Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sicer je tole bolj otro?je sorte sam se bom vseen mal pohvalu oz. pohvalu posko?nost Mazde :bravo:sramezljiv

Vozim se po AC iz Primorske strani in sem pri 140km/h prehiteval strnjeno kolono ?estih kamionov, ko za mano ?ez kakih 20 sekund ne prdrvi ampak skor prleti en italjan?ek v Audiju Q7 3.0TDI (Ok to sem videl ?ele pol) in blenda kot zme?an. Pa blenda, blenda, kot, da se mu imam kam za umaknt - in to na pol metra razdalje. :angry:

OK, konc kolone se mu takoj umaknem in polizanc zapele v?tric in mi neki gastikulira z rokami in pizdi in me gleda. No klele je pa po?asi vrag odnesel ?alo in ko je bumbar pritisnil na gas, sem pritisnil ?e jaz in ravno takrat, ko se je cesta za?ela dvigovati proti razcepu za vipavsko dolino.

V glavnem prazna cesta, samo midva in do vrha klanca sem imel ?e 190km/h na ?tevcu in cca tri dol?ine prednosti potem sem pa spustil gas in po?akal, da me je tipo prehitel. Zdaj sem pa jaz gledal njega in usrane se tudi obrnil in je bulil to?no naravnost naprej - razo?aran nad svojim super duper 3x dra?jim Audijem. :hohoho:

V glavnem Mazda 6 120KM:AudiQ7 240KM = 1:0 :lol::lol:

Reve? nima za V12 pa mora fulerat z V6 osnovnim modelom :P

Sicer pa pohvalno da si ga nabou, naj se fant (otrok) mal zamisle kaj daje denar :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe jeba?ka barva ni kj :D ?koda k mam jst zimake v taki barvi, bi blo fajn foto se?n narest. Pa pomoje bi bl sedu napis nismo, v beli barvi pa rde? O :D

Pa pohvale da si jih sam pobarvu, k mene je ko?tal use skp 135?.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Pismo ?e se bo doug cajta ponavlu tak vreme se ?lovk res lah sam ?e obes :(

Najprej lepo son?k, na konc pa sodni dan, v roku 2 ur. ?koda res :(

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Zemir,..a jih ne mor? prjavt,..to men li?i ?e na gro?njo :ne vem:

To JE gro?nja. Sam dvomm da bo kj pomagal ?e jih prjav.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Glede na to da ne maram kosmatih, mi je ta od prilike kr u?e? :P:ljubezen:

Lepa muca, ni kj :ouje:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neyko
Napisano

Ohoooooooooooooooo, ku?o stara :P, use naj naj pa velik upenjanja pa use kar pa?e zravn :bravo: :mi pijemoo: :rispekt::vino::danzoman::cheers:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Labi ti se sam der DOJ?LAND UBER ALES, zih se bo najdla k?na k se bo strinjala s tabo, pol pa mal za?neta brbljat, pa tko pol dalje... :D

Boli te tud ?e k?no HELGO upne?, sam da ma? kje bit :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poruka MinaKing :

Ono sto sam napala nisde iz vaseg saveza ti je samo opomena budes li me dirao barem samo jos jednom necu joj dati da dise a tebe ce da razore i tnt2 i drugi iz mog saveza.

Poruka MinaKing:

Samo pogledajte ti i Havanitos kako vam derem pola saveza.To vam je za kaznu.HaHaHaHaHa

k ma folk prevec domislije

Napi? ji nazaj naj pu?i kurac :D

Hehe :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.