Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

hmmm le kdo je torej tukaj budala... :

?e ti povem po pravici, mi bo? zameru.

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/vo...dva-otroka.html

Dejmo tole mal pokomentirat, ker je zanimiva situacija: ali je res ?enska vsega kriva? Pa pustmo ?elade, ki ne igrajo nobene vloge pri vzroku za nesre?o.

Tako je. Iz prometnega vidika je ?enska vsega kriva.

To, da otroci verjetno niso dele?ni dovolj star?evskega varstva je druga zgodba. Ampak iz prometnega vidika je v tem primeru kriva ?enska, ker ni pravo?asno uspela ustavit.

Zadovoljen s komentarjem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

tapru si moj nickname nau?i PREPISOVAT ... kot drugo pa ... uboge ovce brez svoje lastne pameti ... en nabija neke lari fari zgodbice in temu folk verjame ... mal poglej po zgodovinskih knjigah kaj vse je cerku po?ela ... kolk so folka pobil pa kolk so jih za dnar oskubl ... sam tega nikol noben ne omen u cerkvi sevede ... RETARD en

Kanon, ti ma? tako bogat besedni zaklad, da bi ?u komot za kaplana. Bi lahko pr ma?i berilo bral pa velikono?ne dobrote bi ti komot ?egnal. Pa dober bi ti bil za kadilo, k ?e itak take klati?, da se kar kadi.

?e ve?krat bom ko bom delal na porokah. :vesel:

Kaj pa ti dela? na cerkvenih porokah, a ?pila? mogo?e na orgle, se pravi da si organist? Si nikol neb mislu, da si tako muzikali?en in da te zanima taka zvrst glasbe. Moram priznat, da si me zdaj pa presenetu. Kire pa zna? za?pilat? A oljsko goro zna??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Ti gre?i? zavestno,

A ti gre?i? pa v nezavesti?

?e se nekdo rodi neumen ni sam kriv!

Moram priznat, da si se znajdu in si se s to izjavo lepo potola?u.

Saj ve? kaj je rekel "odpusti jim, saj ne vejo kaj delajo". :jezicek:

Madonca ti vse ve?. Men se zdi da ti na skrivaj k ma?i hodi?, pa no?e? priznat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

sam problem rata k lih v nedeljo najbol gre?ite ... pa ve? zakaj ... ko ga med tednom ?gete v zidanicah mislite na cerku ... v nedeljo ko ste pa pri ma?i vam pa misli uhaja v zidanice ... druga?e povedano ni greh bit v gostilni pa mislt na cerku ter eno zmolt kokr pa da si v cerkvi pa misl? na gostilno ... :zvizga:B)

Kanon, ve? kako je s tem? Bog grehe odpu??a, neumnosti pa ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

@Lojz, ?e malo se ohladi in si bom omislil ku?mo, prav tak?no kot jo ima neki politik - g. Ku?ma. A bo to dost jeba?ko izpadlo, vsaj za v cerku, da ne bom orto ?udak izpadu recimo? <_<

Kolega, v cerkvi ne sme? bit pokrit z ni?emer! Torej ku?ma odpade. ?e si pa ?kof al pa baba, si pa lahko pokrit.

Torej, do cerkve lahko pride? v ku?mi, pol pa ku?mo v roke, pa lepo v cerkev molit.

Obstaja ?e ena mo?nost in sicer, da ku?mo odlo?i? pred vhodom v cerkev, ampak obstaja nevarnost, da ti bodo neverniki vandali ku?mo vzeli ali pa pred cerkvijo igrali fuzbal z njo.

V cerkvi sem bil 7X v ?ivljenjiu in od tega vsaj 3X preve?krat, ostali obiski so bli slu?beni, foto pa to.

Torej vsaj enkrat bo? v cerkvi ?e in to takrat, ko se bo? o?enil?

preverjeno v praksi vsako nedelo je hodila nujno k ma?i, med tednom pa ?ganje da je komaj do cerkve pri?la v nedelo. :hudicek:

Kaj je s tem narobe? Vsi verniki med tednom ?gemo na polno, v nedeljo pa malo prekinemo, da ?enska sploh lahko utegne nedeljsko govejo ?upo skuhat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sam mal odpre? o?i pa pogleda? pri kolegih in znancih pa se hitro najde kak?en, ki je s ceste zapeljal v pijanem stanju pa mu ?e danes ni jasno kako se je to zgodilo.

In kako ve?, da ta tvoj kolega v treznem stanju pa ne bi zapeljal s ceste? A ti je ta tvoj kolega povedal, da divja samo kadar je pijan?

