Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jaz mislim, da je ?as da naredi? temu konec. I??e? resen avto, s katerim bi po?el ?e odobravanje drugih, zato mora? it na vag grupo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Joj no, kolk ene drame. Pla?aj in je. Tole besedi?enje ...zdej pa ne grem ve? v Italijo, je pa tut kr neki. Sorry no. Verjamem da si jezen in je ?koda denarja, a tako pa? je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Po ADAC-ovih crash testih je razlika. Prikolica se v primeru trka obnese bolje od sede?a na kolesu.

Prikolica je tudi varnej?a od sede?a v drugih primerih, npr ?e se kolesar zvrne prikolica ostane pokonci.

Kolo z. otr. sede?em je neprimerljivo te?je hendlat kot kolo s prikolico. Npr. z Limbarske g. bi zlahkoto zalagal ovinke kot da nebi imel zadaj ni? pripetega, pa sem ?el raje po?asneje izklju?no zato, ker se mi ni zdelo higijensko.

Problem baljkan ?oferjev je sveto prepri?anje, da na cesto ne sodi ni?esar kar je la?je od njihovega bmw.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lahko da so ?li pa s kolesom v park na igrala. Mo?nosti je sto. Res pa kot pravim, izbira ceste in termina ni najbolj posre?ena.

Jaz sem se s prikolico vozil 95% po kolesarski. Res pa da za enega otroka je spet precej o?ja.

Ni pa to ni? slabega za otroka. Pomoje bolj? kot zic, kjer otrokova glava opleta ko stara baba z jezikom. Ko otrok zaspi seveda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ampak ce spregledas tako prikolico in kolesarja pred prikolico, potem nimas kaj delati na cesti ...

Pises tako, kot da ce se nekdo pelje v SUVu, da je to tako kot v tanku ali oklepniku, kjer ima samo majhno lino za pogled na cesto ... :blink:

Pa klobuk, mogo?e je fora v tem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne, prikolica ima ogrodje ki je testirano do 30kmh. Govorim za thule oz biv?i chariot.

Ni testirano seveda, da te nekdo nabije pri 60 na uro. Odsevnike ima, tudi zastavico. Notri mora otrok ravno tako imeti ?elado.

?e bi pa avto nabil samo kolesarko, prikole pa ne, bi pa prikolica bila top ane

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prikolica gor al dol. Lahko bi bili pe?, v avtu, itd... Z enakim rezultatom.

Mene bolj zanima po kak?ni cesti so se peljali, ali so bili primerno osvetljeni itd..

Zame je prikolica ?e vedno bolj?a kot sede? zadaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ve kdo je najboljši
Napisano

Angle?i... To ne pomeni samo napake.. "V anketi so morali odgovoriti na vpra?anja o kakovosti/trpe?nosti, videzu, motorju, menjalniku, izku?nje v vo?nji, ogrevanju in prezra?evanju, delovanju navigacije, zadovoljstvo s sede?i, delovanje multimedije, stro?kih uporabe ...".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

F****g s**t... me je zgrabilo v kri?u tako, da si niti ?evljev ne morem obuti. To se mi je zgodilo prvi?. In to, da se zgodi takemu mladcu kot sem jaz?

Ne govori, cele prvomajske sem prele?al zaradi tega. Pri meni to ni bilo prvi?.

Pazi se.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

annnd... it's gone! :hudicek:

Aja, je ?e konec hahahaha :)))) Ja, ?im enkrat nekdo na tak na?in nova?i in obljublja nebesa je to tako pol. Saj podobna zgodba je bila s firmo v ?en?urju,....upniki se seveda lahko obrisejo pod nosom, medtem ko akterji u?ivajo menda v Dubaju. Je pa res, da jebe? tak lajf, ko ima? na vesti toliko ?..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.