Ko je Mascerano not ve? da je kriza v kadru....Ko olimpija pa Jagodnik.
Masch je igra?ina, nimamo ga kej ?infat. Samo sistem se mora navadit, kar je pa te?ko. Mene zadnje ?ase bolj skrbi kaj Waka-Waka dela Piqueju.
@jo?a: ?e se sre?ajo v Ligi prvakokv ma Real ?anse smao v finalu, v izlo?anju na 2 tekme, nima ?ans. razen ?e sodniki stopijo na sneco kot pri Interju, ko so Barci ?la 2 gola v ?kodo.
Jah Juve bo nazaj drugo leto. Se pa jezim ?ez UEFO, ki jemlje mesta top ligam in jih daje nekim levakom. Tako sigutno ne bomo videli kakega TOP kluba iz Anglije ali pa Italije v CL.
Jah zmatrani so, pa ?e ?akata jih zdej dve tekmi za Valencio.
Mogo?e bo +2 na koncu, samo to zato, ker bo verjetno ?e zae pred 2-ema krogoma odlo?eno prvenstvo. Kot sem reku Muri?i pi?i zemraj z najbolj?o zasedbo. Pep pa se skos nekaj ?pila pa eksperimentira s postavami.
Tvoja prerokba je ?e zafu?ala. Real je prakti?no prvak, na?alost. Pep se je spet neki poigraval z enajsterico Res da ima samo 14 zdravih no 13, ker se je fental ?e Pedro... ampak vseeno.
Mal si za?trikal Espanyol vedno nastavi guzo Ralovcem, to so iz ?asa Franca uvo?eni Realvci, ki naj bi se razmno?ili iz izrinili katalonce. Villareal tudi ne bo ni? naredil proti Reali, prej bojo zagrenil Barci.
Atletico Madrid pa ?e od pamtiveka nastalja guzo Realu. Kar je zelo presenetljivo, za kao mestnega tekmece, ki so kar dobro zalo?eni s cekini in ima kar nekaj vrhunskih igralcev, da v vsaj 10-ih letih 1x ne remizirajo, kaj ?ele zmagajo. Espanyol je vsaj tej Dream Team Barci speljal 7 to?k v zadnjih 3-letih (1x zmaga 2x remi), kar poka?e, da se da ?e si motiviran mestni tekmec.
@Daskan, ?e malo ?pekuliramo, v prvenstvu je kokr vem na vrsti ?e derbi na Camp Nou-u, pa recimo da zmagajo va?i, in so spet na zgolj dveh to?kah, dve to?ki pa pomeni, da Real lahko ti to?ki pu?ne proti nekemu Levanteju ali ?emu podobnemu pa je izena?eno, tako da zadeva je ?e zelo dooolga!
Ja jaz ra?unam, da bojo na?i zmagal, ampak je treba ra?unati na dvoje.
?e bojo imeli Ralovci tam okoli 3pike prednosti pred to tekmo, bojo igrali ultra bunker, ker od povratne tekme pa do konca secona bo le malo tekem, tako da bojo sku?ali zadr?ati prednost in jim bo ?e rami zlata vreden. ?e bo imela slu?ajno Barca prednost v to?kah, bojo sevede itak napadal, kot zmeri.
Real bo sigurno ?e ?pilal kak remi, mogo?e tudi izgubil, ampak isto bo Barcelona.
Jaz mislim, da bo letos Real prvak, na ?alost, ampak Murinho bo igral vsako tekmo 150%, kot ?e zdaj. ?e na tekmah, kjer ni imel kaj zgubiti je igral z veliko prvokategorniki. Pep rotira in eksperimentira bistveno ve?, mislim, da je v provih 12 krogih na igri??e vedno poslal druga?no za?etno enajsterico v vsaj ene 3-eh razi?nih formacijah.
Barca ima pa zdej ?e celo jebo s po?kodbami, na voljo imajo le ?e 14 igralcev.
Real bo moral kiksnit malo ve?krat, saj dvomim, da bo Barca do konca sezona nabrala same zmage.
Res pa da je, da ?e bi sodniki sodili prav in z malo sre?e bi bili prvi.
Ampak se ne bom sekiral preve? ?e ne poba?ejo prvenstva. Ker po tem ko zmagajo bo Muri?i pobral ?ila in kopita in takrat bo ?ele Real zapadel v krizo. Treba bo pla?at pufe, igralci bojo zgonjeni do konca, sam poglejte kaj se je dogajal v Interju in Chelsea-ju, tudi Portu sam pri slednjem je treba ra?unat, da so razprodali "pol ekipe" po tem ko jih je zapustil Muri?i.
v skrajnem primeru gre fuzbalist Pepe lahko delat kariero v kak?nih brutalnih borilnih ve??inah!
Bo imel edini uspe?no kariero v primeru da on lahko napade prvi in da nasprotnika onesposobi z stem udarcem. Ker ?e se bo njega nekdo le malo dotaknil bo padel v nezavest.
?e bi bla prva 2:2 na Camp Nou, bi na povratni gledali identi?no sliko. Mourinho bi postavil bunker, ?e huj?i kot ga je. In dvomim, da bi on na prvi tekmi ?el s tako napadalno postavo, kot je ?el danes, ko ni imel kaj ve? ?uvat.
Sanje o nekem povratku jim je bolj omogo?ila slaba igra Barce, kot pa tako odli?e Madrida. V?eraj se lahko zahvalim le sre?i, da niso na?i izpadli, tle ni kej.
?e kumi ?akam. Tlele na ?ihti minute od?tevam do konca, pol dam en power nap, da bom pokonc za fuzbal, pol kake nage babe gledat na net pa kako kri?anko re?it, pol bo pa ?e cajt za tekmo.
To pa ne vem ali bi napisal pod: To je kr smeh al sem...
?panska zveza ni dala nobene kanzi Pepe-ju ker je ta namerno pohodil Messiju dlan/prste.
Sem pa to ?e itak napovedal, da se bo zgodilo. ?panska zveza reaigra samo ?e kdo po?infa njih, ?e se pa svinjarije na igir??u dogajajo, sploh ?e jih to delajo Realovci, so pa slepi k krti.
Angle?ka zveza je za enak prekr?ek ?e kaznovala onega kretena Balotelija, za tekmo, ki se je odvijala 3 dni kasneje kot klasiko.
U glavnem, jutr bo pestro pa upam da se vse dobro izide, za Culete sevede.
Res da se Biskvit pa Aleves prevec me?eta, to ne bo zanikal noben. Samo razlika tem da se me?e? po tleh je da dela? sramoto sam sebi in ne ?kodi? drugim igralcem.
Realovci, ki pa vestno brcajo, hodijo po gle?njih, nogah, rokah delajo sramoto ?portu, klubu in sebi. Za povrh pa niso prav ni? slab?i diver-ji, CR7, diVer Maria, Marcelo....
Sta se pa v tej sezoni biskvit in alves umirila s padajem, pri madridu pa se tudi CR veliko manj valja po tleh zadnje ?ase.
Res da je doskrat enga brezveznega valanja, samo razumeti da je tudi treba, kar nam na TV-ju zgleda nedol?na brca, je to brca ?loveka, ki ima veliko ve? mo?i v nogah + spodaj ima ostre kopa?ke. Jaz vem da v polnem zamahu noge ne bi mel takega ?usa, kot kak profi, ki premakne nogo za par stopinj.
Anyway:
In danes je Pepe ?e enkrat pokazal kako psihi?no motena oseba je on.
Njegov dive, ko naj bi ga Cesc po faci je bil ?akelj poln smeha, tisto kako je zahodil Messija pa vi?ek idiotizma.
Muri?i v igro s prakti?no 6 branilci + enim obrambnim vezistom. V momentih so igrali v zadnji liniji s 5-imi komadi. (tlele bi pasal un moj predlagan sme?ko)
Gol se jim je usral, ko je Pinto zajebal, drugo pa prakti?no niso imeli ?ans, razen ?e strel Benzemaja.
Posest ?oge so imeli 23% in oni bi potem radi zmagal. ?e bo taka slika na povratni, se ni bat za zamgo. Skrbijo me le prljave igre Mou in Co.
Men se je par let to dogajalo ?ist vsak dan, zjutraj se vstal, ?el pod tu? in kri iz nosa ob najmanj?em dotiku.
?e se mi slu?ajno ni, potem se mi je pa enkrat ?ez dan. Tko da sem se zjutri raj malo za nos prjel, pa da je spustil svoje, kot pa kje pri stranki ?ez dan. Eno leto je blo ?e posebi zoprno, ko to ni krvavelo ampak bolj lilo ven.
Zdej ?e nekaj ?asa mir, mende sam ene parkrat v 2011.
Ti je ?e vsaj eden tu gor povedal, da me pozna. Zate pa ?e nih?e ni potrdil, da si resni?en in nisi samo eden, ki se skriva za nekim zmazkom od nicka, ki nima nobenega pomena.
Ima? prav kokolada ne obstaja.
Zgoba je taka in bo pripeljala do tega da bom ukinjen s tega foruma, ampak nekdo ?e more enkrat povedati resnico.
Kokolada je u bistvu produkt Ajvarja. Dolgo ?asa smo se na forumu spra?evali kaj Ajvar sploh po?ne tu, da je admin. Poleg tega da rihta avte, dele, majstre, popedena ?ene, pleh in pc-je, razen tega, prav ni?. In ker je Ajvar hotel upravi?iti svoje adminanje, je ustvaril bota kokolado. Ker ni vedel kake atribute naj mu da, je potem nastavil tega bota na: "to kar nisem jaz." Se pravi, da bo ?leht, da bo v kurac po?iljal vse ?ivo, da bo trolal, spamal, limal nage babe.
Potem je spustil tega bota na forum in ga "na??uval" na nekatere uporabnike. Ko je ?el bot predale?, ga je Ajvar opozoril naj se lep?e obna?a in tako je Ajvar dobil na avotriteti in ustvaril iluzijo, koliko dela ima z adminanjem foruma.
Potem se je pa zapletlo. Bot je pogruntal, da Ajvar nobenega ne ban-a. Zato je stopnjeval svoje napade in spam-anje in opozorila Ajvarja niso ve? zalegla, u glavnem u?el je izpod nadzora.
Zdaj pa si je tale bot izbral tar?o z nickom vid007 in tukaj smo zdej.
PS: kokolada v japon??ini pomeni: veliko praznih jeznih besed.
Tu pa se pojavi moj problem. Tudi mene ?e ni noben videl, tako da obstaja verjetnost da sem tudi sam bot oz. da sploh ne obstajam. Kaj potem sem jaz? Kdo me je ustvaril in zakaj??
JJ tudi ne more setavit ve?ine brez Desusa. Edino ?e prepri?a Erjavca, kar bi bilo mo?no in pa ?e ona dva "kvizlinga" od danes.
Sam se ne bo upal met Kahla v koaliciji, ker ko bo prvi? tikal pezije, bo Kahk surlo potegni in ?el ven in bo JJ ?e na slab?em, kot ?e bi bil v opoziciji.
Jures, tle se pa ne bi strinjal s teboj - namre?, kolikor vem nobenega od poslancev ne bodo priklenili za radiator, tako da fizi?no ima ?e vedno mo?nost vzeti glasovnico in glasovati kontra svojih oz. za tegale maherja o katerem se danes odlo?a. Se pravi ?e ima nekdo res "jajca" gre z lahkoto v akcijo, razen ?e mu npr. Virant ali Radovan - zagrozi svojemu da ga bo s ?ibo po nagi riti na?e?kal, ?e gre glastovat ZA!
Lej, ?e je gazda rekel, da se ne sme dvigovati glasovnic, se bo za vsakega, ki ne bo poslu?al komade vedelo, za koga misli glasovati. To je bila akcija iz obupa, ko so se pojavile govorice, da bodo nekateri vseeno podprli Zokija. kot je bila takrat ?torija z Bajukom, ki je dobil glas iz opozicije ali kako je ?e to?no bilo.
Tako se pa? gleda kdo glasuje kako na tajnih volitvah, nadzor, tam kjer ga naj ne bi bilo.
?e bi mel jajca, bi vsi ?li po glasovnice in opravili dol?nost za katero so bili izvoljeni. Potem se pa te pi?ketine ?udijo zakaj narod ne gre na volitve, ?e ?e oni rit v bajti ne morejo dvignit.
Mi je pa hecno, da je zdaj dobil ?e dva glasova manj, glede na zgodovino bi rekel, da je bil kak Desus proti. Najbolj sta mis sumljiva glih Pahor in Erjavec.
Kot ?e omenjeno, nove volitve. Verjamem, da se jih SDS-ova kompanija veliko bolj boji.
Jaz sm isto za nove volitve, ampak se bojim, da se Kresal?ica vrne v DZ.
pri 24kur pa priro?no spregelda? da se druga polovica komentatorjev kri?i da 24kur bri?e vse komentarje, ki niso v prid Jan?i.
NA 24kur imajo zelo sme?en kriterij in filter kletvic katere se lahko uporabijo. ?e bi ta filter ponucali tukaj, bi bil forum za vsaj 70% manj?i. Ali to gledajo njihovi FDV-jevci ali pa kaka aplikacija ne vem. Bolj verjetno je, da so kaki v afektu napisali kako keltvico, ki se njim zdi nedol?na, 24kur jo pa zablokira.
Kot drugo 24kur je imel v ?asu volitev, skoraj cel ?as v ozadju ?ez celo stran, reklamo za SDS, ?e so tako naprejeni proti JJ, potem bi oglasni prostor prepustili Zokiju. Lahko pa da sem jaz hodil na 24kur, ko so ravno SDS-ovo reklamo vrteli.