?e tvoj prijatelj ?lender je to potrdil - pa ja ne bo? rekel, da zdej pa tisti, ki ga ti tako ?isla?, la?e :ne vem:

Jaz ?lendru kar verjemem, samo ne vem od kdaj mu verjame? ti.

Pa ne mislit, da sem taka budala,

?al, mislim da si.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Se strinjam!

Ampak, ?e pogleda? v ksiht enga in druzga, torej Petr?ka in Rodeta, sta si res malo podobna.

?ist mo?no, da ga je nad?kof res mau namo?u. Kaj pa vem, jaz neb dal roke v ogenj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Eni hodijo bejbe jagat v diskoteko, Lojz pa kar v cerkev :bravo::hohoho:

V cerkvi lahko takoj, ?e po naravnih in tudi drugih darovih, vidi? ali je bejba bogata ali je revna. Takoj se vidi ali je ?krta/uharna, al pa rada da.

V diska?u v tistem ?undru, to te?ko pogrunta?.

upam da ujagam pero kakega Ru?evca. :cheers:

Nisi na teko?em z modo. Zdaj je moderno perje od pegatke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej to no?ejo razumet samo pijanci za volanom - vsi pa to?no vemo, da alkohol sprosti ?e tiste zavore, ki jih ?lovek ima. Ne mi re?t, da to ni res. In ?e sprosti? zavore na jeziku je ?e tanajmanj?i problem spustit zavore na cesti in bumf po gasu v stilu "ne mo?e nam niko ni?ta, ja?i smo od sudbine".

?e je ?lovek pijan za volanom torej pride bistveno prej do posledice neprilagojene hitrosti, ker obratno ni mo?no, da bi zaradi neprilagojene hitrosti ratal ?lovek pijan. :blush:

Seveda pa to ne velja za vse primere, saj zaradi zmanj?ane zaznave in psihofizi?ne deterioracije nekdo zapelje v ovinku s ceste pri ustrezni hitrosti s katero bi trezen ta ovinek zvozil brez najmanj?e te?ave. Lojz, lahko zdaj napi?e?, da je ?lo za neprilagojeno hitrost glede na psihofizi?no sposobnost v tistem trenutku samo dejstvo je, da ?lovek v takem stanju niti pod razno ne bi smel biti za volanom pa ne glede v kateri celofan bo? zavil vso zgodbo.

Boss, men se pa ?udno zdi, kako ti o pijanosti tolko ve? in kako to?no ve? kako pjanc razmi?lja in vozi takrat ko je pijan?

?udno res.

Torej ti prizna?, da ?lovek divja zato ker je pijan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Ni nestrpnost, samo je nesmisel in nategovanje in odiranje folka...v bistvu se mi smilijo ljudje ki tja hodijo...kaj imajo od tega?? jim mora nekdo drug povedati kaj mora ?lovek po?eti, koliko zmoliti in da bodo odpu??eni vsi grehi ipd.? Ajde da bi bla cerkev zastonj, da nebi frustrirala folka, potem ok...sploh pa zgleda so verniki mu?eniki ?e ?e vedno hodijo v cerkev po tem ko se vidi kaj je z denarjem delala.

Hmmm....jaz hodim k ma?i, pa tega ne vem in nimam takega ob?utka kot ti, ki k ma?i sploh ne hodi??

Jaz grem k ma?i rad, pa se najraje zraven kak?ne dobre faranke usedem, pa skupaj moliva in greva skupaj k obhajilu. Jaz se iz vljudnosti zmeraj postavim, k obhajilu v vrsto za farankami, da tako la?je opazujem njihove mi?ne obline.

Isto?asno takrat, ko bejba prejema sveto obhajilo pogledam v usta kako ona zine.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Vse cerkve zru?it

Tole je pa skor mal?ek nestrpnosti. Ni lepo tako govort ve?!

Kaj pa, ?e bi bil jaz takrat glih pr sveti ma?i, ko bi ti cerkev ru?u?

In res ne vem, zakaj bi ti zdaj cerkev podrl, ?e ma Rode slu?ajno sin?ka?

Ko bo? mel pa ti sin?ka, si bo? tud hi?o podrl?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Jaz se bojim, da v primeru da je njegov fotr, da bodo naredili neko "tiho poravnavo" in bo v javnosti kao da ni foter, tale Perica pa bo dobil mastno od?kodnino in zadeva bo potihnila ZA ZMERI. :aaaaa:<_<

A misli?, da ima Rode zadaj kak?ne strice, tako kot npr na? Zoran Jankovi?, Katarina Kresalova in tako dalje....?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

?

Se pravi pri?akujemo in pri?akuje? kratek odgovor a ne(in ne diskotiranja v prazno)

odg. je NE!

Mah ne. Jaz mislim, da ni ni? narobe, ?e se v tej temi tud kaj pove. Tist odgovor: JA al pa NE je spet ena suhoparnost, pribli?no taka, kot ?e ma kak?en foruma? rojstni dan, pol pa vsi drug za drugim ponavljate; Vse najbolj?e, vse najbolj?e, vse najbolj?e, jaz tud, jaz tud itd......to je dolgcajt. Mora dogajat kaj.

@ uklopko, pa menda nis kaj jezen name?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

ampak verjamem da ni foter!

Kaj pol ti misli?, s kak?nim namenom, je tale Peter?ek dal v javnost novico, ?e? da je on Rodetov sin?

pa? taka tema je !Zanikaj ?e ni res!

Kak?na je ta tema? Ne razumem te.

A sem kaj prot teb reku?

Ankete so dolgo?asne, pa ?e delat jih ne znam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz, ne bo? verjel - danes sem ?e za fru?tek izpil 1dcl Cwajzla, pa sem potem kmalu ?tartal z avtom.

Ma? prav, ne verjamem ti.

Jaz trdim da bi morali vsi tako to nardit, saj sem kasneje upo?teval vse cestne omejitve, potem pa ?el celo na vlak (takoimenovano Gosenco). :jupiii::vesel:

Ti si ?ivi primerek ?oferja, kateri vozi pijan celo bolje kot marsikater, ki je trezen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kje je dans na? CARE, da ga niste Strinjatorji ?ist prestra?li. :aaaaa::hohoho::vino:

Bog dej sre?o!

Sem bil pri jutranji ma?i, pa sem malo zamudu sem gor.

A veste kaj je zanimivo? Tukaj berem zgodbice (najve?krat Boss-ove) ?e?, un je bil pa pijan pa je divjal, pa je zato nesre?o naredu itd.....Ja hudi?a, a pol pomen, da vsi, kateri divjate, ste pol pijani al kako? Al ste zafiksani mgo?e? A pol se prav, da divjajo samo pijanci pa zafiksanci?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz, a ti ve? kje je Kamn¨k? Ker mi pod slikco jasno in razlo?no pi?e odkod sem doma (namig; po?tna ?t. 1240 ali 1241 in ne tisti pod Krimom). <_<

Aja, pa res. Sploh ne gledam tiste pisarije pod avatarji.

A pol je va? ?upan Marjan ?arec? On pa je kanon k nede? Tako kot sem jaz tvoj, je ?arec pa moj idol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

CVI?EK JE ZAKON (men ?ist zares ustreza, ker imam povi?an krvni tlak oz. mejno hipertenzijo se re?e strokovno). :punk::cheers:

Cvi?ku nekateri kar naprej napovedujejo propad. Ampak bolj, ko nekateri pljuvajo po tej ?lahtni kapljici, bolj je popularna. Enostavno, to je pija?ka, ki gre izvrstno k dolo?enim mesnim jedem, saj jo dopolnjuje in katera te tudi lepo od?eja. Pa ?e pijan nisi po njej zlepa.

Pijanci, ki ho?ejo bit takoj pijani, pa ne marajo cvi?ka.

ZMAJ, a si ti Ljubljan?an? Kar nekaj Ljubljan?anov poznam, ki imajo tudi radi cvi?ek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

a se ti ne zdi da je barva teko?ine v kozarcu pretemna za cvi?ek! :ne vem: Dj to mal pojasni kolik?no mora cvi?ek barvo met!

Lahko mi jo poda? v HAZ-nih ker za GARDNER-je je presvetli.

Lojz ?e pa neve? pa pra?ej brata Lojza ;)-on ve ve? od tebe!

Men se zdi ta sme?kova barva kar nekje u redu za cvi?ek.

Ne poznam enot s katerimi se podaja jakost kak?ne barve.

Mi, strokovnjaki za cvi?ek, ko se pogovarjamo o barvi re?emo;

- rahlo rde?

- lepo rde?

- orenk rde?

- rde? ko porka madona

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz - ti si LISAC in zna? dobro obra?ati besede oz. se izogibati odgovorom na vpra?anja! :jezicek::vino:

?e ne bi bil jaz prefrigan bi bil ?e zdaj ledik. Tako kot ve?ina tukaj?njih foruma?ev.

A ti ?e ma? rezervirano kak?no bejbo s katero bo? postal sre?en mo? in o?ka vajinega otro?i?ka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.