Joj no, kolk ene drame. Pla?aj in je. Tole besedi?enje ...zdej pa ne grem ve? v Italijo, je pa tut kr neki. Sorry no. Verjamem da si jezen in je ?koda denarja, a tako pa? je.
Po ADAC-ovih crash testih je razlika. Prikolica se v primeru trka obnese bolje od sede?a na kolesu.
Prikolica je tudi varnej?a od sede?a v drugih primerih, npr ?e se kolesar zvrne prikolica ostane pokonci.
Kolo z. otr. sede?em je neprimerljivo te?je hendlat kot kolo s prikolico. Npr. z Limbarske g. bi zlahkoto zalagal ovinke kot da nebi imel zadaj ni? pripetega, pa sem ?el raje po?asneje izklju?no zato, ker se mi ni zdelo higijensko.
Problem baljkan ?oferjev je sveto prepri?anje, da na cesto ne sodi ni?esar kar je la?je od njihovega bmw.
Ne vem kaj ima sploh mali otrok od tega da ga vozi? v tej prikolici? Bolje da gre? v park na igrala in nekaj naredi? za otrokovo zdravje in zdrave navade itd.
Angle?i... To ne pomeni samo napake.. "V anketi so morali odgovoriti na vpra?anja o kakovosti/trpe?nosti, videzu, motorju, menjalniku, izku?nje v vo?nji, ogrevanju in prezra?evanju, delovanju navigacije, zadovoljstvo s sede?i, delovanje multimedije, stro?kih uporabe ...".
F****g s**t... me je zgrabilo v kri?u tako, da si niti ?evljev ne morem obuti. To se mi je zgodilo prvi?. In to, da se zgodi takemu mladcu kot sem jaz?
Ne govori, cele prvomajske sem prele?al zaradi tega. Pri meni to ni bilo prvi?.
Hahaha, ja kripto je kar je. Ampak, poznam pa nekaj ljudi, ki s forex-om oz. od Forexa ?ivijo. In to ne slabo. je pa res, da je treba imeti pravi mindset, ker 90% ljudi, ki trguje s tem, na koncu izgubi. Kruta realnost
Aja, je ?e konec hahahaha ))) Ja, ?im enkrat nekdo na tak na?in nova?i in obljublja nebesa je to tako pol. Saj podobna zgodba je bila s firmo v ?en?urju,....upniki se seveda lahko obrisejo pod nosom, medtem ko akterji u?ivajo menda v Dubaju. Je pa res, da jebe? tak lajf, ko ima? na vesti toliko ?..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bravo Boss. Lepo napisano.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani