Ne morem verjet kako znajo Avstrijci oz. Italijani pripraviti odli?ne pogoje za smu?anje v tem vremenu. Vsa ?ast. Kronplatz je pa najbolj?e smu?i??e na katerem sem bil do sedaj. Pa mal potreniral za svetovno prvenstvo 2016 haha
ps kako se sliko prilepi?? ne vem kako da mi ne rata.
ej...poznam to smu?i??e in proge fuii dobro se smu?a in kaj poje ... lp
Tokrat sem pa jaz en mal enega ponocnjaka... Ceprav se ravno spravljam spat... ... Sem pa v Barceloni... Pred pol urce prisli iz vecerja in Erdingerja... Seda v flatu stisnil se enega tamalega Heinekena... Zdaj pa pocasi filat akumulatorje za jutri (ups... danes) ko bo kar naporen dan...
Bil v Biogradu in ne grem nikoli ve?...sploh ni za otroke...v vodi gu?va kot pred 30imi leti v diskotekah...otroka mora? imeti v nao?ju, da ga ne zgubi?...taka gu?va je, da se na pla?i obra?ajo na ?vi?g kot ?evapi...brisa?e na pla?i 26 ur na dan... V zalivu Soline mladina nori...v vodi razbite steklenice...na lastne o?i videl, ko so na urgenco peljali tipa z globokim urezom... Bili tam, imeli rezervirano 7 dni in po dveh dneh ?li domov...hvala bogu, da smo prej na Pa?manu 7 dni bili...
Za mladino in samske, ?eljne zabave, je to OK...odvisno, kaj ?lovek i??e...
Za otroke in mirne in brezskrbne po?itnice priporo?am Pa?man in Ugljan...
ej..ne more? da vrejame? , da je tam tako .pa tako hvalijo po raznih oglasih in agencijah...lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem obiskal Dr.Pelkota v njegovi delavnici?uf zmeraj ima gu?vo noro.niti na pivo nisva mogla ?lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani