letnica, hehe, ampak meni je všeč ABBA.
Zmaj, na, svetu obstaja samo dobra in slaba glasba. Obstajata dva banda, ki so ju poslušali v mojih mlajših časih čisto vsi, celo najbolj zadrti heavy metalci. 😊 To sta Abba in Queen. 😊
Da se malce pohvalim...in @Alex-zahvalim za idejo,"brco v rit" in izgovor za nakup😂
Ko je Alex omenjal katere nadrezkarje ima,mi je "v oči zbodel" Makita RT 0700. Kdo ne pozna zadeve-to je v svetovnem merilu najbolj prodajan nadrezkar,najbolj priporočan,in za cvenk največ,kar se da dobiti.
Ga ima tudi moj dober kolega (po mojem priporočilu),in sva se o tem tudi že pogovarjala (prednosti,slabosti,izkušnje itd...)
In ker imam z mojo Iskro NR808E težave z elektroniko (odlepljen indukcijski ferit rotorja za detekcijo obratov),v bistvu nimam manjšega/priročnega nadrezkarja.
Moj Bosch GMF 1600CE je sicer res super stroj,a za marsikatero nalogo malce preglomazen in pretežek.
Ker so v zadnjem času vse bolj "v modi" majčkeni robni rezkarji,sem po ogledu tega videa
začel vse bolj razmišljati o takem stroju.
Seveda je tudi v tej predstavitvi "zmagal" Makita RT 0700 (sedaj novejši RT0702 z zaščitno protivklopno elektroniko po izgubi napetosti-EU direktiva)...a jaz sem bil bolj vesel kompatibilnosti Boschevega GKF600 in potopne enote/koša z stranskimi vodili in ostalo opremo katero pa že imam.
Ko pa sem videl,da ima Bosch GKF600 pri fiksnem košu tudi fino nastavitev globine,je padla odločitev za Bosch-a.
Ne bom več veliko nakladal o odločitvi,bom pa naštel nekaj lastnosti.
Pozitivne:
-izjemno majhen,kompakten in še priročnejši kot Makita
-dopade se mi fiksni koš-dva mesta za prste proti "kipanju"
-kompatibilnost z večino opreme velikih Bosch rezkarjev (revolversko vpetje za kopirne puše,paše na FSN RA32 vodilo za sistem 32...)
-že zmore gredi 8mm😍,ker če tega nebi zmogel,bi definitivno "izpadel"
-zelo precizno izdelan-za ceno TOP
Negativne/nevtralne:
-plehnati stranski naslon👎...a kot rečeno,zame to ni problem,ker ga ne rabim
-nima elektronike (ima le zaščito proti vklopu po izgubi napetosti).To je po eni strani dobro,ker če česar ni,se to tudi ne more pokvariti. Pri moči le 600W konstantna elektronika nima smisla-tu je potrebno pravilno rokovanje,torej bolje da elektronike nima in "gas do konca"
Sem nekaj drugega naročal,pa za isto poštnino je šel še ta v košaro...da vidimo če je za kaj.🙄
Dovolj nakladanja...samo še en zanimiv video obeh rezkarjev...kogar pač zanima...in seveda nekaj slik.
Tegale Boscha ful uporabljajo izdelovalci kitar. Imel sem sposojenega a sem se na koncu odločil za Makito. Tudi ta se množično uporablja. V bistvu je 50-50. Jaz sem zelo zadovoljen s tem rezkarjem. Edino, kar me malo moti je, da ko "zakleneš" ročko za višino, se včasih ročka od tresljajev sama malo odpusti. Ampak to se dogaja edino, če jo res ne zategneš dovolj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, kar sem govoril, ukinitev zdravstvenega zavarovanja je čisti nateg pernatega and co. 😉
https://maribor24.si/slovenija/obvezni-prispevek-dodatnega-zdravstvenega-zavarovanja-naslednje-leto-preko-45-evrov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani