Sicer je tole bolj otro?je sorte sam se bom vseen mal pohvalu oz. pohvalu posko?nost Mazde
Vozim se po AC iz Primorske strani in sem pri 140km/h prehiteval strnjeno kolono ?estih kamionov, ko za mano ?ez kakih 20 sekund ne prdrvi ampak skor prleti en italjan?ek v Audiju Q7 3.0TDI (Ok to sem videl ?ele pol) in blenda kot zme?an. Pa blenda, blenda, kot, da se mu imam kam za umaknt - in to na pol metra razdalje.
OK, konc kolone se mu takoj umaknem in polizanc zapele v?tric in mi neki gastikulira z rokami in pizdi in me gleda. No klele je pa po?asi vrag odnesel ?alo in ko je bumbar pritisnil na gas, sem pritisnil ?e jaz in ravno takrat, ko se je cesta za?ela dvigovati proti razcepu za vipavsko dolino.
V glavnem prazna cesta, samo midva in do vrha klanca sem imel ?e 190km/h na ?tevcu in cca tri dol?ine prednosti potem sem pa spustil gas in po?akal, da me je tipo prehitel. Zdaj sem pa jaz gledal njega in usrane se tudi obrnil in je bulil to?no naravnost naprej - razo?aran nad svojim super duper 3x dra?jim Audijem.
V glavnem Mazda 6 120KM:AudiQ7 240KM = 1:0
Reve? nima za V12 pa mora fulerat z V6 osnovnim modelom
Sicer pa pohvalno da si ga nabou, naj se fant (otrok) mal zamisle kaj daje denar
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
No, ?e se da na?eloma nimam n? proti, sam mi je bl ko ne useen k itak klikam k mam cajt, ne pa da bom zdele po cele dneve doma viseu pa tole kliku. Naj ma vesele dec
POZOR!
Ono sto sam napala nisde iz vaseg saveza ti je samo opomena budes li me dirao barem samo jos jednom necu joj dati da dise a tebe ce da razore i tnt2 i drugi iz mog saveza.
Poruka MinaKing:
Samo pogledajte ti i Havanitos kako vam derem pola saveza.To vam je za kaznu.HaHaHaHaHa
k ma folk prevec domislije
Napi? ji nazaj naj pu?i kurac
Hehe
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer pa pohvalno da si ga nabou, naj se fant (otrok) mal zamisle kaj daje denar
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani