U?iteljica vpra?a otroke: "Otroci, kdo lahko da luknjo v luknjo?"
Takoj se javi Mojca: "Jaz!" Stakne kazalce in palce na rokah, naredi kvadrat in nastavi okrog ust. "Bravo.
Kdo pa lahko da tri luknje v luknjo?" Spet Mojca: "Jaz! Kvadrat dam okrog ust in nosa in imam tri luknje!"
V zadnji klopi se dvigne Janezek in pravi: "Bom jaz nekaj vpra?al: Kdo pa lahko da devet lukenj v luknjo?" Nih?e se ne javi, pa pove Janezek: "Mojci nabijemo flavto v rit!"
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
nvem kdaj sm ?u iz kamnika pe? domov ampak je sedl + tega da je zdele ?e kr orng tema, lu?ke sevede nism meu k se pa? nism zjutri spomnu da bi jo za usak slu?aj uzeu s sabo ... aja pa u?er pono? nism n? spau pa sm useen zdr?u na ?ihtu 12 ur kr orng tempo
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jest se pa lohk pohvalm da sm dons naredu par zlo lepo ?tevilo kilometrov za skuter?kom ... temperatura je bla kar prava pa k rev? ?e par mescov ni laufu mu je pripadal it en krog v tok lepmu vremenu
Zuni mamo prijetnih 12°C in je prov pasal k sm se mogu na skuter?ka usedt pa it v kamnik eno grdo polo?nco pla?at ... pa tole so bli moji prvi kulometri na skuterju pa morm re?t da ni ko ?voh kokr sm ga od za?etka sam od del? gledu
ej Lojz ?e dobro da nisi mehanik,ker ?e bi pr?la stranka in ti rekla da nekaj trese pri 150km/h in da bi blo treba it na testno vo?njo bi mogu it na fuji speedway
al pa bi se clo v nem?ijo pelu na autoban
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pa se je nov troll oglasu ali pa kar isti pod drugim imenom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani