Po Slovencu lahko zelo dolgo hodi? in ga tla?i? predno se le ta upre - ampak ne upre se zato, da bi terroriziral in zani?eval nekoga drugega ampak samo zato, da bo lahko delal in ?ivel normalno
Se absolutno strinjam.......zato pa tudi je tako kot je (Strojani, nere?ena mejna vpra?anja z hrva?ko, tla?enje s strani italijanov in avstrijcev itd...)
Pri meni je situacija ravno obratna, spomnim se da sem imel umts telefon takoj ko so pri?li ven, uglaunem vedno top of the line, pa me zadnje ?ase vse skupi mineva in ?e kar resno razmi?ljam da bi si nabavil neki starej?i model nokije oz. kej podobnega, uglaunem neki da bo baterija zdr?ala min.1 teden, ker tole polnjene vsake tri dni mi gre ?e rahlo na ?ivce.
To da se baterija izprazni takrat ko je to najmanj potrebno, se mi zadnje ?ase preve?krat dogaja. :ne vem:
Ze Ljubljana je zalostna kaj sele ostali kraji v sloveniji...
Gres ven zvecer/ponoc pa ne vidis nobenga. Obup...
pa sej je ?e kej u ?ivljenju kot it zve?er vn, pa ?e to je zadnjih par let kar nevarno po?etje.
Druga?e pa ja, kako nebi bil proti lj, ?udovit sve? zrak, lepa narava, dobri ljudje, ki venomer radi prisko?ijo na pomo?, ni? kriminala, mir in ti?ina, nizke cene itd....
Gre se zato da, ne privo??im svojemu otroku za ni? na svetu da odra??a v takem okolju, kjer bo zjutraj na vhodu v ?olo pozdravljal varnostnika/ke (ko pride do tega ve? da je nekaj mo?no narobe)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se absolutno strinjam.......zato pa tudi je tako kot je (Strojani, nere?ena mejna vpra?anja z hrva?ko, tla?enje s strani italijanov in avstrijcev itd...)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani