Res da treba do konca prebrat, kjer ?ele pi?e, da naj bi ?lo za ukrajino..mi je pa vseen mislt dal, glede na to, da je blo ?e skoraj predv?eraj?nim (zame) 30 stopinj
Pomoje gre za to, da ?e kar podzavestno mraz povezujem s koncem leta
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Sam kolk morajo te mediji goniti ekstremizem....pa pizda saj je oktober. A bojo konec novembra rekli Sokantno, december bo bel, ostanite doma!
Sam teb ni treba jamrat, pojdi v plinarno po tisto plinsko gobo grelnik, plin imas, montiras na style bar in et volia glavni na vasi bi bil
Ne sj za same temperature se sploh ne sekiram, tud dons po ?ihtu ob 3h zutri sam vklopm mal gretja in ?e vr?em streho dol, bolj se pa bojim ?asov ko bo minus, zarad pokanja in preparevanja platna.Vraga sem imel deloma tud ravno zarad tega, ker se pozimi nisem imel kaj za sekirat ob ?e tko bogi strehi in skorajda ni blo dneva, da sem se vozil s streho.. toplessdroga.press
Tud men zelo poznana cesta, pa mi trenutno ne pade v bu?o kje to?no je fotkano..druga? zlo lu?na cesta, ampak mal razpokana in neravna.Potem ko zavije proti logarski dolini je pa bol?
Sicer je kr konkretno vleku v desno ko si zahodu, gume so ble z 0 profila, pa pol ga je ?e mankal okol in okol, ampak za mal dnarja te?ko pri?akvt velik muske
Od danes naprej uradno preseljen v gorenjske konce,pohvale ekipi ki je pomagala
aja pa vozil prevozno sredstvo z najve? prevo?enimi km, ki sem jih kdaj videl v ?ivo. Ubistvu sem ?e obrnil okroglo ravno sredi selitve. In ne, ni napake, sem se kasneje pozanimal in je res 500.000 s prvo ma?ino, res pa da ?e malo predihano
Ugane kdo kaj je to za en stroj in katerega letnika je?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res da treba do konca prebrat, kjer ?ele pi?e, da naj bi ?lo za ukrajino..mi je pa vseen mislt dal, glede na to, da je blo ?e skoraj predv?eraj?nim (zame) 30 stopinj
Pomoje gre za to, da ?e kar podzavestno mraz povezujem s koncem leta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani