Se strinjam, da je igranje igric veliko manj škodljivo kot kajenje ali recimo alkohol. Da ne govorimo o drogah.
Pač sem bil na par predavanjih mojega dobrega kolega Aleksandra Zadela in sva pozneje debatirala o tem.
Res je, pravi tudi, da so razna omrežja (FB, tik tok) še večje zlo, kajti otroci (in odrasli) visijo cel dan gor. Ta občutek, da boš kaj zamudil, žene ljudi v odvisnost. Prav tako pri igricah,po moje.
Mhm, ti si recimo rabiš rehab od tega foruma, bi bilo fajn da spet mrkneš za 2 tedna
Sej @Boss v zadnjem stavku ni kaj dosti zgrešil. Kaj nam bo, če bo Evropa okoljevarstvena, če ti večji del onesnažuje ZDA, Indija in Kitajska? Naš doprinos je skoraj neopazen.
Ma tudi na kavnih avtomatih je cena zasoljena za tisti pljunek kave ki dobiš,.. iz 0.35€ je od leta 2018 do zdej šla na 0.65€ oz 0.70€. Mamo kavni avtomat na delu(AS) ampak si jo večinoma kar sami skuhamo.
Jaz sem zdej na temu AS avtomatu odkril neko dobro - Nougat Cappucino Sam ja, mali lonček je okrog 50 centov, veliki 80 😮
Včeraj smo speljali tradicionalni istrski izlet, 9. SloRoadster sezone. Tradicionalni pa, ker smo s prvim začeli ravno tu na tem forumu pred 11imi leti. Zbrali smo 22 roadsterjev, kar je bilo že kar problematično usmerjati Obiskali smo Motovun, jedli v Santa Marini v Vabrigi ter dirkali na gokart stezi pri Poreču (z gokarti seveda)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mhm, ti si recimo rabiš rehab od tega foruma, bi bilo fajn da spet mrkneš za 2 tedna
Sej stara garda te ne bo pogrešala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani