Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Z dodatkom, ki se imenjuje baby sling je na?a mularija tja do dobrega leta starosti v vozi?ku tudi le?ala. Kot vozi?ek je pri na?i hi?i  precej ve? uporabljen, kot kolesarska prikolica. Mulc je bil v njem pri starosti 6mesecev 1. januarja pri Mariji Sne?ni na vrhu Velike planine. 

Katja, enojni vozi?ek je ?ist brezveze. Hit ?e enega mulca pa dvojni vozi?ek prikolica. Vpitje, tuljenje in te?enje ko se mulca zadaj v prikolici sklofata, v kak?en dolg strm klanec ko dobesedno umira? na obroke, neprecenljivo!

:) Sli?i se super. Sem ravno danes razmi?ljala kaj vse bomo v avto nabasali, ker gremo ?ez en mesec na morje. Tale prikolica mi je v?e?na edino res nevem kje bi jo shranjevala:( V gara?o gre avto na mm, klet polna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fenomenalno izkori??en dan.

31474924e4a58d1453fa66d8ca5f24d1.jpg

3379f06774573b972b195f7d01065856.jpg

Mladi? zaspal v kibli :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Kolk pa je star va? mladi?? Mi razmi?ljamo, da bi tole al sede? za na kolo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdaj pa ?e ni skrivnost ?

Da ti spotoma dostavim ?e DVD, al pa ?e se pri meni v ?k.Loki oglasi?.

Ne,ni.Bo ?la pa brez mene(jo pelje Baby Viper).Ob 10h iz Lj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz sem bil pri njemu cuti se razlika ampak za zadaj brez cevi ki jo mam speljano ne gre. Neverjetno je tudi kako vpliva ali imam rolo ali ne, ker prepolovi prostor prtljaznika

Aja..jaz sem rolo ven vrgla, ker mi je v napoto ob boksu in vozi?ku.Bomo vidli bom poro?ala drug teden:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Drgac tko za info ce je samo za nafilat imas na kuponkotu velik ponudb pa ti jo nafilajo za 20e. Jest sm jo lansko leto pa so mi jo nafilal pa nardil dezinfekcijo pa dela u nulo. Pa da nebo spet kdo pisu da je spet to neki lari fari ker je kao prek kuponkota. To so firme k se prov s temu ukvarjajo pa poleg tega si se prisoten pri delu in use vids.

Bom jz kr peljala v Pelkotu, da se pa? pogleda mal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

SEJ zdej bodo temperature malce padle. Sicer pa, jaz sem bil ko sem ga poklical, ?ez 2 dni na vrsti :) dela v piko, na 22 stopinj fino hladi.

Ma ja..mam na sumu, da je res sam tko ?voh klima in pa? temna barva:( Danes sem prijela steho fotrovega belega avta in mojga. No? in dan:) Jutri pa res kli?em!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pomoje je mislila tisto cesto od bolnice naprej... podvoz pod zeleznisko si vrjetno mislil tisti tunel kateri vodi do podmezaklje in to je v centru. Za drugi podhod pa nevem da bi obstajal :)

Ima Slivka prav. Sej je tunel in ?el.proga gor za v Avstrijo:) Sem pa prehitela potem malo pred kri?i??em, ?eprav sem zavila levo...nisem mogla ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Polnil klimo, Vgradil sibedah, temnil sipe, izoliral strop, klima sopa 12c ampak samo ko je rocno na 15c, ko je avtomatsko na 20 sopa 18c

Vgradil se dodatno cev ki spelje hlajenje v zadnji del avta, in sele ta pripomore k ravnovesju hlajenja. Vseeno traaaaaaaaaaaaja da se avto ohladi.

Mazda je sele v letu 2014 zacela razmisljat o sobah v zadnjem delu avta.

In ja nobena soba ni zamasena, tudi tiste pod zicom voznika in sovoznika, filter kabine je nov itd itd itd

Polnil klimo, Vgradil sibedah, temnil sipe, izoliral strop, klima sopa 12c ampak samo ko je rocno na 15c, ko je avtomatsko na 20 sopa 18c

Vgradil se dodatno cev ki spelje hlajenje v zadnji del avta, in sele ta pripomore k ravnovesju hlajenja. Vseeno traaaaaaaaaaaaja da se avto ohladi.

Mazda je sele v letu 2014 zacela razmisljat o sobah v zadnjem delu avta.

In ja nobena soba ni zamasena, tudi tiste pod zicom voznika in sovoznika, filter kabine je nov itd itd itd

Jebemti?...zna bit tudi kaj na tem. Ja ?ipe so zatemnjene. Je pa res, da se avto v moji 10 min vo?nji ne more shladit. Ampak smo bli za vikend v Pore?u pa je blo na poti isti k***. Bom probala kar si reku Jures. Matr,?e je res tak klinac od klime kot pravi? no?m ve? mazdurine:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej....lahko pelje? dr.Pelkotu.ima vse aparature za pregled klime in popravilo.:-):-)lp

Smo razmi?ljali..upam, sicer da je samo za nafilat. K Pelkotu vozi je pa za nas cel projekt s slu?bami, otrok in vsem kar pa?e zraven:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.