– "Dragi, nekaj ti moram priznati… Po pomoti sem razbila tvoj Playstation…"
– "O, neeee!!"
– "Saj ne, hecam se, samo varam te."
– "Uff, skoraj bi me infarkt!"
Jaz pa iščem storitev montaže klime, ima kdo kakega za priporočiti?
Jaz ti priporočim, koga rajši NE kliči: Astech iz Logatca. K nam so prišli v firmo. Nabirali ure in nič naredili...
In tudi iz drugih firm sem slišal enako. In vsi zaposleni iz naše firme za svoje klime doma iščejo serviserje, čeprav imajo telefonsko od Astecha nalepljeno povsod - a jih za doma nočejo klicat. To ti že nekaj pove. Če bi bili dobri, bi jih gotovo klicali, saj imajo številko na vidnem mestu...
Na psihiatrijo pride novi primarij in gre na obhod, da se seznani s situacijo. Pride do prve celice. Notri možakar skače in skače in se smeji in krohota in se meče na kolena... Primarij vpraša stažista:
- "Kdo je pa to?"
- "Tega možakarja je zapustila žena in šla z drugim, pa se mu je zmešalo od sreče."
Prideta do druge celile, notri možakar stoji ob zidu in se z glavo buta ob zid. Pa primarij spet vpraša stažista:
286 ljudi iz naše vasi je preko spleta naročilo in plačalo knjigo ”Kako goljufati ljudi preko interneta”, pa je niti eden ni prejel. A kdo ve, a poštarji kaj štrajkajo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na naslednjih volitvah glasujte za ALI BABO!
Pri njem boste lahko sigurni, da je lopovov samo 40…
Povezava za deljenje
Deli na druge strani