Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Fantje ne no :( ne mi re?t da ste ?li to ***** od ?pila kupvt :( sm ga igrou (en dan pred izidom) pa je ?ist polom grafika je ?ist u k*** in to so 5 let delal pa skor 40 mio porabl, vro? pr?ut od nfs-ja ma bol grafiko, pa mal bl realn filing hitrosti, pa tm avti ovinke clo spelejo tut pr 40 miljah.

Jst sm biu resno razo?aran (?e pa ?e kupujete to pridte po ?pil v Bigbang Citypark) pa mene pozdravte :D

Uni k ?e razmi?late kaj bi kupl za spilat je odgovor xbox s kinectom za 400? poje Wii in PS3 s svojimi move jajci :P

Aja ?e vas zanima ga pri nas lahko sporbate in se pred nakupom prepri?ate da GT5 ni vreden svojega denarja, tut prakti?no vse kritike pravjo da ni dobr in to z razlogom.

GL HF

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

zakon, ?e ko sm ?e hodu v O? sm mel stik s takim Go?em v ?ivalskim vrtu, se mi je ?e takrat full dopadu. Naslednji? ga prpel s seboj na meet :P

amm no go je hladnokrvna ?ival in na mrazu se nep lih dobr po?itu tko da to odpade, kot re?eno se ga pa lahko pride pogledat v njegovo ''naravno'' okolje(lasten terarij)

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Moja mati so mi zatrdili da jih nikoli ne bo k meni domov na ve?erjo, ka?e v malo ve? kot letu odkar jo imam ni niti vidla le ob?asno upra?a ?e je ?e ?iv :D ?e bo? mel kdaj ?eljo po tem da bi se ukvarjou z njim povj pa vaju predstavim (vabilo ni omejeno na deeyana)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tele letni pogovori so najbolj neplodni del porabe ?asa v slu?bi. So sami sebi namen.

Sj bi se skor strinjou pa morm re?t da iskanje dela in prekladanje stvari iz police na polico, samo za to da se prekladajo je ve?ja izguba ?asa :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

@ Querty

Res se je lih najedu :D

@ Ninja

Res je cortkan :D pa pridn, je v enm letu sam 2x pobegnu iz terarija <_< (nj povem da to ni zabavno, sm skor umru in popravu terarij do neke mere, zdj ni lepo ampak vn pa ne more)

@ Deeyan

Ameri?ki rde?i go? ja :D

vidim da vam ?ivali tudi malo druga?ne ne delajo problemov torej slikice ?e pridejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Vidm, da se more or less doggy persons tuki, pa kak cat se znajde umes.Sploh ne vem ?e upam svojga prjatla predstavt :blush:

no ga bom vseen predstavu, tole je Archie je pa tuki ?e precej mlad, slika je stara 8 mesecev in pomeni, da je bil tukaj star okoli 9 mesecev, sedaj je malo dalj?i in debelej?i a ?e vedno lep :D ?e bo povpra?evanje bodo pri?le tudi nove slikice

http://www.shrani.si/?2B/BH/3h0VMOXI/dscf3686.jpg (ne dovoli mi je dodati linka kot sliko, za to je le link do slike)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? prijateljici
Napisano

Pomagam prijateljici pa bom njeno pro?njo prilepil sem, ?e administracijo moti pa naj zadevo prosim prestavi v primerno temo ali pa jo izbri?e.

LP vsem

Oddajam psa, ki ?ivi pri moji babici, je pa uradno moj, saj se edina ubadam z njim. Sorodstvo je ?ele po debelem letu spoznalo, da ?enska vendarle ne zmore skrbeti zanj. Da pes ne ostane brez skrbnika, ga ?elim oddati v dobre roke. ?e bi ?ivela na svojem, bi bil ?e mesece pri meni, tako pa.... Zlat je, son?ek moj, sama dobrota ga je, ?eprav s socializacijo nisva ?e niti na pol poti. Rabi nekoga, ki bo delal z njim. ?e ga oddam v zaveti??e, bo psihi?no propadel - ?e samo njihovo poslanstvo je, da lepi in mladi gredo najprej 'domov'... Moja psica ima zelo nizek prag tolerance, hi?ni pes, kamor se kmalu selim, pa ne mara samcev. Tako je tole ?e najbolj?e...

Evo link s podrobnostmi: http://www.bolha.com/zivali-rastline-podar...sa-podarim24302

Prosim, po?lji link kak?ni dobri du?i, ki pozna koga, ki pozna koga........ itd.

LP

Katja Jordan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
:angry: grem dam in avto parkiran pred lu?o stopm pazlivo da se nom zmo?u pa itk lu?a globja kt zgleda zalije ceu ćevl in lepo spolzi ledena voda not da me ja celga strese. vo?nja domov ni bila ni? kaj fina :angry2:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

bob is bored in class so he draws a fly on the table , the teachers comes and starts to smack it with a newspaper because she thought it was real . bob: its not a real fly i drew it !!! teacher:but bob it looks so real bob: i kno when i drew a naked woman on the wall my dad nearly broke his dick :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

uh dons sem na semaforju sem mal se pomeru z BMW X3 3.0d, pa sva bila tam tam,no na koncu sem ga prehitel... :bravo:

sfalil si temo;) to pa?e v pohvalite se :D

Sm se vesliu da bom po treh tednih se kon?no naspau kr bom v popoldanski izmeni in kaj mi da ?efica za dobr jutr? lisst na kerm pi?e da morm bit u sredo up 7:15 u murglah. sj vem da ni ful bedno ampak cmon res bi rd popoldne delu ta tedn da loh spim :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne po klancu vozmi v leru dto da se avto sam voz dol ne da stojimo torej ler pa bremza ?e je treba=) sicr je pa ?lank tok strokovno spisan da sploh ne vemkaj dodat?. tole so sami odli?ni nasveti :D torej kdo se javi da mi pomaga sestavlat avto ?e bom vozu po teh nasvetih?u prvi do 60 kmh pol pa lepo u ?etrto pa kruzat naprej :D sj vem da mam hondo sam tole je pa ?e za honda?a z vti ma?ino preve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V ponedeljek sem imel ful dela na ?ihtu in bil posledi?no slabe volje zato mi je ?efica na mizo podtaknila Milko (z jogurtom) ampak se je iz trme nisem dotaknil. Samo me skrbi, po?asi se bom zlomil in jo na?el ker z jogurtom je res dobra. :unsure:

Men jo prnes pa te je re?m :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.