Evo iz prve roke. Ja, tisti, ki so takrat opravljali delo (po novem v sektorju kritične infrastrukture, pa brez municije) in zaprosili za status, so dobili status veterana in dobili dodatno zavarovanje.
Zgleda, da je vse odvisno od birokratov na UE, ki so to odločali.
Tudi, če nisi takrat bil v vojski ti to pripada. Npr. tisti, ki so morali opravljati službeni delo med vojno ravno tako so upravičeni. Kar nekaj mojih bližnjih to ima.
Moja dela v Kopru in v petek je prvič po 3mesecih ponovno šla na firmo in tam zgrožena, ker nobenega brez mask, šla je tudi v druga podjetja in posod vse sproščeno, kakor, da so v drugi državi....
Meni je bolj grozno, ker vem za dva primera, ko jim je po preboleli koroni ponagajal krvni strdek. Sodelavec je prišel že nazaj delat, pa ni en teden zdržal, ko ga je infarkt. Pa z enega vrtca v ljubljani pa tudi vzgojiteljica, njo je pa kap. Pa oba stara okol 40. 😒 To so moja leta drgač
Enak primer je moj kolega. Pa ima manj kot 40 let.
Zgleda, da ta virus hitro sproži neko najšibkejšo točko.
Imaš prav. Je pa velikanska razlika, ker prej brez e+ niti nebi pomislil splezati v tako reber. Nekateri cilji so zdaj veliko lažje dostopni, ker prej se ni dalo doseči.
No vsekakor moraš vrteti in 1. oz. 2. stopnja pomoči je čisto dovolj. Lahko pa tudi izklopiš in višaš pulz do 180.
No po prvi vožnji sem prišel domov čisto prešvican.... Razlog hitrost po terenu več kot 30 km/h (sam pedaliral).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
4. testiran. Naslednji teden pa smučanje 🤠
Povezava za deljenje
Deli na druge strani