Pa? sovra?nike in paranojo se i??e tam, kjer je ni... spet...
Aja, koga je JJ nastavil v vse mo?ne cajtunge, ko je pri?el na oblast? Hint: ravnokar je pomalical svojo kroglo.
Kadrujejo vsi in tudi nastavijo svoje v vse mo?ne cajtunge, nekateri celo talajo neke pateti?ne brezpla?nike. ?e kljub temu ne znajo obdr?at oblasti, potem niso krivi mediji ampak vsebina, ki jo ho?ejo "prodati".
Je pa sme?no, da so vsi novinarji proti SDS, samo oni v brezpla?nikih trobijo resnico.
Da ?e repliciram na glasove Ku?kota, kjer lahko po svoje vidi?, da negiram sam sebe. Po drugi strani pa back at you: . Vidi? kar ho?e? videti. Tisti del stavka, ki ti odgovarja lovi? dobesedno, ostali posplo?uje?.Tretji del pa sploh no?e? pogledat.
EDIT:
Kako na tajem glasovanju prepre?it, da ne bi slu?ajno kdo glasoval proti komandi vodje:
SDS, SLS, Lista Virant in NSi neuradno sploh ne bodo dvignile glasovnic za glasovanje o kandidatu za mandatarja Zoranu Jankoviću.
vid tle ja pa spet va? SDS-ovski kompleks Ku?ana. Lepo te prosim, Ku?anovo menenje je mogo?e prepri?alo kako staro mamo. Sem pa 100% da ga ni tukaj foruma?a, ki je letel na voli??e po tem ko je Ku?an rekel komu bo namenil svoj glas.
Ku?an ma ravno toliko vpliva na volitvo kot tvoj JJ, branjevka ali pa Darja ?vajger. Tisti, ki ga cenijo in spo?tujejo njegovo mnenje, se bodo verjetno sledili njegovmu mnenju in to je to.
Se pa ponavljam: ?e pa SDS-ova paranoja in ego ne more pre?iveti, da Ku?ana spo?tuje in mu prisluhne ve? ljudi kot pa ljubljeni vodji, potem pa ja, Ku?an vedno postavi svoje na oblast. Samo zadnji?, ko je bil na dopustu, se mu je navlekel SDS na oblast, druga?e je pa vedno na pre?i ta stari ata.
Najla?je je pa kriviti cel svet, ko se predvolilna taktika blamestorminga ni obrestovala.
Ku?an je po SDS-ovi logiki huj?i kot vsi iluminati, prostozidarji, pa ne vem kaka vsa bajna tajna zdru?enja skupi.
?e ena stvar, ki jo o?ita? mnogim drugim pa je, da govorijo samo brez dokazaov, metem, ko je tvoj edini dokaz tisto kar re?e JJ.
In tvoj komentar z opico se mi zdi do kraja ?aljiv. Kot prvo do mene in vseh, ki si jih ozna?i kot da ne znamo s svojo glavo razmi?ljat in da so tega sposobni samo zvesti SDS-ovci.
?e se ?e malo dotaknem tega, na zadnjih volitvah sem skoraj vedno volil drugo stranko in to tisto, ki je po moji oceni imela bol?i program/zamisli. Blamestormig JJ pa? ni program. Zanimivo, da manipulacija Ku?ana ni vplivala name in da sem se uspel izogniti tej njegovi mre?i, ko nisem volil kandidate, ki jih je on podprl.
V hecu, pa ?e se ne motim je bila neko? narejena reziskava, kdo in kako izobra?eni ljudje volijo koga in recimo temu, da ve?ina intelektualcev ne voli SDS-a. Toliko o tem katera stran ne zna razmi?ljati s svojo glavo.
Glede na to kako je zdaj stanje, bi bilo najbolj?e ?e enkrat met volitve. Sam ne it v trenitkah volit pa met mobitele v rokah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Masch je igra?ina, nimamo ga kej ?infat. Samo sistem se mora navadit, kar je pa te?ko. Mene zadnje ?ase bolj skrbi kaj Waka-Waka dela Piqueju.
@jo?a: ?e se sre?ajo v Ligi prvakokv ma Real ?anse smao v finalu, v izlo?anju na 2 tekme, nima ?ans. razen ?e sodniki stopijo na sneco kot pri Interju, ko so Barci ?la 2 gola v ?kodo.
Jah Juve bo nazaj drugo leto. Se pa jezim ?ez UEFO, ki jemlje mesta top ligam in jih daje nekim levakom. Tako sigutno ne bomo videli kakega TOP kluba iz Anglije ali pa Italije v CL.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani