Skoči na vsebino
uvoz motorja iz us of a
Napisano

A kdo ve kok me pride carina + davek? ce mi zrihta posiljatelj manjso nazivno vrednost?

na carinski upravi nism nic nasel, vem samo da se obracuna davek+carina na vrednost s postnino, ampak nevem koliksna sta na uvozene rezervne dele.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? ?zmeden?

Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. :aaaaa:

joza: mene pride na triglavu ca 7e/mesec vec zaradi tega ker mam homolomo :) sam malo vec bonusa :blush:

pa nimam kaskega, samo sipe+ogledala+parking.

je treba pa informativni izracun naredit, pomoje lahko po mailu zrihtas da ti ponudbo vsaka zavarovalnica da oziroma gres na ene tehnicne kjer majo poslovalnice skupaj.

za 100-110kw se verjetno bolj splaca triglav, za 120-130 vprasanje :blush:

symon ti si na triglav? ko majo razred 130-150kw. sicer je bistveno drazji od 120-130, ampak tudi bistveno cenejsi od 150-180. :hohoho:

(potem mislim da je 180-250, 250-open) pa saj a nisi ti enkrat teh razredov javno objavil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aha se prav ?e bi jz tole ki?to kupu, bi jo lepo zavaroval ?e po novem motorju, toje razred 100 - 130 KW, pa ?e vpra?anje ?e je narejen vse tako kot mora bit (motorno gledano) ker ipak jej tole prehod s 4 na 6 cilindrov in je verjetno marsikaj razli?no med tema verzijama! :whatever:

P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe :blush:

jap.. neki takega.

oziroma pri triglavu je to kar razred 120-130kw. :)

no sicr moj je bil iz ?alca pa je top shit :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U prometni ma vpisanih 87 al kok ?e Kilowatov! Zraven mi je kazal homologacijo, kjer pi?e da je vgrajen motor 2.5 s 125KW :ne vem:

potem nima ?e nove prometne.. ampak to mor? vpisat v prometno pa registrirat kot nov motor. :) jaz mam v prometni 2.5 123kw motor napisan, pa tud LPG. ker policaji itak vidijo to v ra?unalniku, in je lahk jeba pri kre?u ker se pa? ve da je ve?ji motor, ti ma? pa zavarovanje za manj?i.

pol je skoraj bolj?e da nima? ni? napisano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

yep, ampak mislim da rabi? ?e rele... :ne vem:

nism zihr. ce sm cist iskren nism se niti ENE zasledil k bi mela to.. al pa gretje sedezev... <_<

ne sj... ce ti rata obvezno DIY, ti mogoc sledim, ampak do takrat bom lepo stock fural pa kam drugam denar metal :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

le?e so ?e ok, to niso reflektorji tehni?no ampak "projektorji" :bravo:

ampak nevem ?e so motor?ki serijski dost hitri, k te avtomatski so precej speedy ko vem ko jih ma fotr serijsko :)

pa zvezat use to.. nevem kter stromar ti bo pocen to delu, razn ce bos sam. :) pa kalibrirat zadevo.

je kr treat. :D

da se ne bo koncalo tk ko 323C V6? :P

aja btw, rabi? ?e PRANJE ?AROMETOV... drga?e ne bo ?lo skoz. :) to pa je mela 323F serijsko! tisti tretji gumbek ko je blenda zraven Trikotnika in gretja stekel. :) in dobi? tist.. ?e lahk.. pa senzor.. pa si zmagu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.